benim 2 tane oğluşlarım var ikiside büyüdü biri 11 diğeri 6.5 yaşında eşimle üçüncüyü istiyoruz ama 6 aydır korunmuyoruz hamiş kalamıyorum
benim 2 tane oğluşlarım var ikiside büyüdü biri 11 diğeri 6.5 yaşında eşimle üçüncüyü istiyoruz ama 6 aydır korunmuyoruz hamiş kalamıyorum
kızlarrrr benim kırmızılar geldiii
masallah rabbım ıkı tane vermıs :))) darısı bıze keskem 2 cocugum olsada 3 ıstesem
hayırlısı canım hakkında üzülme sakın moral bozmak yok üzülme lütfen
valla bende aynen hatta 1 tane olsa 2.yi bile aramayabilirim canım
slm canımm h.g aramızaa keske benimde 2tane olsada bende 3cüyü istesem allah cocuklarını sana bagıslasın canımmslm kızlar mrblar nasılsınız
amin canım çok saol...üzülmücemmm inşallah gelecek aya kısmetse napalım hayırlısı..
eee normal hürremden de bu beklenirdi.benim 2 tane oğluşlarım var ikiside büyüdü biri 11 diğeri 6.5 yaşında eşimle üçüncüyü istiyoruz ama 6 aydır korunmuyoruz hamiş kalamıyorum
tşkkürlr canım 32 yaşındayım hayatım çocuklar büyüyünce insan arıyo valla bi tane daha çok seviyorum çocukları allahım inşallah herkeze versin hayırlısıyla herkez ANNE olsun tatsın bu duyguyu çok güzel bişeymiş annelik inşallah sizlerde en kısa zamanda ANNE olursunuz
Başağımmmmmmmmm ay misssssss yuuuuuuuuuuuuu darlinkkkkk
tşkkrlr canım normal doğum ama epidural oldum ikiside öyle valla allah kolaylığını veriyo olsunda onunla beraber sende büyüyorsun sevgileriyle bakılıyo tatlım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?