- 11 Nisan 2010
- 12.514
- 49
- 733
kardelencimmm:)burda yazılan bir soruya cevap verme hızı maksimum 2 dakikadır:)
elimizden geldiğince yeni yeni arkadaşlarla tanışmak ve bu yolda tek olmadığımızı hissetmek istiyoruz...sen zaten topiğimizin
uğurusun:)inşallah bizede uğur getireceksinnn annelerin en güzeliiiii
hoşbulduk canım,nasılsın bugün?
Hazreti Mevlâna Celaleddin Rûmî (k.s)
"Sen dua edersin ama kabul olmuyor sanarsın!
Ekmek almak için bir fırına gidersin
Beklerken fırıncı ile bir sohbet başlar
Ve fırıncının hoşuna gidersin, hoş sohbetsin ya…
... Fırıncı başkalarına istediğini verip acele ile gönderir
Bu arada sen istediğini alamadığın için sıkılmaya başlarsın
Ama bilmezsin ki
Fırıncı daha yeni pişmiş en güzel ekmeği verecek.."
kuzum ben konuyu uzatarak kimseyi sıkmak istemiyorum aslında
bu topicde henüz hiç soru sormadım,sadece selam yazıp cevap alamadım,o yüzden de heralde kendimi topic ahalisi mi hissetmedim ne,düşünerek te yazmadım,bilinçaltımın getirdiği bişey olmalı ki,listeniz yazmışım,konu burdan çıktı canım.
ama ben genede gelirim,burda kıymet verdiğim bi kaç arkadaşım var çünkü,sen de bunlardan birisisin
rabbim en kısa zamanda isteyen herkeze en kısa zamanda bebiş nasib etsin inşallah.
kızlarrrr uçurmuşsunuz burayı maaşallahben hala hastalanmadı..kocişime söledim 2 tane test al die...bakalım akşam yapcam birini...birinide sabah yaparım...sabaha gerek kalmaz inşallahhhhhh....dua edin banaaa...burda olup sizinle kaynatmayı çok istiyorum ama işler işlerrr fırsat vermiooo...400 ü de aşmışızz...benim pek katkım olmamıştır ama yinede bizim topiğimiz her şeyin üstesinden gelir...hadi bakalım darısı 500 e 1000 e 1500e ..........................
olar anam olar gitar çalmanda katkı olur. sesin güzelse şarkıda söölebaşakcım partine katılamıyorum,midem çok ağrıyo bugün malesef.
ben kenardan izleyim bugünlük olar mı?
istersen gitar çalarım ama oturduğum yerden
amin amiiinnnnnnnn daha nica sayfalaraaaaaaaaaaa.kızlarrrr uçurmuşsunuz burayı maaşallahben hala hastalanmadı..kocişime söledim 2 tane test al die...bakalım akşam yapcam birini...birinide sabah yaparım...sabaha gerek kalmaz inşallahhhhhh....dua edin banaaa...burda olup sizinle kaynatmayı çok istiyorum ama işler işlerrr fırsat vermiooo...400 ü de aşmışızz...benim pek katkım olmamıştır ama yinede bizim topiğimiz her şeyin üstesinden gelir...hadi bakalım darısı 500 e 1000 e 1500e ..........................
tatlım gitar eşliğinde nasıl hamiş kaldın anlatabilirmisin:)yoooook çok ayrıntıya girmee:)
hani yumurta takibiylemi?tesadüfen mi yoksa aşılama falan la mı demek istedim
kardelencimmm:)burda yazılan bir soruya cevap verme hızı maksimum 2 dakikadır:)
elimizden geldiğince yeni yeni arkadaşlarla tanışmak ve bu yolda tek olmadığımızı hissetmek istiyoruz...sen zaten topiğimizin
uğurusun:)inşallah bizede uğur getireceksinnn annelerin en güzeliiiii
seraycımm hadi bakalım inşallah yarın burda müjdeli haberlerinle topiği uçururuz:)
iyiyim cok şükür canım sen nasılsın...
biras anlatsana hamilelik nasıl bir duygu. kocan çok ilgileniyo mu seninletatlım ben iki defa doğal yolla,bi defa da yumurta büyültme iğnesiyle takiple kimyasal gebelik yaşamıştım,bunlardan sonra da çok iğne ve haplarla,çatlatma iğneleriyle tedaviye devam ettim,ben normal yolla hamile kalabiliyorum diye tüp bebeğe geçmekte direniyodum ama sürekli aynı tedavilerin uygulanmasından dr larım rahatsız olmuşlardı
ve bana artık tüp bebeğe başlamalısın dediler,ben de hem maddi,hem manevi olarak hazırlanmak için ertelemiştim tüp bebeği,o arada da zaten tüple olcak galiba diye düşünmeye başlamıştım ve zaten şehir dışına gitmiştik aile ziyaretleri falan,kocişimle birbirimizi bulmamız da zor olmuştu baya bi,o yüzden de her ay acaba var mı,ya olduysa diye düşünen,kendine dikkat eden ben mümkünatı yok diye hesap bile yapmamıştım ki,rabbim nasib etti.
