günaydın canımmm hem iş hem sohbet süperr
10 gün varken daha rahat oluyosun valla canımm
benim bugün çok merak ediyorum:18::18:
şu kızlara hala ögretememişsin basak ne lavabosu kızztükefhane dicennn bende gidiyip bi bakıyım tüfekahaneyee
günaydın canımmm...bende yaptım test akşam ve sabah...çoookkk silik bi çizgi görünüo ama test çizgisinin yeridir sanırım...bende adetimi beklicem artık gelmedi daha kırmızılar...ümidimizi kaybetmicez canım..her yeni ay yeni umut...
saol canım destegin icin reglim aslında ben 2aydır 30günde oluyorum bundan önce 28günde oluyodum bu ayki 28günüm yarına geliyo 30gününde cumartesiye geliyo kuzum benden birde 2gündür kahve rengi leke geliyo cok az ama hic daha önce böyle olmamıstım yerlesme kanamasımı dedim bu yüzden cok ümitlendim bakalım bat beklicem
haftasonu misafirlerim var gibi. öbür haftaya da annem gelicek.. ayyhh yemekler annemden süper bişey bu.. vakit geçer inşallah.
günaydınnnn dünnnyaa güzellerim:)hepimiz için hayırlı bir gün diliyorum:)
Pınarcım üzülmek yok,daha ilk denemenizde olmadı diye üzülecek değilsin dimi bitanem?
hem daha hayırlı oldu böyle troid ilacını bir kaç ay kullan bakalım,bünyen iyice alışsın ilaca,bebek için çok daha iyi olacak canım:)
Seraycımmm senin durumundan işkillendim ben:)seni yakın takibe alalım bakalım:)
inşallah kırmızılar gelmez onun yerine belirgin bir 2.çizgi gelir:)hadi hayırlısı:)
günaydın ablacımm saol bakıcaz artık önümüze herseyde vardır bir hayır insallah seraycıgım hamiledirrgünaydınnnn dünnnyaa güzellerim:)hepimiz için hayırlı bir gün diliyorum:)
Pınarcım üzülmek yok,daha ilk denemenizde olmadı diye üzülecek değilsin dimi bitanem?
hem daha hayırlı oldu böyle troid ilacını bir kaç ay kullan bakalım,bünyen iyice alışsın ilaca,bebek için çok daha iyi olacak canım:)
inşallah kırmızılar gelmez onun yerine belirgin bir 2.çizgi gelir:)hadi hayırlısı:)
ayyyy nasıl unutmuşum ben onu...kızlar mazur görün beni hem işçi çıkışı yapıom hem buraya yetişmeye çalışıom...tüfekhaneden geldim kıslaarrrrrrrrrr daha gelmemiş kırmızılarrr....ne güzel kafiyeli oldu
canım bence hamilesin çünkü tetstte öyle test yeri belli değil normalde o silik çizgi bebeiştirrr
ama sen yarın bidaha yap testi emin ol yine
canım yerleşme kanaması da olabilir geç döllenme de olmuş olabilir bence erken yapmışsın testi bu yüzden can sıkmaya değmez kaldığın yerden heyecanına devam et moral bozma ayrıca regl gününüz geçmeden test yapmayın bence kızlar hayal kırıklığı yaratır moralinizi bozar ne gerek var bebiş varsa 3 gün önce öğrensek ne olur 3 gün sonra öğrensek ne olur sonuçta bizle olacaklar stres sıkıntı gerginlik yok biraz akışına bırakalım
ayyyy kızlarr öldüreceksiniz beni meraktannn...akşamdamı test alsam...nöbetçi eczane ararız artıkinşallah yeşilim insallah ağzınızdan bal damliıorr ...sizi seviyorum kızlar...........
evet canım haklısın bende ilk defa yaptımm erkenden regli günümü beklyorum bir umutla insallah olmam bebişim benimledir umarımm
tabii sen hep başaka yaz ben neyim burdaaaaaaeee yokluğunda burda çöldeki mecnun gibi leylamızı(seni) arıyosak
ee var sende bişiler:)
hepinizi çooooooooook seviyorummm ben
iyiki bulduk birbirimizi kızlar....
yeter abla şahanesin yaaaaaaaa bayılıyorum şööle şahane girişlr yapmanaHazreti Mevlâna Celaleddin Rûmî (k.s)
"Sen dua edersin ama kabul olmuyor sanarsın!
Ekmek almak için bir fırına gidersin
Beklerken fırıncı ile bir sohbet başlar
Ve fırıncının hoşuna gidersin, hoş sohbetsin ya…
... Fırıncı başkalarına istediğini verip acele ile gönderir
Bu arada sen istediğini alamadığın için sıkılmaya başlarsın
Ama bilmezsin ki
Fırıncı daha yeni pişmiş en güzel ekmeği verecek.."
aaaaa döküldünüz patır patır hani topiğin ilk hamileleriii nerde nerdeee??slm kuzularımm ya kimsecikler yok benim inadımamı bu gece kimse yok her gece burdasınız bu gece kimsecikler yok bende kendi kendine konusuyum bare ya ben dayanamayıp test yaptım ve (-)negatif cıktıama hala ümitliyim bu hafta sonuna kadar beklicem bakalımm niye yalan söyliyim üzüldüm biras basak bana kızıcak ama napıyım elimde degil uykumda kactı neyse ben cıkıyorum iyi geceler herkese
döküldünüz ya moralim bozuldu sabak sabak yaaaagünaydın canımmm...bende yaptım test akşam ve sabah...çoookkk silik bi çizgi görünüo ama test çizgisinin yeridir sanırım...bende adetimi beklicem artık gelmedi daha kırmızılar...ümidimizi kaybetmicez canım..her yeni ay yeni umut...
sen öğretmendin dimiiiiiiiiiiii.ayyy 10 gün varmış benim daha
günayın kızlar.
benim öğrenciler anket yapıyolar ben de sizinle iki lak lak yapım dedim.
bence iyi ki erkekler kulübü yok. erkekler bel altı sohbetleri falan çok sever , eğer er. kulübü olsaydı terbiyesiz pis bi site olurdubenimki de neden erkekler klübü yok diye sızlanıyo. dedi geçen hakkaten didik didik aradım erkekler klübü yok diyo
kanka seni de ansak arkamdan konuşmuşun başak dersin. anmasak niye anmadınız dersin.tabii sen hep başaka yaz ben neyim burdaaaaaa
yeter abla şahanesin yaaaaaaaa bayılıyorum şööle şahane girişlr yapmana
aaaaa döküldünüz patır patır hani topiğin ilk hamileleriii nerde nerdeee??
döküldünüz ya moralim bozuldu sabak sabak yaaaa
günaydın herkese bugün baktımda akşam yokluğumda kimse anmamaış beniiiiiiiiii
küstüm size bennn!!!!!!!!!!!!!!!!1
günaydınnnn dünnnyaa güzellerim:)hepimiz için hayırlı bir gün diliyorum:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?