Yaşadığımız sorunlara rağmen neşeyle hamile kalacağız!!!

günaydın neşeli topiğin neşeli hatunlarıı mutlu bir gün olsun hepimiz içinnn ağzınıza layık birer sabah kahvesi alırmısınız

anlıyorum canım herseyin hayırlısı olsun hakkımızda allahtan ümit kesilmezzz. benimde dün arkadasım geldi bize kız ikinciye hamile okadar dikkat ettigimiz halde hamile kaldım diyo simdi kızı 1yasında 2aylık hamile hala sütten kesememiş kıyamıyorum diyo 2gün önce doktora gitmiş o iyi demiş bebgin allah verince oluyo ne kadar istemesede dünyaya gelicekse geliyo valla o cok zorluklar cekti kaynanası yanında ilk cocuguna hamileyken o kıza ne işler yaptırdılar camlarımı sildirmediler valla her işi yapıyodu hiç birsey olmadı ilk bebşine allahım sen nelere kadirsin hayırlısıyla bütün anne olmak istegen herkse annelik duygysynu tattır yarrabbim aminnn

merhaba kızlarrrr, günaydın herkeseeeeeeeeeee

günaydınnn can dostlarımmmm bugün dükkanı ben acıyım dedimmmm kendimi hiç iyi hissetmiyorum keske yapmasaydım test ne biliyim yaa cok ümitliydim bu aydan artık reglmi beklicem bakalım

canım erken yapmışsın moralini bozma lütfennnn

hayırlısı olsun inşallaaaaaaaaaaaaahhhhhhh

günaydın neşeli topiğin neşeli hatunlarıı mutlu bir gün olsun hepimiz içinnn ağzınıza layık birer sabah kahvesi alırmısınız

Eki Görüntüle 306722

ben türk kahvesi alayım orta olsun

Aminnnnnn canım benimmm..walla Allah ım vermek isterse verio iştee...bizede nasip etsin inşallah...ama sütten kesmesi lazım bence...hamileyken zehirler diye biliyorum...ablam kesmişti..zor oldu ama kesti...

Eki Görüntüle 306722

günayyydınnnn tatlımmm valla ne güzel giderdi simdiii ben alıyım hemen mutlu bir gün mü bugun nedense icinde kötü bir his var sıkıntılıyım canım yaa ne biliyim

benim kuzenimde vardı yara doktor hamile kalmana engel olmaz demiş. 3 ay içinde hamile kaldı zaten. bir oğlu var şimdi

aminnnnn canım inşallahhhh...hepimiz için herşeyin hayırlısı olsunnn...

günayyydınnnn tatlımmm valla ne güzel giderdi simdiii ben alıyım hemen mutlu bir gün mü bugun nedense icinde kötü bir his var sıkıntılıyım canım yaa ne biliyim

sakın canını sıkma tatlım unutmaki en büyük düşmanımız stres sıkıntı içindeki umudunu hiç öldürme bebişlerimiz elbet gelecek önemli olan doğruz zamanda bizimle olmaları ben inanıyorum bizi onlardan yoksun bırakmayacaklar regl günün geçtimi ayrıca? bazen idrar testleri geç döllenme olduğu için yanlış bilgi verebiliyor tatlım

evet erken yaptım canım ya merak iste insanın basına ne gelirse ya meraktan gerisi yarınaaaneyse hala ümtliyim ama bakalım
Aminnnnnn canım benimmm..walla Allah ım vermek isterse verio iştee...bizede nasip etsin inşallah...ama sütten kesmesi lazım bence...hamileyken zehirler diye biliyorum...ablam kesmişti..zor oldu ama kesti...

valla doktoruda kes demiş ama kesemiyorum diyo bide demişlerki ona sütün eksiyinde kendisi keser demişler valla bilmiyorum canım bende dün dedim sütten kesmedinmi hala dedim kızdım biras ama umarım birsey olmaz gercekten zehirliyomuki ben bilmiyodum bunu ben karnındaki bebgin gelismemesini saglıyo diye biliyodum :44::44::18:

günaydınnn can dostlarımmmm bugün dükkanı ben acıyım dedimmmm kendimi hiç iyi hissetmiyorum keske yapmasaydım test ne biliyim yaa cok ümitliydim bu aydan artık reglmi beklicem bakalım
pinaaaaarrrrr yavrumm kuzum
lülülülülülülü
üzülme annem. aslında kendimizi çok umutlandıryoruz kesin bir şey olmasa bile. reglini bekliyelim sakin ol canım sakin ollll.
ümitsizlik etme. bakiyim bi senin regl ne zamandı. bişi kalmadı ki.
adet olacakmsşın gibi bi ağrı varmı

cnm peki testi ilk aldığında o çizgi var mıydı yine. acaba kendi çizgisimi
günaydın cnmm keyifler nasılllllll

Günaydın benim seksepalitesi tavan yapmış hatunlarım.
sizi çok özledim inanın.
dün gece yine misafirle 4e kadar oturduk.
uyuyakalmışım işe geç kaldım.
bugün dünden daha kötüyüm. önümü göremiyorum adeta.
myhoş cum ben bi kahve alıyım annem uykum açılsınnn

günaydın tatlım iyiyim çok şükür. senin keyifler nasıl uykusuzluk dışında :)

ama şekerim hani birlikte yapacaktık testi
bende bekliyorum sanki adet olacakmışım gibi yaaaa :18::18:
sende üzülme şekerim adetin geçsin öyle yap ozaman çıkar diyolar bu erken gebelik testleri önce gösteriyor diğerleri göstermez heralde

​yeşilimmm adaşımmm avatarına kurban nasılsın annem

GÜNAYDIN BAŞAKCIIMMM....walla onu bende düşünüyorummm...hiç bakmadım...elimde test olsa bakcam varmı acaba öle bişi die...elinizde varmı testtt baksanız bi kızlarr...hiç çizgi belirtisi varmı acaba testte...

hemen tatlım bol köpüklü acı bi kahve kendine getirir seni buyuuuurrr bakalım karşılıklı hüpletelimmm

bende akşam senin askine 8 de sızıp kalmışım koltukta güya maç vardı akşam adamcağız beni beklemiş uyanırım diye ama nerdeeee

[TABLE="class: grid, width: 500"]
[TR]
[TD]yeşil33[/TD]
[TD]14 aralık[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]pınargrkn[/TD]
[TD]15 aralık[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]gamzelal[/TD]
[TD]21 aralık[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]dolunay[/TD]
[TD]23 aralık[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]karanfilce[/TD]
[TD]24 aralık[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]pelin67[/TD]
[TD]25 aralık[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]hacer_25[/TD]
[TD]29 aralık[/TD]
[/TR]
[/TABLE]

GELMEZ OLASICA BATLAR:120:

sen de mi geç yattın. benim kadar olamazsın heralde 2 gündür 4te yatıyorum 8de kalkıyorum. şapşal oldum iyice

evet canım ama çok geç yatmadım misafir vardı bende de. sabahta erken kalktım teyzeme gitcem az sonra :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…