net varda cepte koca bilmio kk yı canımsöyleyemedim daha...
ALLAH RAZI OLSUN,çok ilgileniyo,yemeği falan o yapıyo,bütün işleri de,çünkü ben ayakta fazla duramıyorum,hemen midem bulanıyo,ve ben öğürürken çok üzülüyo.
hamileliği fiziksel olarak henüz hissetme aşamasına gelmedim,o yüzden onu bilmiyorum ama psikolojik olarak çok rahatım,rabbime şükür,mevlam bana bu mucizeyi yaşattı
ama asıl güzellik fiziksel olarak hissedildiğinde başlıyomuş,inşallah o günleride görürüz hep beraber.
ohhh canım benim Bil mukabele inşallahhhhh!!!!!aaaaaaaaaşkkkkk kokusu varrrrrrr havada aaaaaaaşşşk kokusu varrrrr
börülcemidir örümcemidir çatlasın inşallah...ne kıskanıyomuş haspam ne güzel abisini çoook seven bir şeker kız var:)
Allahhh ayırmasın mutluluğunuz çığ gibi büyüsünn
aferim canımmm iştee buuu:)bizler neşeli karşılayacağız her durumu ki ve neşe içinde yumurtlayalım:)oooo,havan bin beş yüz yani
şöyle söyleyim dolunayım,o kadar kafadan atmışım ki(tabi nasibi gelince oluyo)normalde şu kadar yatın,hemen duşa kalkmayın,şu tarafa dönün,yok amuda kalkın teknikleri vardır ya,inan bir saniye bile yatmayı unuttum,hemen kalkmışım yakalanma korkusuyla
sonradan farkına vardım bu durumun bide,o derece rahatlamışım yani
tamam tatlım tabiki düşünüorum üzülmek yokkkkk
ohhh canım benim Bil mukabele inşallahhhhh!!!!!
gerçekten de o an aşk kokusu geldi bana da
börülce kocamın ablası olur. nişanlılığımdan beri bizi kıskanır çok iyi biliyorum bunu.
nişanlıyken biz gezmeden gelirdik, eve geldiğimiz de surat yerlerde olurdu
normalde pek hoşlanmadığım kaynanama börülcenin yanında sırnaşırım, börülce hemen hastalanır.
benim evime bir şeyler yapıldığı zaman surat beş karıştır.
geçenler de kendi annemler bana çamaşaır ve bulaşık mak. göndrdiler o günden beri tavırlı bana
k.çımın kenarıııııııııııııııııııııııı
ama Allah için beni çok eğlendiriyo bu kıskançlığı
evli ve maalesef üst katımızda yaşıyor. bende onun üstüne çıkcam inşallah:122:aayyy başak sanada eğlence olmuş börülce:)evlimi kız o?kesin evde kalmıştır kıskanç gacı
ben ençok eşimin kız kardeşi/ablası olmamasını seviyorumm
kızlar ban müsade,artık çıkayım,görüşmek üzere.
evli ve maalesef üst katımızda yaşıyor. bende onun üstüne çıkcam inşallah:122:
börülcen olmaması büyük şans. elti de istemezdim ben börülce de.
en iyi börülce mort börülce, senin deyiminle
kızlar aklıma gelmişke yazıyım.
dün gece misafirimizle oturduk ya.
misafir, kaynana, börülce, ben ve kocam vardık.
sohbet arasında kocam yanlışlıkla benim ayağımı acıttı.
bende "aaaaa çok acıdı" falan diye naz yaptım.
herkesin içinde beni öptü
börülceye çok üzülüyorum. çok kıskanır da beni
basak erenay nerdesınız kızlarr sara abla dolunayy bu topıkdeyı kızlar nereye kayboldu zaten moralım bozuk
yetercim senin şöyle ani girişlerine bayılıyorum hayatım:)
hoşgeldinnnn:)pek sık takılmıyosun buralara..bak başak duymasın hee
Millet nerdasunuz daaaaaaaaaaaa
Allah iyliğini versin emi
hatunum dolunay akşamları gelmez bekleme kuzum ben varım annem anlat bana yaslan şöyle omzuma ağla ağla yavrumm.basak erenay nerdesınız kızlarr sara abla dolunayy bu topıkdeyı kızlar nereye kayboldu zaten moralım bozuk
kızlarr bennn geldimmm...
napıyosunuzzz???
sorun etme kuzum sen gönlümüzdesin bizim .yanımızda olduğunu hizzediyrzvaktim olsaaa bende sobehtinize katılamk sayfaların uçmasına yardımcı olmak isterim ama
vakit yokkkkkkkk
huuuuuuuuuu huuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuMillet nerdasunuz daaaaaaaaaaaa
hatunum dolunay akşamları gelmez bekleme kuzum ben varım annem anlat bana yaslan şöyle omzuma ağla ağla yavrumm.
topikin en sulugözünü seçsek sen olurdun emin ol
bu smileyi kullandığına göre gelen giden yok he
aa basak ıkı gun moralım bozuk dıye sulu göz ılan ettın
hahahah
ben kocamı coooooooooooook sevıyorum
hersey yoluna grdı cııtır hatunlarım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?