Yaşadığımız sorunlara rağmen neşeyle hamile kalacağız!!!

benim 2 tane oğluşlarım var ikiside büyüdü biri 11 diğeri 6.5 yaşında eşimle üçüncüyü istiyoruz ama 6 aydır korunmuyoruz hamiş kalamıyorum

benim 2 tane oğluşlarım var ikiside büyüdü biri 11 diğeri 6.5 yaşında eşimle üçüncüyü istiyoruz ama 6 aydır korunmuyoruz hamiş kalamıyorum

masallah rabbım ıkı tane vermıs :))) darısı bıze keskem 2 cocugum olsada 3 ıstesem

Son düzenleme:
hayırlısı canım hakkında üzülme sakın moral bozmak yok üzülme lütfen

valla bende aynen hatta 1 tane olsa 2.yi bile aramayabilirim canım

amin canım çok saol...üzülmücemmm inşallah gelecek aya kısmetse napalım hayırlısı..

slm kızlar mrblar nasılsınız
slm canımm h.g aramızaa keske benimde 2tane olsada bende 3cüyü istesem allah cocuklarını sana bagıslasın canımm
kızlarrrr benim kırmızılar geldiii

canımm aaaa bak üzülmek yokkk artık önümüzdeki aya bakıcaz demii 2012 herkse sans ve bebek getirmesi dilegiyle tatlımm üzme canını bu hayatta imtahandayız sabredicez öyle her istedigimize hemen ulasamıyosak calısmadan para kazanamazsak buda öyle birsey istee calısmadan olmuyoo sabır bitanem sabır herseyin yeri ve zamanı varrr

tşkkürlr canım 32 yaşındayım hayatım çocuklar büyüyünce insan arıyo valla bi tane daha çok seviyorum çocukları allahım inşallah herkeze versin hayırlısıyla herkez ANNE olsun tatsın bu duyguyu çok güzel bişeymiş annelik inşallah sizlerde en kısa zamanda ANNE olursunuz

hoşgeldin canım topiğimize:)

Allah uzun ,sağlıklı ömürler versin yavrularına:)maaşallah sizin okeye 4.aramaya gerek yok ama illa başbakanın dediği olsun diyosunuz:)İnşallahhh 3.yüde doğrursunuz

diğer yavrularınızı nasıl doğurdunuz?normal mi sezeryanmı?
burda çoğumuz tecrübesiz anne adaylarıyızda belki bize anlatacaklarınız vardır:):13:

eee normal hürremden de bu beklenirdi.
hatun 2 tane doğurmuş daha da doğuracak
maaşallah hoş geldin aramızaaaaaa

hani yaş faktörü mü etki etti hamiş kalamamanda diye sormuştum canım ama daha gençmişsin hayırlısı olmazsa bile sıkma canını hiç allahım yavrularına uzun sağlıklı ömürler versin inşallah

bize de bitane versin öpüp sevip koklayalım ayy bebek kokusu geldi burnuma buram buram

tşkkrlr canım normal doğum ama epidural oldum ikiside öyle valla allah kolaylığını veriyo olsunda onunla beraber sende büyüyorsun sevgileriyle bakılıyo tatlım

prenses doğum diyorlar zaten epidural normal doğuma:)

peki ıkınma hissi uyuşturulunca geliyomu?onu nasıl hallettiniz?

şahsen bende epidural normal doğum düşünürüm..tabi düşünüyoruz da sıpamızda gelmeyi düşünüyorsa

tşkkrlr canım normal doğum ama epidural oldum ikiside öyle valla allah kolaylığını veriyo olsunda onunla beraber sende büyüyorsun sevgileriyle bakılıyo tatlım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…