inşallah sonuna kadar sağlıkla gideriz,darısı bütün isteyenlere
çok uzun anlattım,kusura bakmayın.
olar anam olar gitar çalmanda katkı olur. sesin güzelse şarkıda sööle
amin amiiinnnnnnnn daha nica sayfalaraaaaaaaaaaa.
kocan kaçta geliyo.
bu akşam testten sonra yaz bize hatta tesitn resmini çek koy
inşallahh dolunaycımmmm...heyecandan ölcem bir an önce eve gitmek istiommmm...ama kimse kalkmıo masasından
tatlım ben iki defa doğal yolla,bi defa da yumurta büyültme iğnesiyle takiple kimyasal gebelik yaşamıştım,bunlardan sonra da çok iğne ve haplarla,çatlatma iğneleriyle tedaviye devam ettim,ben normal yolla hamile kalabiliyorum diye tüp bebeğe geçmekte direniyodum ama sürekli aynı tedavilerin uygulanmasından dr larım rahatsız olmuşlardı
ve bana artık tüp bebeğe başlamalısın dediler,ben de hem maddi,hem manevi olarak hazırlanmak için ertelemiştim tüp bebeği,o arada da zaten tüple olcak galiba diye düşünmeye başlamıştım ve zaten şehir dışına gitmiştik aile ziyaretleri falan,kocişimle birbirimizi bulmamız da zor olmuştu baya bi,o yüzden de her ay acaba var mı,ya olduysa diye düşünen,kendine dikkat eden ben mümkünatı yok diye hesap bile yapmamıştım ki,rabbim nasib etti.
inşallah sonuna kadar sağlıkla gideriz,darısı bütün isteyenlere
çok uzun anlattım,kusura bakmayın.
biras anlatsana hamilelik nasıl bir duygu. kocan çok ilgileniyo mu seninle
kızlar aklıma gelmişke yazıyım.
dün gece misafirimizle oturduk ya.
misafir, kaynana, börülce, ben ve kocam vardık.
sohbet arasında kocam yanlışlıkla benim ayağımı acıttı.
bende "aaaaa çok acıdı" falan diye naz yaptım.
herkesin içinde beni öptü
börülceye çok üzülüyorum. çok kıskanır da beni
yaaaaa olmadı ki amaaaaa.kocam benden önce geliyo eveben daha işyerindeyim...çıkamadık herzamanki gibi akşam yazmayı çok isterdim ama internet yok bizde yarın yazarım artıkk...topiki güzel haberlerle açarım inşallah başağımmmmmmm...resmini çekerim çift çizgi görürsem
oooo,havan bin beş yüz yanikızlar aklıma gelmişke yazıyım.
dün gece misafirimizle oturduk ya.
misafir, kaynana, börülce, ben ve kocam vardık.
sohbet arasında kocam yanlışlıkla benim ayağımı acıttı.
bende "aaaaa çok acıdı" falan diye naz yaptım.
herkesin içinde beni öptü
börülceye çok üzülüyorum. çok kıskanır da beni
seraycımm bişey daha diyimm tatlım:)her iki ihtimalide göze alalım tamam mı tatlım..
inan kalbim çift çizginin çıkmasından yana...ama herhangi bi ters durum olursada üzülmek yok tamam mı ...
sağlık olsun diyip önümüzdeki aylara bakıcaz...
aaaaa süper bişey bu yaa:)ya bişey diyim mi Kardelencim bu dediklerini okadar çok duymaya başladım ki...hani şehir dışı olayı falan demek ki
hamile kalamıcam diye düşündüğün için gayet rahattın ve böylelikle kendini strese sokmadın canım...eee Allahımda mucizesini gösterdi
dualarım seninle ve bebişinle canım:)sağlıklaa kavuşacaksınız inşallah:)
seraycımm bişey daha diyimm tatlım:)her iki ihtimalide göze alalım tamam mı tatlım..
inan kalbim çift çizginin çıkmasından yana...ama herhangi bi ters durum olursada üzülmek yok tamam mı ...
sağlık olsun diyip önümüzdeki aylara bakıcaz...
aaaaa süper bişey bu yaa:)ya bişey diyim mi Kardelencim bu dediklerini okadar çok duymaya başladım ki...hani şehir dışı olayı falan demek ki
hamile kalamıcam diye düşündüğün için gayet rahattın ve böylelikle kendini strese sokmadın canım...eee Allahımda mucizesini gösterdi
dualarım seninle ve bebişinle canım:)sağlıklaa kavuşacaksınız inşallah:)
yaaaaa olmadı ki amaaaaa.
o zaman hemen git bi ttnet bayiisine internet bağlat,
ya da akşam nöbetçi internet cafeye git,
ya da telefonun net özelliğini açtır,
ya da neti olan bi akrabana kkya girip sonucu söylemesini iste:111:
bizde çareler tükenmez annem sen yeter ki sonucu bildirmek iste.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?