düşük yaptığım için korkuyor tekrar aynı şeyleri yaşamamdan...kötü günlerdi çünkü...geçen ay cesaret edemiyordu...sen korkmuyormusun diyordu...bu ay tavrımı koydum accık...bakalım görecez...
kızlar ben bebek düşüncesini aklımdan ve kalbimden çoooookk içten geçirdiğim an içimde tuhaf bişeyler oluyor birden kalbim çarpmaya başlıyor bir de karnıma kramp gibi bi kasılma giriyor heyecandan sanırım sizde de oluyormu böyle bi his ya bende mi bi gariplik var çok acaip bi durum hiç yaşamadım daha önce anlık bişey tarif bile edemedim
kızlar ben bebek düşüncesini aklımdan ve kalbimden çoooookk içten geçirdiğim an içimde tuhaf bişeyler oluyor birden kalbim çarpmaya başlıyor bir de karnıma kramp gibi bi kasılma giriyor heyecandan sanırım sizde de oluyormu böyle bi his ya bende mi bi gariplik var çok acaip bi durum hiç yaşamadım daha önce anlık bişey tarif bile edemedim
canım daha çok yeni çalışmalara başladınız yaa heran hamile kalabilirim diye düşünüyor insan:)
inşallah da öyle olur canım..çok beklemezsiniz inşallah hayırlısıyla gelir minik kuzunuz
hoşbuldum kızlar sağolun benide kabul ettiniz eeeeeeeeeeee ozaman ben ablanızmıyım yanee en büyük benim heralde canlarım benimmmmmmmmmm ablanız kurban olsun size
tamam canımcım hiç sorun değil...
hayır hiç kıpırtı olmadı hatta gıcık oluyodum kendisine
biz sınıfın (inek diye tabir edilen) çalışkanlar grubundaydık onlarla pek işimiz olmazdı
kendileri de fırlama grubundaydı her türlü cazgırlığı yaparlardı ondan hiç sevmesdim keratayı
ama şimdi baaaa yıııı lıııı yyyoooooo rrruuummmmmm aşkım benim ooo
sağol kuzum sana güveniyorum.
kendini tanıtan arkadaşların mesajını olduğu gibi kopyala hiç uğraşma.
siz uğraşmayın kuzularımmmmmmm ananız uğraşır .
kıyamam sana.
her neyse uzatmiyim birazdan eroş gelcek selamımı sööle. ben biras hava almaya dışarı ççıkıyorum 1 saate falan gelirim tamm mı annem
dolunaycım anlatayım hayatım kanal açıklığı 4cm olucak sonra anestesizi yapılacak 10 15 dk içinde her gelen ağrı bir öncekinden hafif oluyo daha sonra ağrı duymuyosun sadece kasılma oluyo doğum başlayınca her 1-2 dkkada sancını kasılma olarak hissediyorsun öyle olunca doktor sana ıkın diyor oluyor işte hiç ağrı acı hisetmeden doğuruyorsun
slmmmmmm ben geldimmmmmmmmmm nasılsınız kızlar
dolunay gııı beni de teselli et canımmm lütfennn:18::18:
şekerim kafa kağıdınızın miktarını öğrenebilirmiim burada gelmiş geçmiş en abla benim avatarım belli sanırsam lütfen sıranızı biliniz
aynen canım ve özelliklede bugünn ayyy :18:
Allahım hayırlısını verrrr
canım daha çok yeni çalışmalara başladınız yaa heran hamile kalabilirim diye düşünüyor insan:)
inşallah da öyle olur canım..çok beklemezsiniz inşallah hayırlısıyla gelir minik kuzunuz
ayy tatlım evet bayağı sosyal yaşıyom hatta milletle yaşıyom zor oluyo tempodayım devamlıı olur sende ver bi liste bakarım onadaerenaycım ne kadar da sosyal birisisin kız,paso insanlarla bi aradasın,arada beni de kahvaltıya çağırsan ne iyi olur
ben sana dolunayın listesi üzerine bi liste göndericem canım,sen de kendine uygun bi şekilde devam edersin,sadece kendini şartlandırmalısın,ben ancak bu kadar yemeliyim diye,kimsenin ısrarına da yüz vermemelisin,zaten sen kararlı olunca herkez saygı duyuyo bu diyet programına
eğer istersen yayınlarım
evet,aslında fazla kalmamam gerekiyo,bi sabah giriyorum,bazen de akşam
ama büyük sözü dinleyip çıkayım şimdi madem
dr kontrolleri ayda bir oluyo gibi ama ikili test için gittiğimden,üç haftada bir olmuş oldu,kendi dr uma haftaya gitmem lazım ama izin verirse üç hafta sonra gidecem.
