kocanın haberi varmı bu halindenevet canım benim henüz gelen giden yok ama akıntı oluyor geldi sanıyorummm halimi bir görsennn ayy çok komiğim aslındaa
KUZUM ANLATSANA NELER OLDU KİM KONUŞTU KİMATTI İLK ADIMI. İNŞALLAH SEN ATMADINaa basak ıkı gun moralım bozuk dıye sulu göz ılan ettın
hahahah
ben kocamı coooooooooooook sevıyorum
hersey yoluna grdı cııtır hatunlarım
ohhhh şükür bende demindir merak ediyodum canımmm
sev tabi yaa yapmayın bidaha böle kavga canımmmm....
afferin kız. seviyom ben bu hatunlarımı yaaa.senın yazdıgını gordum cvp atıyodum da kocıs yanıma yaklastı bende pc kapattım
dedım ben kadın kulubundeyken bana yaklasman yasakbasak kızar sonra dedım
gel annem gel bizde çene bol heppimize yeter . hoş geldin. kendini kısa veya uzuuunca bize tanıtırmısınmerhaba kızlar......bende geldim bende sohbet edeyim sizlerle............. =)
kocanın haberi varmı bu halinden
senın yazdıgını gordum cvp atıyodum da kocıs yanıma yaklastı bende pc kapattım
dedım ben kadın kulubundeyken bana yaklasman yasakbasak kızar sonra dedım
Allah muhabbetinizi artırsın. evdemi eniştemizolmazmı her wc dönüşü noldu diyorrr aşkım yaaa
oda bekliyor işte bi hevesle napsinnn canımm benimmm ayy aşkım kabardı bakk şimdiii
afferin kız. seviyom ben bu hatunlarımı yaaa.
bi da kocan bakmak isterse T.K.B kurallarına aykırı de. bakalım ne dicek
gel annem gel bizde çene bol heppimize yeter . hoş geldin. kendini kısa veya uzuuunca bize tanıtırmısın
kocanın haberi varmı bu halinden
KUZUM ANLATSANA NELER OLDU KİM KONUŞTU KİMATTI İLK ADIMI. İNŞALLAH SEN ATMADIN
ay benim kocaya "kadınlar kulübü" demeyi öğretemedim.aynen canım benimkininde yaklaşması yasak
anca karşıdan gülüyor kıs kıs ne dedikodular var diyo bana
o da erkekleri toplayıp erkekler kulubü yapacakmş
oda bana göstermicekmiş
merhaba kızlar......bende geldim bende sohbet edeyim sizlerle............. =)
hoşgeldinn canımmmiyiki geldin bence burası çok güzel sohbet etmek içinnn herzaman seni dinleyen birileri olacaktır inan bana
seviyorum burayıııııı
valla kuzumcanlar 2.5 senelik evliyim...6 aydır bebiş isitiyoz ama tık yok.....hep düzenli bir sekilde kırmıyı görmeye devam ediyom........doktora gittim hiçbiseyin yok zamana bırak dedi.........adım kübiş =) öyle işte........bu topigi yeni farkettim bende katılayım aranıza dedim iyi etmiş miyim cicim ???????
afferin kız. seviyom ben bu hatunlarımı yaaa.
bi da kocan bakmak isterse T.K.B kurallarına aykırı de. bakalım ne dicek
dedım basak burda adet den bahseyrz halvetten yumurtadan kadınların her konusundan baskasınn kocası okusa hosuna gıdermı dedım get ote aldım leptopu sarıldım okurmuyom valla
valla kuzum
bizimle birlikte neşeyle yumurtlayıp zevkle dopurmaya varsan çok iyi yapmışsın. inşallah tez zamnda güzel haberleri alırsn
Allah muhabbetinizi artırsın. evdemi eniştemiz
pc demi..evde canım takmış kulaklıkları film izliyor :)
cnm 1. sayfada hepimiz varız. istersen oraya göz at. ayrıyeten ayrıntılı olarak sohbet ederiz tabii ki. şu an misafir var fazla takılamıyorumamin cicim...birazda sen kendinden bahset bende seni tanıyayım olur mu? =)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?