Yaşadığımız sorunlara rağmen neşeyle hamile kalacağız!!!

sperm sayısını arttırıcı zencefil ,adam otu(ginseng), zerdeçel, yer elması ve çakşır otu bunları toz haline getir 1 kg balın içine koyun birazda ceviz konacakmış....

canım o senin yıpranmandan korkuyor..ama sen kendini hazır hissediyorsan sorun yok canım...
maalesef üzücü şeyler yaşadınız ama ikincisinde inşallah herşey yolunda gidecek tatlım..

sen moralini yüksek tutki mucizende gerçek olsunn

kızlar ben bebek düşüncesini aklımdan ve kalbimden çoooookk içten geçirdiğim an içimde tuhaf bişeyler oluyor birden kalbim çarpmaya başlıyor bir de karnıma kramp gibi bi kasılma giriyor heyecandan sanırım sizde de oluyormu böyle bi his ya bende mi bi gariplik var çok acaip bi durum hiç yaşamadım daha önce anlık bişey tarif bile edemedim

Son düzenleme:

aynen canım ve özelliklede bugünn ayyy :18:
Allahım hayırlısını verrrr

canım daha çok yeni çalışmalara başladınız yaa heran hamile kalabilirim diye düşünüyor insan:)
inşallah da öyle olur canım..çok beklemezsiniz inşallah hayırlısıyla gelir minik kuzunuz

canım daha çok yeni çalışmalara başladınız yaa heran hamile kalabilirim diye düşünüyor insan:)
inşallah da öyle olur canım..çok beklemezsiniz inşallah hayırlısıyla gelir minik kuzunuz

dolunay gııı beni de teselli et canımmm lütfennn:18::18:

hoşbuldum kızlar sağolun benide kabul ettiniz eeeeeeeeeeee ozaman ben ablanızmıyım yanee en büyük benim heralde canlarım benimmmmmmmmmm ablanız kurban olsun size

şekerim kafa kağıdınızın miktarını öğrenebilirmiim burada gelmiş geçmiş en abla benim avatarım belli sanırsam lütfen sıranızı biliniz

hadi yaaa demek gıcık oluyodun önceleri:)kısmet işte canımcım..
Allah ayırmasın sizi bi yastıkta kocayıverin inşallahh

tamam bitanemm sölerim selamını aleyküm selam:)ama gelen giden yok ki:2:

sağol hürremim sülümanım:)hele bi gelsin bebiş fırtt fiye doğururuz inşallah:)dediklerin baya bi moral oldu canım sağol:)Allah gönlüne göre versin

hoşgeldinnnnnn nasılsın bakalım:)
slmmmmmm ben geldimmmmmmmmmm nasılsınız kızlar

yeşilim senin batın pınarımla aynıydı dimi?kırmısılar gelmedi inşallah????:18:
dolunay gııı beni de teselli et canımmm lütfennn:18::18:

valla o avatarla hakikaten en büyük ablamızsın
şekerim kafa kağıdınızın miktarını öğrenebilirmiim burada gelmiş geçmiş en abla benim avatarım belli sanırsam lütfen sıranızı biliniz

Son düzenleme:
aynen canım ve özelliklede bugünn ayyy :18:
Allahım hayırlısını verrrr

amanın benim 1 aydır böle bebiş düşündükçe pıt pıt pıt atıyor kalbim başımdan aşağı kaynar sular dökülüyo bi de sanki püff bi tarif edemedim nasıl bi hisse artık

ondan mı canım evet aslında haklı olabilirsin çünkü bu yaşıma kadar dünya kadar çocuk sevdim

ama hiç kendi çocuğum olurmu bir gün diye düşünmedim heralde 1 aydır fena bi his var düşündükçe kalbim yerinden çıkacak gibi

aman heyecanları bile başka bu veletlerin bi de gelseler sağlıcakla başka ne istenir

ayy tatlım evet bayağı sosyal yaşıyom hatta milletle yaşıyom zor oluyo tempodayım devamlıı olur sende ver bi liste bakarım onada
dolunay benim zayıflama koçummm öle anlaştıkta ben biraz yaramaz öğrenciyim hemen bozuyom eğitimi inşallah dolunay eğitecek benii
zaten sizide çağırıcam kahvaltıyaaaa

