kardelenimi diyosun cnm. o hamile zaten evet . başka topikte yumurtladı şimdide zevkle doğurcak.kızlar günaydın..... geceyi okuyordum...avatarında bir çizgi filim kahramanı bebek var o hamile diye biliyorum adını unuttum
kanka seni de ansak arkamdan konuşmuşun başak dersin. anmasak niye anmadınız dersin.
sende bi dengesizlik mi varannem
de hadi git. 14ten sonra burda ololabilir :44::44::44::44:
ama siz beni anınca seviniyom bu kızlar seviyo diyom anmayınca unutttular sevmiyolar diyomm
sen öğretmendin dimiiiiiiiiiiii.
ayy bi öğretmenle bu derece yakın sohbet etmek çok güzell ya kendimi bişi sanıyorm
bence iyi ki erkekler kulübü yok. erkekler bel altı sohbetleri falan çok sever , eğer er. kulübü olsaydı terbiyesiz pis bi site olurdu
de hadi git. 14ten sonra burda ol
kızlar ateş ölçme yöntemini kullansanıza ben aylardır test yapmıyorum. ateşim hep düşüyor adet olacağımda. tabi her bünye farklı olabilir bazılarında adet olacağında da düşmeyebiliyor. bi kaç ay denersiniz vücudunuzu öğrenmiş olursunuz. ama adet bitiminde başlamak gerek ölçümlere.
yağların mı eridi kuzum . hemen tartılsaydın ardından. belki bi 100gr vermişsindr:44:ayy kızlar akşam eltimin bebiş hazırlıklarına baktımm minnak minnak giysiler,emzikler,çoraplar.......
ihtişamlı beyaz tüllü beşik,şampuanlar yastığı yorganı.....
inanın yağlarım eridi ağzımın suları aktıı
yıkamış ütülemiş hazırlamışş........
çok özendimm yaaaaa
allahım bisede nasip et ya rabbim
aabbbbbbbbbbbbbooooooooovvvvvvvvvvvvvbende bu konudan dertliyim,benim ateşim ya çıkmıyor ya ben yalnış anlıyorum adetim bitiyor ateşim 35,5 yataktan kalkıyorum yumurtalama döneminde ateşim çok fazla fark etmiyor ne zaman hastalanacağım haftaya giriyom ateşim 37,3 37,4 falan oluyor ben bu işi anlamadım.....bu arada kimse bana günaydın demeyoooooooooooooooooooooooooooo ağlıcam şincik
ayy kızlar akşam eltimin bebiş hazırlıklarına baktımm minnak minnak giysiler,emzikler,çoraplar.......
çok özendimm yaaaaa
aabbbbbbbbbbbbbooooooooovvvvvvvvvvvvv
nasıl sana günaydın dememişimmmmmm
halbuki koca koca sallanan memelerin gözüme çarpıyor. GÜNÜN AYDIN OLSUN İNŞALLAH
sarda önce üstüne bişi giy de kayalara çarpmayımallah razı olsun, bi tek seni böğrüme sarcam
:101::101::101:kardelenimi diyosun cnm. o hamile zaten evet . başka topikte yumurtladı şimdide zevkle doğurcak.
ayy kızlar akşam eltimin bebiş hazırlıklarına baktımm minnak minnak giysiler,emzikler,çoraplar.......
çok özendimm yaaaaa
sarda önce üstüne bişi giy de kayalara çarpmayım
ağzıma falan girer:120:
yirim seni yaaa çok tatlısın:101::101::101:
bak o bakımdan hiç düşünmemiştim. doğru saygı duyalım o kayalara işimize yaraya biliro ihtişamlı kayalarla, hepinizin bebeğine süt analığı yaparım
kızlar günaydın..... geceyi okuyordum...avatarında bir çizgi filim kahramanı bebek var o hamile diye biliyorum adını unuttum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?