o ne kız ööle.Başağımmmmmmmmm ay misssssss yuuuuuuuuuuuuu darlinkkkkk
aşk kelebekleri sizi
o ne kız ööle.
ben de sana diyim de kötü bişi dediysen içimde kalmasın:
ay mis yu darlink dolunay!!!
ama yok canım dolunay bana kötü bişi demez ki:93:
oyyy kuşummm benim yaaaa....olsun canımmm sağlık olsun diyelim ve maratona devam edelim:)
moralimizi yüksek tutalımda yumurtaları neşe içinde çatlatalım canım:=)
hoşbuldum kızlar sağolun benide kabul ettiniz eeeeeeeeeeee ozaman ben ablanızmıyım yanee en büyük benim heralde canlarım benimmmmmmmmmm ablanız kurban olsun size
kocama dedim zaten ben bebk istiom die...o korkuyodu ya...oku araştır ona göre uygulayalım öğren iice dedim...bakalım görecez bu ay değişiklik olcakmı...
ayyy lavvv yuuu mayhossssss:)
tatlım bilgilerini göremedim ilk sayfada Başağıma söylede yazsın seni:)
daha iyi tanımış oluruz seniii:)
aşk kelebekleri sizi
dolunayım ya 2gündrü yeni gelen arkadaşlar oluyor. bilgilerini veriyorlar listye eklenmek için tamam diyorum, listeye yazmayı unutuyorum ve kendilerini tanıttıkları sayfayı kaçırıyorum. geri dönüp bakmaya gözüm almıyor.ayyy lavvv yuuu mayhossssss:)
tatlım bilgilerini göremedim ilk sayfada Başağıma söylede yazsın seni:)
daha iyi tanımış oluruz seniii:)
dolunayım ya 2gündrü yeni gelen arkadaşlar oluyor. bilgilerini veriyorlar listye eklenmek için tamam diyorum, listeye yazmayı unutuyorum ve kendilerini tanıttıkları sayfayı kaçırıyorum. geri dönüp bakmaya gözüm almıyor.
biliyorsun 2 gündür sersem gibiyim. ben kaldıramıyorum bu kadar uykuuszluğu. alışkın değilim.
çok kötü durumum. o yüzden listeye eklemediklerim içim özür dilerim.
dolunay senden bişi istesem kuzum.
bu yeni arkadaşların bilgilerini not alsan pc ne. ben senden isteyince versen bana olur mu.
dün de bi arkadaş vardı eklemedim onu:105:
ay lav yuuu tuuuu canımcım
az biraz anlatmıştım tekrar yaziimmm
ismim neşe tam topiğe uygun
yaşım 25 (13 nisan itibari ile 26)
14 aylık evliyim canım
kocam ilkokul orta okul ve liseden sınıf arkadaşım okul bittikten 5 sene sonra karşılaştık ve aşık olduk böle tuha bi hikayemiz var sen adamı 11 sene farketme sonra aşık ol olcak iş diil neyse
çalışıyorum üni mezunuyum ve hala okuyorummmm
geçen ay ilk kez bebek çalışmalarına başladık ve olumsuz sonuçlandı
bu ay da çalışmalar son hız sürüyor ocak 3 te sonucu görücez inşallah
bu arada sizi ve topiği çok sevdimm
her türlü sorunuza açığım
seraycım eşin bebek konusunda kararsızmı?
sağol kuzum sana güveniyorum.tamam canımm sen merak etme elimden geldiğince yardımcı olurum:):13:
sağol canım en kısa sürede seni listede görürüz:)
okurken eşine karşı hiçmi kıpırtı olmadı yaa:)kısmet iştee:)
kızlar beyaz tv de maranki var kist iltihap için civanperçemi çoban çantası aslan pencesi hayıt tohumu adaçayı birer tutam 1 lt kaynayan suya atıp 5 dk kaynatılcakmış..kisti olanlar için faydalı olabilir yaniii
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?