​yeşilimmm adaşımmm avatarına kurban nasılsın annem
hemen tatlım bol köpüklü acı bi kahve kendine getirir seni buyuuuurrr bakalım karşılıklı hüpletelimmm
Eki Görüntüle 306737
bende akşam senin askine 8 de sızıp kalmışım koltukta güya maç vardı akşam adamcağız beni beklemiş uyanırım diye ama nerdeeee
işte misin cnm sen de çalışıyor musun. yoksa kader arkadaşımıyız.günaydın fıstıklar uykumun açılmasını bekliyorum evde olsaydım uyurdum öğlene kadar ohh mis gibi
bence yok seraycım sanmamGÜNAYDIN BAŞAKCIIMMM....walla onu bende düşünüyorummm...hiç bakmadım...elimde test olsa bakcam varmı acaba öle bişi die...elinizde varmı testtt baksanız bi kızlarr...hiç çizgi belirtisi varmı acaba testte...
sakin ol didim sanacanım başağım günaydınnn
iyiyim tatlım heran tetikteyimgeldi gelecek gibim sanki:18:
ayy korkuyorummmmm:18::18::18:
işte misin cnm sen de çalışıyor musun. yoksa kader arkadaşımıyız.
AHH ahh evde olcaktım ki 12den aşağı kalkma şansım yoktu
bence yok seraycım sanmam
senin bat kaçtı
ayh kahvenin güzelliğine bak myhooooos bende isterim ama kim bakcak falımıza
hemen tatlım bol köpüklü acı bi kahve kendine getirir seni buyuuuurrr bakalım karşılıklı hüpletelimmm
Eki Görüntüle 306737
bende akşam senin askine 8 de sızıp kalmışım koltukta güya maç vardı akşam adamcağız beni beklemiş uyanırım diye ama nerdeeee
kahve ve fincanlara bayıldımmm
tamam kızlar hepinize güzel köpüklü birer kahve gelsin yanında da mis gibi çikolata
falınıza da baktım ayrıca şahane kocalar güzel huzurlu mutlu evler bi de koca koca göbekler gördümmmm içleri bebiş doluuuuuuuu
inşalllaaaaaaaaaaaaaahhhhhhhh
işte misin cnm sen de çalışıyor musun. yoksa kader arkadaşımıyız.
AHH ahh evde olcaktım ki 12den aşağı kalkma şansım yoktu
bence yok seraycım sanmam
senin bat kaçtı
sakin ol didim sana
biraz dayak seni kendine getirir
belirti var mı sancı gibi
ayyy 10 gün varmış benim daha[TABLE="class: grid, width: 500"]
[TR]
[TD]seray0307[/TD]
[TD]13 aralık[/TD]
[TD]tık yok[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]yeşil[/TD]
[TD]14 aralık [/TD]
[TD]hafif sızılar, beyaz akıntı[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]pınargrkn[/TD]
[TD]15 aralık[/TD]
[TD]tık yok[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]gamzelal[/TD]
[TD]21 aralık[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]dolunay[/TD]
[TD]23 aralık[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]karanfilce[/TD]
[TD]24 aralık[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]pelin67[/TD]
[TD]25 aralık[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]hacer_31[/TD]
[TD]29 aralık[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[/TABLE]
saol canım destegin icin reglim aslında ben 2aydır 30günde oluyorum bundan önce 28günde oluyodum bu ayki 28günüm yarına geliyo 30gününde cumartesiye geliyo kuzum benden birde 2gündür kahve rengi leke geliyo cok az ama hic daha önce böyle olmamıstım yerlesme kanamasımı dedim bu yüzden cok ümitlendim bakalım bat beklicemsakın canını sıkma tatlım unutmaki en büyük düşmanımız stres sıkıntı içindeki umudunu hiç öldürme bebişlerimiz elbet gelecek önemli olan doğruz zamanda bizimle olmaları ben inanıyorum bizi onlardan yoksun bırakmayacaklar regl günün geçtimi ayrıca? bazen idrar testleri geç döllenme olduğu için yanlış bilgi verebiliyor tatlım
evet canımcıgım bir arastırmak lazımm bakalımm herseyin hayırlısı hakkmızımdaevet erken yaptım canım ya merak iste insanın basına ne gelirse ya meraktan gerisi yarınaaaneyse hala ümtliyim ama bakalım
valla doktoruda kes demiş ama kesemiyorum diyo bide demişlerki ona sütün eksiyinde kendisi keser demişler valla bilmiyorum canım bende dün dedim sütten kesmedinmi hala dedim kızdım biras ama umarım birsey olmaz gercekten zehirliyomuki ben bilmiyodum bunu ben karnındaki bebgin gelismemesini saglıyo diye biliyodum:44::44::18:[/Q
kesin bilmiyorum ama ablam ikinciye hamileyken yeğenimi sütten kesmeye çalışıyordu...öyle demişti...ablam doktor buarada..araştıralım netten aslında...herşeye etkisi olabilir bence...
valla kusum arada sıra kasıma bir agrı giriyo sol tarafıma bilmiyorum benim regli zamanlarım dengesiz oluyo bu yüzden kestremiyorum bakıyorum bazen agrılı bazen agrısız geciriyorum acıkcasıpinaaaaarrrrr yavrumm kuzum
lülülülülülülü
üzülme annem. aslında kendimizi çok umutlandıryoruz kesin bir şey olmasa bile. reglini bekliyelim sakin ol canım sakin ollll.
