Yaşadığımız sorunlara rağmen neşeyle hamile kalacağız!!!

ıyı aksamlar ablaa bıdakı partıde sarmalar kekler ıstyoruzz

basakkk suu kocıs dıyo ılla bende okuyacam dıyo sız ne konusyonuzda guluyun dıyo kıskanıyooo
gıtsın basımdan bak sızı satmıyorummm

slm kızlar.smear testi yaptıran var mı?yaptıran varsa bana yazın.ben yaptırdım ve rahim ağzında küçük bir yara çıktı.doktor şimdilik tedaviye gerek yok henüz hamile değilim ama doğum yaptıktan snra yakarız dedi?ben hamile kalmak istiyorum geçen ay denedik ve olmadı.ama şöylede bişey okumuştum.bu yara bazen spermleri tutup geçişini engelliyomuş.böyle bişeyiniz varsa ve yinede hamile kaldıydanız,bir bilginiz varsa lütfen burada benimle paylaşın...

hadi iyi geceler kızlar gözlerim ağrıdı batmaya başladı ben çıkayım en iyisi hadi öpüldünüz
hepinize iyi uykular tatlı rüyalarrr

nasılsınız arkadaşlarr yine kaçırdım partiyiii pufff .......hep koca kedim yüzündennn
içmiş kafa kıyak geldi onla uğraştım ilgilenmemi istedi .........nazlı nazlı............ tabii bi yandan üzüldüm içtiği için
daha yeni ayılmaya başlıyoo bi bakim dedim bende size aklım sizde walla :)
ösledim sizlerii ........hepiniz erkenden kaçmışsnz bugünn iyi gejeler hepinizeeeeeeeeeeee

slm kuzularımm ya kimsecikler yok benim inadımamı bu gece kimse yok her gece burdasınız bu gece kimsecikler yok bende kendi kendine konusuyum bare ya ben dayanamayıp test yaptım ve (-)negatif cıktıama hala ümitliyim bu hafta sonuna kadar beklicem bakalımm niye yalan söyliyim üzüldüm biras basak bana kızıcak ama napıyım elimde degil uykumda kactı neyse ben cıkıyorum iyi geceler herkese

slm basakss.ben aranıza yeni katıldım ve sorunumuda yazdım beni aranıza almanı ve o sayfanın en başındaki listeye eklemeni isterim.sende istersen tanışalım.
cnm tanışalım b en de isterim. yarın bütün gün burdayım gel cnm gellllllllll
kıyamam annem yarın sabah bol bol dertleşiriz kuzum. üzülme yanlışta çıkmş olabilir sakin ol. şimdik mışıl mışıl uyuyon sen biliyom. tatlı rüyalar kuşum

günaydınnn can dostlarımmmm bugün dükkanı ben acıyım dedimmmm kendimi hiç iyi hissetmiyorum keske yapmasaydım test ne biliyim yaa cok ümitliydim bu aydan artık reglmi beklicem bakalım

günaydınnn can dostlarımmmm bugün dükkanı ben acıyım dedimmmm kendimi hiç iyi hissetmiyorum keske yapmasaydım test ne biliyim yaa cok ümitliydim bu aydan artık reglmi beklicem bakalım

günaydın canımmm...bende yaptım test akşam ve sabah...çoookkk silik bi çizgi görünüo ama test çizgisinin yeridir sanırım...bende adetimi beklicem artık gelmedi daha kırmızılar...ümidimizi kaybetmicez canım..her yeni ay yeni umut...

slm basakss.ben aranıza yeni katıldım ve sorunumuda yazdım beni aranıza almanı ve o sayfanın en başındaki listeye eklemeni isterim.sende istersen tanışalım.
slm canım hosgeldin aramıza sefalar getirdin yeni arkadasları görmekten onur duyuyoruz canım bende o testten yaptırdım daha önceki gittigim doktor dedi yara ve mantar var ilac yazdı ama ben almadım ilacı kullanmadımda yara daha cok kücük yakmamıza gerek yok demişti ondan 2 3ay sonra baska doktora gittim o öyle birsey var demdi bana sadece bende mikrop cıktı akıntımdan hap ve fitil verdi valla canım olucagı varsa her sekilde olur rabbim istesin yeter kuzum takılma böyle seylere
merhaba kızlar......bende geldim bende sohbet edeyim sizlerle............. =)
hosgeldin sende yenisin galiba herzaman bekleriz
evet canım benim henüz gelen giden yok ama akıntı oluyor geldi sanıyorummm halimi bir görsennn ayy çok komiğim aslındaa
tatlım ben dün aksam yaptım test negatif cok üzgünüm yaa ben dayanamadım seni bekliyemedim neyse artık reglimi beklicem bakalım neler olucak benim hala ümidim var
aa basak ıkı gun moralım bozuk dıye sulu göz ılan ettın
hahahah
ben kocamı coooooooooooook sevıyorum

hersey yoluna grdı cııtır hatunlarım

canımcıgım cok sevindim inanki eşinle barısmana allah daim etsin mutlulugunu kuzum benim

bende cok baktım silige bile razıydım ama yok göremedimm valla insallah canım bende yok sende olsun bare hediyelerdende olduk gördün bak simdii basak cok sevinicek bu işeeee BENİM HALA ÜMİDİM VARR HAYIRLISIYLA GELSİN BEBİŞİM

CANIM fotografını cekip yollasan bizde görsek sana fikir verirdik hemen ümdini yitirme biliyorum kendimizi ümitlendirmek istemiyoruz büyük hayal kırıklıkları yasıyoruz ama napalımm allah bizi böyle sınıyo sabırdan baksa yapıcak birsey yokk kusum insnaki sizler icin her gece dualar ediyorumm

fotografı çekecektim ama telefonlaarımız aynı eşimle...benimkinide cebine atmış giderken...yakaladım ama durakta aldım telide servisim geldi maalesef...inşallah canım buay olmazsa gelecek ay inşalah...bende dua ediyorum hepinize...dün yattım yine ettim..Allah kabul edecek dualarımı mutlaka birgün...zamanını bekliyo bebişler gelmek için...hayırlısıyla gelsinler inşallah.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…