Yaşadığımız sorunlara rağmen neşeyle hamile kalacağız!!!

günaydınnnn dünnnyaa güzellerim:)hepimiz için hayırlı bir gün diliyorum:)

Pınarcım üzülmek yok,daha ilk denemenizde olmadı diye üzülecek değilsin dimi bitanem?

hem daha hayırlı oldu böyle troid ilacını bir kaç ay kullan bakalım,bünyen iyice alışsın ilaca,bebek için çok daha iyi olacak canım:)

Seraycımmm senin durumundan işkillendim ben:)seni yakın takibe alalım bakalım:)

inşallah kırmızılar gelmez onun yerine belirgin bir 2.çizgi gelir:)hadi hayırlısı:)

günaydın canımmm hem iş hem sohbet süperr
10 gün varken daha rahat oluyosun valla canımm
benim bugün çok merak ediyorum:18::18:

haftasonu misafirlerim var gibi. öbür haftaya da annem gelicek.. ayyhh yemekler annemden süper bişey bu.. vakit geçer inşallah.

şu kızlara hala ögretememişsin basak ne lavabosu kızz tükefhane dicennn bende gidiyip bi bakıyım tüfekahaneyee

ayyyy nasıl unutmuşum ben onu...kızlar mazur görün beni hem işçi çıkışı yapıom hem buraya yetişmeye çalışıom...tüfekhaneden geldim kıslaarrrrrrrrrr daha gelmemiş kırmızılarrr....ne güzel kafiyeli oldu

canım bence hamilesin çünkü tetstte öyle test yeri belli değil normalde o silik çizgi bebeiştirrr
ama sen yarın bidaha yap testi emin ol yine

canım yerleşme kanaması da olabilir geç döllenme de olmuş olabilir bence erken yapmışsın testi bu yüzden can sıkmaya değmez kaldığın yerden heyecanına devam et moral bozma ayrıca regl gününüz geçmeden test yapmayın bence kızlar hayal kırıklığı yaratır moralinizi bozar ne gerek var bebiş varsa 3 gün önce öğrensek ne olur 3 gün sonra öğrensek ne olur sonuçta bizle olacaklar stres sıkıntı gerginlik yok biraz akışına bırakalım

Son düzenleme:

inşallah dolunaycımmmm..bende çok işkillendim... tüfekhaneye gidip duruyomm...hala gelen giden yok...ama bi yandanda düşünüom ki biz bu ay 3 kez çalıştık...3 seferle tutarmı acep...kocam korkuyodu bişe yapmıoduk fazla...ama dedimki inşallah tutarda görürsün korkuyu dedim acep dilek kapımmı açıktı diom ama...hala belli olmadı daha...kısmet bakemmm...

günaydın ablacımm saol bakıcaz artık önümüze herseyde vardır bir hayır insallah seraycıgım hamiledirr

iyi canım insallhta gelmezde surda bir kutlama yapırz topigimizin ilk bebgi olucak sanırımmm

canım bence hamilesin çünkü tetstte öyle test yeri belli değil normalde o silik çizgi bebeiştirrr
ama sen yarın bidaha yap testi emin ol yine

ayyyy kızlarr öldüreceksiniz beni meraktannn...akşamdamı test alsam...nöbetçi eczane ararız artık inşallah yeşilim insallah ağzınızdan bal damliıorr...sizi seviyorum kızlar...........

evet canım haklısın bende ilk defa yaptımm erkenden regli günümü beklyorum bir umutla insallah olmam bebişim benimledir umarımm

kızlar günaydın..... geceyi okuyordum...avatarında bir çizgi filim kahramanı bebek var o hamile diye biliyorum adını unuttum

ben işe dönim artık gelişmelerden haberdar ederim kızlarr...iyi sohbetler size...öpüldünüzzz

ayyyy kızlarr öldüreceksiniz beni meraktannn...akşamdamı test alsam...nöbetçi eczane ararız artık inşallah yeşilim insallah ağzınızdan bal damliıorr...sizi seviyorum kızlar...........

evet canım bencede aksam yeniden yap silik cizgin belki koyulasır kuzum insallah cime doguyo hamilesin bence bizde seni seviyoruzzzz

kızlar ateş ölçme yöntemini kullansanıza ben aylardır test yapmıyorum. ateşim hep düşüyor adet olacağımda. tabi her bünye farklı olabilir bazılarında adet olacağında da düşmeyebiliyor. bi kaç ay denersiniz vücudunuzu öğrenmiş olursunuz. ama adet bitiminde başlamak gerek ölçümlere.

evet canım haklısın bende ilk defa yaptımm erkenden regli günümü beklyorum bir umutla insallah olmam bebişim benimledir umarımm

biz de geçen ay ilk kez denemiştik canım reglim 4 gün gecikti bir de üstelik ilk defa gecikme yaşamıştım buna rağmen test yapmadım iyiki de yapmamışım gördüm kırmızıları

herşey bizim psikolojimizde bitiyo yaa reglimizi bile biz geciktiriyoruz vallahi nasıl bi düşünce gücüdür anlamış değilim

eee yokluğunda burda çöldeki mecnun gibi leylamızı(seni) arıyosak
ee var sende bişiler:)

hepinizi çooooooooook seviyorummm ben

iyiki bulduk birbirimizi kızlar....
tabii sen hep başaka yaz ben neyim burdaaaaaa

yeter abla şahanesin yaaaaaaaa bayılıyorum şööle şahane girişlr yapmana

aaaaa döküldünüz patır patır hani topiğin ilk hamileleriii nerde nerdeee??
döküldünüz ya moralim bozuldu sabak sabak yaaaa

günaydın herkese bugün baktımda akşam yokluğumda kimse anmamaış beniiiiiiiiii
küstüm size bennn!!!!!!!!!!!!!!!!1

ayyy 10 gün varmış benim daha
günayın kızlar.
benim öğrenciler anket yapıyolar ben de sizinle iki lak lak yapım dedim.
sen öğretmendin dimiiiiiiiiiiii.
ayy bi öğretmenle bu derece yakın sohbet etmek çok güzell ya kendimi bişi sanıyorm
benimki de neden erkekler klübü yok diye sızlanıyo. dedi geçen hakkaten didik didik aradım erkekler klübü yok diyo
bence iyi ki erkekler kulübü yok. erkekler bel altı sohbetleri falan çok sever , eğer er. kulübü olsaydı terbiyesiz pis bi site olurdu

kanka seni de ansak arkamdan konuşmuşun başak dersin. anmasak niye anmadınız dersin.
sende bi dengesizlik mi var annem

günaydınnnnnnnnnn

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…