Yaşadığımız sorunlara rağmen neşeyle hamile kalacağız!!!

iyide başakcım,ben topiğe geldiğimde herkeze selam yazıyorum,erenay ve başağa selam yazmıyorum ki,illa ki konuşarak kaynaşcaz,kimse cevap vermeyince nasıl bilcez ki birbirimizi.
Neyse herkezin kendi tercihi tabiki.
bence sen avatarınla renklendiriyosun topiki.
Kızlarda çok sıcak ama bilmem ki kuzum.
Sen bana bak anneeeeeeemmmmmmmmmm.
Seniseviyoruzzzzz biz

evet kuzum sende benimmm seninde yerin bende baska beni hastaneye götüren cesaret veren sendin cok saol valla korkumdan gidemiyodum korkugum kadarda varmıs hersey cıktı ama olsun allahtan ümit kesilmez cagresiz dert vermesin rabbim acısıyla tatlısıyla herseyimi dinledin kulak verdin yardım ettin canım benim kuzummm yerim seni benn bu benden sana

Kızlar ben deli gibi kendim kendime parti yapıyom hiç umrunuzda diiilllllll
bende tüfek haneye gidiym

iyide başakcım,ben topiğe geldiğimde herkeze selam yazıyorum,erenay ve başağa selam yazmıyorum ki,illa ki konuşarak kaynaşcaz,kimse cevap vermeyince nasıl bilcez ki birbirimizi.
neyse herkezin kendi tercihi tabiki.

kardeloşum hoşgeldin canım nasılsın...bu arada bende sana katılıyorum selam yazıyorum başak haric kimse cevap vermiyo...

oyyy teşekkür ederimmm mis gibi çiçeklerimm varr:)

bizler birbirimizin destekçisi olacağız...en kestirme yoldan bebişlerimzie kavuşacağız:)

haydiiii teyyyyyyy teyyyyyyyy parti zamanı kızlarrrrr jartiyelleri giyelimmm calısmalara devamm edelimm güzel kafiye oldu bak tuttum bunu:124:

ayyyy hemde son hızla bu akşam yine sabahlar olmıycak bizeee kocacın da diş derdi var ama neysem benim cilvelerime dayanamaz o

ok annem tamam.
Hadi partiye devaaaaaaammmmmmm..votka vişne votka vişne votka vişneeeee
[att

yok yok sıkma portakal suyu olsun bebişler şimdiden alkolik olacak yahu heeeyyytt ulen beni mi bekliyodunuz diye çıkıvermesinler

Son düzenleme:
kardelencimmm:)burda yazılan bir soruya cevap verme hızı maksimum 2 dakikadır:)

elimizden geldiğince yeni yeni arkadaşlarla tanışmak ve bu yolda tek olmadığımızı hissetmek istiyoruz...sen zaten topiğimizin
uğurusun:)inşallah bizede uğur getireceksinnn annelerin en güzeliiiii

asklarım ben cıkıyorum malum eve gidicez artık hepinizi öpüyorum yarın görüsmek üzere allaha emanet olunn

neyse herkezin kendi tercihi tabiki.

başakcım partine katılamıyorum,midem çok ağrıyo bugün malesef.
ben kenardan izleyim bugünlük olar mı?
istersen gitar çalarım ama oturduğum yerden

tatlım gitar eşliğinde nasıl hamiş kaldın anlatabilirmisin:)yoooook çok ayrıntıya girmee:)

hani yumurta takibiylemi?tesadüfen mi yoksa aşılama falan la mı demek istedim

başakcım partine katılamıyorum,midem çok ağrıyo bugün malesef.
ben kenardan izleyim bugünlük olar mı?
istersen gitar çalarım ama oturduğum yerden

Hazreti Mevlâna Celaleddin Rûmî (k.s)
"Sen dua edersin ama kabul olmuyor sanarsın!
Ekmek almak için bir fırına gidersin
Beklerken fırıncı ile bir sohbet başlar
Ve fırıncının hoşuna gidersin, hoş sohbetsin ya…
... Fırıncı başkalarına istediğini verip acele ile gönderir
Bu arada sen istediğini alamadığın için sıkılmaya başlarsın
Ama bilmezsin ki
Fırıncı daha yeni pişmiş en güzel ekmeği verecek.."

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…