bence sen avatarınla renklendiriyosun topiki.iyide başakcım,ben topiğe geldiğimde herkeze selam yazıyorum,erenay ve başağa selam yazmıyorum ki,illa ki konuşarak kaynaşcaz,kimse cevap vermeyince nasıl bilcez ki birbirimizi.
Neyse herkezin kendi tercihi tabiki.
Daha aşermelerimizi konuşucaz burda:)
kız biz nereye gidersek gidelim sen bulursun bizi:)
Pınarım burda tanıdığım ilk arkadaşlarımdansın..benim için yerin bambaşka bitanem:)
inşallah bu topikte çook mutlu haberlerimizi anlatırız birbirimize:)
bence sen avatarınla renklendiriyosun topiki.
Kızlarda çok sıcak ama bilmem ki kuzum.
Sen bana bak anneeeeeeemmmmmmmmmm.
Seniseviyoruzzzzz biz
çok pis dedektifim dimi
ok annem tamam.
Hadi partiye devaaaaaaammmmmmm..votka vişne votka vişne votka vişneeeee
[att
iyide başakcım,ben topiğe geldiğimde herkeze selam yazıyorum,erenay ve başağa selam yazmıyorum ki,illa ki konuşarak kaynaşcaz,kimse cevap vermeyince nasıl bilcez ki birbirimizi.
neyse herkezin kendi tercihi tabiki.
evet kuzum sende benimmm seninde yerin bende baska beni hastaneye götüren cesaret veren sendin cok saol valla korkumdan gidemiyodum korkugum kadarda varmıs hersey cıktı ama olsun allahtan ümit kesilmez cagresiz dert vermesin rabbim acısıyla tatlısıyla herseyimi dinledin kulak verdin yardım ettin canım benim kuzummm yerim seni benn bu benden sana
asklarım ben cıkıyorum malum eve gidicez artık hepinizi öpüyorum yarın görüsmek üzere allaha emanet olunn
haydiiii teyyyyyyy teyyyyyyyy parti zamanı kızlarrrrr jartiyelleri giyelimmm calısmalara devamm edelimm güzel kafiye oldu bak tuttum bunu :124:
ok annem tamam.
Hadi partiye devaaaaaaammmmmmm..votka vişne votka vişne votka vişneeeee
[att
kardeloşum hoşgeldin canım nasılsın...bu arada bende sana katılıyorum selam yazıyorum başak haric kimse cevap vermiyo...
asklarım ben cıkıyorum malum eve gidicez artık hepinizi öpüyorum yarın görüsmek üzere allaha emanet olunn
iyide başakcım,ben topiğe geldiğimde herkeze selam yazıyorum,erenay ve başağa selam yazmıyorum ki,illa ki konuşarak kaynaşcaz,kimse cevap vermeyince nasıl bilcez ki birbirimizi.
neyse herkezin kendi tercihi tabiki.
başakcım partine katılamıyorum,midem çok ağrıyo bugün malesef.
ben kenardan izleyim bugünlük olar mı?
istersen gitar çalarım ama oturduğum yerden
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?