fotografı çekecektim ama telefonlaarımız aynı eşimle...benimkinide cebine atmış giderken...yakaladım ama durakta aldım telide servisim geldi maalesef...inşallah canım buay olmazsa gelecek ay inşalah...bende dua ediyorum hepinize...dün yattım yine ettim..Allah kabul edecek dualarımı mutlaka birgün...zamanını bekliyo bebişler gelmek için...hayırlısıyla gelsinler inşallah.
günaydınnn can dostlarımmmm bugün dükkanı ben acıyım dedimmmm kendimi hiç iyi hissetmiyorum keske yapmasaydım test ne biliyim yaa cok ümitliydim bu aydan artık reglmi beklicem bakalım
günaydın canımmm...bende yaptım test akşam ve sabah...çoookkk silik bi çizgi görünüo ama test çizgisinin yeridir sanırım...bende adetimi beklicem artık gelmedi daha kırmızılar...ümidimizi kaybetmicez canım..her yeni ay yeni umut...
günaydın neşeli topiğin neşeli hatunlarıı mutlu bir gün olsun hepimiz içinnn ağzınıza layık birer sabah kahvesi alırmısınız
Eki Görüntüle 306722
anlıyorum canım herseyin hayırlısı olsun hakkımızda allahtan ümit kesilmezzz. benimde dün arkadasım geldi bize kız ikinciye hamile okadar dikkat ettigimiz halde hamile kaldım diyo simdi kızı 1yasında 2aylık hamile hala sütten kesememiş kıyamıyorum diyo 2gün önce doktora gitmiş o iyi demiş bebgin allah verince oluyo ne kadar istemesede dünyaya gelicekse geliyo valla o cok zorluklar cekti kaynanası yanında ilk cocuguna hamileyken o kıza ne işler yaptırdılar camlarımı sildirmediler valla her işi yapıyodu hiç birsey olmadı ilk bebşine allahım sen nelere kadirsin hayırlısıyla bütün anne olmak istegen herkse annelik duygysynu tattır yarrabbim aminnn
günaydın neşeli topiğin neşeli hatunlarıı mutlu bir gün olsun hepimiz içinnn ağzınıza layık birer sabah kahvesi alırmısınız
Eki Görüntüle 306722
slm kızlar.smear testi yaptıran var mı?yaptıran varsa bana yazın.ben yaptırdım ve rahim ağzında küçük bir yara çıktı.doktor şimdilik tedaviye gerek yok henüz hamile değilim ama doğum yaptıktan snra yakarız dedi?ben hamile kalmak istiyorum geçen ay denedik ve olmadı.ama şöylede bişey okumuştum.bu yara bazen spermleri tutup geçişini engelliyomuş.böyle bişeyiniz varsa ve yinede hamile kaldıydanız,bir bilginiz varsa lütfen burada benimle paylaşın...
merhaba kızlarrrr, günaydın herkeseeeeeeeeeee
canım erken yapmışsın moralini bozma lütfennnn
hayırlısı olsun inşallaaaaaaaaaaaaahhhhhhh
ben türk kahvesi alayım orta olsun
günayyydınnnn tatlımmm valla ne güzel giderdi simdiii ben alıyım hemenmutlu bir gün mü bugun nedense icinde kötü bir his var sıkıntılıyım canım yaa ne biliyim
evet erken yaptım canım ya merak iste insanın basına ne gelirse ya meraktan gerisi yarınaaamerhaba kızlarrrr, günaydın herkeseeeeeeeeeee
canım erken yapmışsın moralini bozma lütfennnn
hayırlısı olsun inşallaaaaaaaaaaaaahhhhhhh
ben türk kahvesi alayım orta olsun
Aminnnnnn canım benimmm..walla Allah ım vermek isterse verio iştee...bizede nasip etsin inşallah...ama sütten kesmesi lazım bence...hamileyken zehirler diye biliyorum...ablam kesmişti..zor oldu ama kesti...
evet erken yaptım canım ya merak iste insanın basına ne gelirse ya meraktan gerisi yarınaaaneyse hala ümtliyim ama bakalım
valla doktoruda kes demiş ama kesemiyorum diyo bide demişlerki ona sütün eksiyinde kendisi keser demişler valla bilmiyorum canım bende dün dedim sütten kesmedinmi hala dedim kızdım biras ama umarım birsey olmaz gercekten zehirliyomuki ben bilmiyodum bunu ben karnındaki bebgin gelismemesini saglıyo diye biliyodum:44::44::18:[/Q
kesin bilmiyorum ama ablam ikinciye hamileyken yeğenimi sütten kesmeye çalışıyordu...öyle demişti...ablam doktor buarada..araştıralım netten aslında...herşeye etkisi olabilir bence...
pinaaaaarrrrr yavrumm kuzumgünaydınnn can dostlarımmmm bugün dükkanı ben acıyım dedimmmm kendimi hiç iyi hissetmiyorum keske yapmasaydım test ne biliyim yaa cok ümitliydim bu aydan artık reglmi beklicem bakalım
günaydın canımmm...bende yaptım test akşam ve sabah...çoookkk silik bi çizgi görünüo ama test çizgisinin yeridir sanırım...bende adetimi beklicem artık gelmedi daha kırmızılar...ümidimizi kaybetmicez canım..her yeni ay yeni umut...
günaydın cnmm keyifler nasılllllllmerhaba kızlarrrr, günaydın herkeseeeeeeeeeee
günaydın cnmm keyifler nasılllllll
Günaydın benim seksepalitesi tavan yapmış hatunlarım.
sizi çok özledim inanın.
dün gece yine misafirle 4e kadar oturduk.
uyuyakalmışım işe geç kaldım.
bugün dünden daha kötüyüm. önümü göremiyorum adeta.
myhoş cum ben bi kahve alıyım annem uykum açılsınnn
günaydınnn can dostlarımmmm bugün dükkanı ben acıyım dedimmmm kendimi hiç iyi hissetmiyorum keske yapmasaydım test ne biliyim yaa cok ümitliydim bu aydan artık reglmi beklicem bakalım
sen de mi geç yattın. benim kadar olamazsın heralde 2 gündür 4te yatıyorum 8de kalkıyorum. şapşal oldum iyicegünaydın tatlım iyiyim çok şükür. senin keyifler nasıl uykusuzluk dışında :)
pinaaaaarrrrr yavrumm kuzum
lülülülülülülü
üzülme annem. aslında kendimizi çok umutlandıryoruz kesin bir şey olmasa bile. reglini bekliyelim sakin ol canım sakin ollll.
ümitsizlik etme. bakiyim bi senin regl ne zamandı. bişi kalmadı ki.
adet olacakmsşın gibi bi ağrı varmı
cnm peki testi ilk aldığında o çizgi var mıydı yine. acaba kendi çizgisimi
günaydın cnmm keyifler nasılllllll
sizi çok özledim inanın.
sizi çok özledim inanın.
sen de mi geç yattın. benim kadar olamazsın heralde 2 gündür 4te yatıyorum 8de kalkıyorum. şapşal oldum iyice
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?