hoşgeldin canımm ooh ne güzel kalabalıklaşıyozzz bayağı olduk heee

eee evde oturmanın cilveleri annem sende gel beraber yatakk evde
kızlarrrr benim kırmızılar geldiii
geçmiş olsun tatlımmm umutlar bi dhaki aya
masallah rabbım ıkı tane vermıs :))) darısı bıze keskem 2 cocugum olsada 3 ıstesem

darısı başımıza inşallahh bende 3 tane istiyomm

Son düzenleme:
canıımm elbetteki onadan...bu dünyaya bi insan getirmeyi düşünüyoruz...kolaymı..düşüncesi bile kalbimizi
pat pat attırıyo:)bide kavuşunca bebeğimize işte ozaman anlayacağız hayatın nasılda güzel mucizelerle dolu olduğunu:)

kızlar bana en uygun bulduğum bi söz:
"sabır:ağrıları dindiren acı bir ot gibidir,hem can yakar hem tedavi eder..."
nasıll

ooooo verde tivitliyim bunu canım:)

başağın sana selamı var..söylüyümde üstümde kalmasınn..
bu aradaaaa çooooook özledim ben erenayımııııı yaaaaaaaaa

bu kadar sosyal olma biraz asosyal ol be kuzum bizimle takıl

kızlar bana en uygun bulduğum bi söz:
"sabır:ağrıları dindiren acı bir ot gibidir,hem can yakar hem tedavi eder..."
nasıll

enterasan, fazla varsa 1 bağ da bana gönder
al canım fırlattım tut
sabır otu

a.s heh şöle özleyin azcık baktımki yokluğum farkedilmiyo didim bu karılar azcık beni özlesinnn
napim be dolunayım akşam eltim çağırdı gittim
bu sabah annem kahvaltıya geldiii
akşama bşka eltim kalmaya gelcek yarın sabaha kahvaltıyada kalıcaklarr....
yarın kocam evde misafirliğe gitçem napiim gelmeyin mi diyimm....
seviliyom kahretsin...

ahhh yerim kız ben senin havanı:)seviliyosun tabiiiii,bak burda bile iki dakikada özlüyoruz seni:)

valla normalde arkadaşım olsan bende yapışırdım sana:)heee bu arada araya diyet girdi yazamandım ama
söyliyim,cuma akşamı senden aldığım tarifle bende kumpir yaptım:)kocacım çoook beğendi:)

valla ne yalan söyliiyim nefis oldu:)yalancı kumpir ,orjinalinden daha güzelmiş:)
tekrar teşekkür ederm..

bir daha kumpir yapmak için sabırsızlanıyorum ama eşim biraz özlesin diye numaradan bekliyorum:)

Seninle tattım ben her mutluluğu
Bırakıp gidersen bil ki yasamam
Ömrümden canımdan ne istersen al
Gülü susuz seni aşksız bırakmam

Üşüdüm diyorsan güneş olurum
Yanarım sevginle ateş olurum
Dolarım havaya nefes olurum

Gönlündeki derdi siler atarım
Ümit pınarıyla coşar akarım
Kış göstermem sana ben hep baharım

bu şarkı kocam için.....

ewet benim tariflerim lezzet garantili dolunayım denemeden tarif vermem aslaa sonra erenayın tarifi tutmadı derlerr

havalıyım tabi kızımm "başağın hava atmaya çalıştığı yerde benim rüzgarım eser" diyim onu da kızdırayımmm
şimdik de yapış bana yapışın toplanın gelin ağırlayayım sizii
zaten birisi bi kere gelsin bi daha rutine bağlıyo her hafta geliyo
inanki gündüz ayrı gece ayrı misafirirm oluyoooo bazenn:13:
takvime yazıyom unutmayayım diyye 15 günlük misafir programım hazır arayana 15 gün sonraya gün veriyomm

Son düzenleme:
ahhh ahhhh ahmet özhandan dinlicen bunu offf...:)

Allah mutluluğunuzu katlayarak çoğaltsın tatlım:)

tok sesinle ne güzel söyler adamcağız....kız bana bak yumurlama zamanın mı?canın aşk mı çekti???

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…