ümitsizlik etme. bakiyim bi senin regl ne zamandı. bişi kalmadı ki.
adet olacakmsşın gibi bi ağrı varmı
valla kusum arada sıra kasıma bir agrı giriyo sol tarafıma bilmiyorum benim regli zamanlarım dengesiz oluyo bu yüzden kestremiyorum bakıyorum bazen agrılı bazen agrısız geciriyorum acıkcası
cnm peki testi ilk aldığında o çizgi var mıydı yine. acaba kendi çizgisimi
günaydın cnmm keyifler nasılllllll
Günaydın benim seksepalitesi tavan yapmış hatunlarım.
sizi çok özledim inanın.
dün gece yine misafirle 4e kadar oturduk.
uyuyakalmışım işe geç kaldım.
bugün dünden daha kötüyüm. önümü göremiyorum adeta.
myhoş cum ben bi kahve alıyım annem uykum açılsınnn
bakalım canım bekliyorum reglimi ondan sonra yapıcaz olmazsak artıkkama şekerim hani birlikte yapacaktık testi
bende bekliyorum sanki adet olacakmışım gibi yaaaa :18::18:
sende üzülme şekerim adetin geçsin öyle yap ozaman çıkar diyolar bu erken gebelik testleri önce gösteriyor diğerleri göstermez heralde
valla kuzum ya dayanamadım dün eve giderken iki tane aldım eve geldim yapmıcam dedim yok birsey beni dürtüyo sankiibende yaptım sonra soka girdim kendimi cok kötü hissettim umarım sen hamilesindir kuzum
günaydın fıstıklar uykumun açılmasını bekliyorum evde olsaydım uyurdum öğlene kadar ohh mis gibi
aynen bende ohhh ne güzel olurdu simdi uyusaydımmm hic kalmasaydımm ohh yatalarımızda sıcacıktır he simdiii miss gibi yayıla yayıla yatardık kocişlerde yokkk
[TABLE="class: grid, width: 500"]
[TR]
[TD]seray0307[/TD]
[TD]13 aralık[/TD]
[TD]tık yok[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]yeşil[/TD]
[TD]14 aralık [/TD]
[TD]hafif sızılar, beyaz akıntı[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]pınargrkn[/TD]
[TD]15 aralık[/TD]
[TD]tık yok[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]gamzelal[/TD]
[TD]21 aralık[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]dolunay[/TD]
[TD]23 aralık[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]karanfilce[/TD]
[TD]24 aralık[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]pelin67[/TD]
[TD]25 aralık[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]hacer_31[/TD]
[TD]29 aralık[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[/TABLE]
ayyy 10 gün varmış benim daha
günayın kızlar.
benim öğrenciler anket yapıyolar ben de sizinle iki lak lak yapım dedim.
alemsin başakcımmm aynen tık yok şimdi lavaboya gittim yine...gelennnn gidennn yok...
ay benim kocaya "kadınlar kulübü" demeyi öğretemedim.
"kadınlar matinesi orası diyo
saol canım destegin icin reglim aslında ben 2aydır 30günde oluyorum bundan önce 28günde oluyodum bu ayki 28günüm yarına geliyo 30gününde cumartesiye geliyo kuzum benden birde 2gündür kahve rengi leke geliyo cok az ama hic daha önce böyle olmamıstım yerlesme kanamasımı dedim bu yüzden cok ümitlendim bakalım bat beklicem
evet canımcıgım bir arastırmak lazımm bakalımm herseyin hayırlısı hakkmızımda
valla kusum arada sıra kasıma bir agrı giriyo sol tarafıma bilmiyorum benim regli zamanlarım dengesiz oluyo bu yüzden kestremiyorum bakıyorum bazen agrılı bazen agrısız geciriyorum acıkcası
bakalım canım bekliyorum reglimi ondan sonra yapıcaz olmazsak artıkk
valla kuzum ya dayanamadım dün eve giderken iki tane aldım eve geldim yapmıcam dedim yok birsey beni dürtüyo sankiibende yaptım sonra soka girdim kendimi cok kötü hissettim umarım sen hamilesindir kuzum
canım ümit etmeye devam tabiki de kırmızıları görene kadar yılmak yok gelirse bağlarız karaları bi hafta sonra tekrar başlar maraton
bende yarın yapacam bakalım gelmezse tabiki ama hem senin daha yarın bat dimi sende cuma günü yap canım anca silik çizgi çıkar ozaman acele etmişsin ondan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?