Yaşadığımız sorunlara rağmen neşeyle hamile kalacağız!!!

:101::101::101:

erenaycım,o ihtişamllı beşiğin resmini koyar mısın bi ara müsait olunca,benimde hayalimde öyle bi beşik var ya,bakalım nasip
hayırlı günler bu arada herkeze.:87::87::87:

çok isterdim hatunum yaaaaa ama resmini çekmedim ama tarif edeyim hani şu oyun parkı olan beşikler varya onlardan
ama üzerine çatı yapmışalrr
beşiği beyazz tüllerle süslemişlerr parlak parlak harika duruyodu
yada ben özendiğimden bana harika geldi bilmem
ama çok özel bişi diil heryerde görüyom ben o beşikleri sadece beyaz olunca çok beğendim ben

günaydın kızlarrrrrrrr hayırlı bir gün olsun inşallahhhhhhhhhh.
çok uykum var belinayım kötüyüm. sen nasılsın

ıyım bıtanem tabı kotu olursun gec yatıyosun erken kalkıyosun valla bu bunye nasıl dayanıyo dahı bız calısmıyorzz oglene kadar uyuyorz

başakım ben geldim yaaaaa
selam bile vermiyon bakıyomda

kızlarr kahvaltıda misafir yatılı misafir yarın sabah kahvaltıda da misafir varrr akşama da ben misafirliğe gitçemm
oooooo
dolunayım sööle bakalım ben nasıl diyete devam ediim

bızde herzman gttgımız bı alısvers merkezı var orda bebek esyaları satılıyoo besıkler alt baglama mınderı kıyafetler ayakkabılar her gıttıgımde gırıyorum su benım olsun bu benım olsun dıye hayaller kuruyorum

kızım sana bişiler yazıyom okumuyonki kaçıyon gidiyon sonra
ıyım bıtanem tabı kotu olursun gec yatıyosun erken kalkıyosun valla bu bunye nasıl dayanıyo dahı bız calısmıyorzz oglene kadar uyuyorz
durumumu anlatamam kuzum daldım dalıcam derin uykuya
çatlatmaya çalışma beni. bende çıkıcam işten çatır çatır uıyuycam inşallahh.
o zaman bende çalışanları çatlatçam
tızımmm,orası tocam a ait,aman duymasınnn.51:

kuzum belki de senin çok fazla pc başına geçmemen gerk dimi bebik için yani. elektronik eşyalarla temasını azaltmalısın belki de.
doktor kontrollern ne kadar zamanda bir oluyo

canım gec kalkıyorum kocısın saatı bıle duymam o benı uyandrr kapıyı kıtle dıye
bende calısmayı cook ıstyorum esıme yardım etmek ama calıstırmıyı

erenaycım ne kadar da sosyal birisisin kız,paso insanlarla bi aradasın,arada beni de kahvaltıya çağırsan ne iyi olur
ben sana dolunayın listesi üzerine bi liste göndericem canım,sen de kendine uygun bi şekilde devam edersin,sadece kendini şartlandırmalısın,ben ancak bu kadar yemeliyim diye,kimsenin ısrarına da yüz vermemelisin,zaten sen kararlı olunca herkez saygı duyuyo bu diyet programına
eğer istersen yayınlarım

evet,aslında fazla kalmamam gerekiyo,bi sabah giriyorum,bazen de akşam
ama büyük sözü dinleyip çıkayım şimdi madem
dr kontrolleri ayda bir oluyo gibi ama ikili test için gittiğimden,üç haftada bir olmuş oldu,kendi dr uma haftaya gitmem lazım ama izin verirse üç hafta sonra gidecem.
biraz karışık anlattım ama napalım

günaydınlarrrrrrrrrrrrr
günaydın canımmmmmmm
günaydınnnnnn cıtır hatunlarımm
nasılsınız bakemmm
günaydınnn tatlımm h.g
allah razı olsun, bi tek seni böğrüme sarcam
bizi sarmak yokmuuu bakem slmmm canımcıgımmmm

günaydınn canımcıgım oo sen kahvaltı yap bizde ögle yemegi yiyelimm bende calısmıyo olsaydım simdi kahvaltı yapıyo olurdumm az kaldı calısmamama evimin borcu bitsin cıkıcammmsonra böyle oynucammsonrada böyle olucammm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…