biraz karışık anlattım ama napalım
hoşgeldin canımm ooh ne güzel kalabalıklaşıyozzz bayağı olduk heeeslm basakss.günaydın.gerçi öğlen oldu ama.ben kendimi tanıtayım.şekercininkızı:26 yaşındayım.şuan ev hanımıyım.1,5 yıllık evliyim.topiş için geçen ay çalışmalara başladık ama olmadı bana yardım edin kızlar.el ele verelim birbirimizi doğurtalım.bat 3 ocak.ne zaman başlayalım çalışmaya.hadi el uzatın banaaaaa...
eee evde oturmanın cilveleri annem sende gel beraber yatakk evdegünaydın canımmmmmmm
günaydınnn tatlımm h.g
bizi sarmak yokmuuu bakem slmmm canımcıgımmmm
günaydınn canımcıgım oo sen kahvaltı yap bizde ögle yemegi yiyelimm bende calısmıyo olsaydım simdi kahvaltı yapıyo olurdumm az kaldı calısmamama evimin borcu bitsin cıkıcammmsonra böyle oynucamm sonrada böyle olucammm
geçmiş olsun tatlımmm umutlar bi dhaki ayakızlarrrr benim kırmızılar geldiii
masallah rabbım ıkı tane vermıs :))) darısı bıze keskem 2 cocugum olsada 3 ıstesem
amanın benim 1 aydır böle bebiş düşündükçe pıt pıt pıt atıyor kalbim başımdan aşağı kaynar sular dökülüyo bi de sanki püff bi tarif edemedim nasıl bi hisse artık
ondan mı canım evet aslında haklı olabilirsin çünkü bu yaşıma kadar dünya kadar çocuk sevdim
ama hiç kendi çocuğum olurmu bir gün diye düşünmedim heralde 1 aydır fena bi his var düşündükçe kalbim yerinden çıkacak gibi
aman heyecanları bile başka bu veletlerin bi de gelseler sağlıcakla başka ne istenir
kızlar bana en uygun bulduğum bi söz:
"sabır:ağrıları dindiren acı bir ot gibidir,hem can yakar hem tedavi eder..."
nasıll
kızlar bana en uygun bulduğum bi söz:
"sabır:ağrıları dindiren acı bir ot gibidir,hem can yakar hem tedavi eder..."
nasıll
al canım fırlattım tutenterasan, fazla varsa 1 bağ da bana gönder
ooooo verde tivitliyim bunu canım:)
başağın sana selamı var..söylüyümde üstümde kalmasınn..
bu aradaaaa çooooook özledim ben erenayımııııı yaaaaaaaaa
bu kadar sosyalolma biraz asosyal ol be kuzum bizimle takıl
al canım fırlattım tut
sabır otu
a.s heh şöle özleyin azcık baktımki yokluğum farkedilmiyo didim bu karılar azcık beni özlesinnn
napim be dolunayım akşam eltim çağırdı gittim
bu sabah annem kahvaltıya geldiii
akşama bşka eltim kalmaya gelcek yarın sabaha kahvaltıyada kalıcaklarr....
yarın kocam evde misafirliğe gitçem napiim gelmeyin mi diyimm....
seviliyom kahretsin...
ahhh yerim kız ben senin havanı:)seviliyosun tabiiiii,bak burda bile iki dakikada özlüyoruz seni:)
valla normalde arkadaşım olsan bende yapışırdım sana:)heee bu arada araya diyet girdi yazamandım ama
söyliyim,cuma akşamı senden aldığım tarifle bende kumpir yaptım:)kocacım çoook beğendi:)
valla ne yalan söyliiyim nefis oldu:)yalancı kumpir ,orjinalinden daha güzelmiş:)
tekrar teşekkür ederm..
bir daha kumpir yapmak için sabırsızlanıyorum ama eşim biraz özlesin diye numaradan bekliyorum:)
Seninle tattım ben her mutluluğu
Bırakıp gidersen bil ki yasamam
Ömrümden canımdan ne istersen al
Gülü susuz seni aşksız bırakmam
Üşüdüm diyorsan güneş olurum
Yanarım sevginle ateş olurum
Dolarım havaya nefes olurum
Gönlündeki derdi siler atarım
Ümit pınarıyla coşar akarım
Kış göstermem sana ben hep baharım
bu şarkı kocam için.....
tok sesinle ne güzel söyler adamcağız....kız bana bak yumurlama zamanın mı?canın aşk mı çekti???Seninle tattım ben her mutluluğu
Bırakıp gidersen bil ki yasamam
Ömrümden canımdan ne istersen al
Üşüdüm diyorsan güneş olurum
Yanarım sevginle ateş olurum
Dolarım havaya nefes olurum
Gönlündeki derdi siler atarım
Ümit pınarıyla coşar akarım
Kış göstermem sana ben hep baharım
bu şarkı kocam için.....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?