Yaşadığımız sorunlara rağmen neşeyle hamile kalacağız!!!

hoşbuldum kızlar sağolun benide kabul ettiniz eeeeeeeeeeee ozaman ben ablanızmıyım yanee en büyük benim heralde canlarım benimmmmmmmmmm ablanız kurban olsun size

merhaba kızlar bu akşam saat 9 da cumhurbaşkanımız güle twit bombardımanı yapıyoruz. 35 yaşına kadar tek emriyo yasağını ve rapor sisteminin eziyet ve stresini arka arkaya yazacağız. sizlerden de katılan olursa çoook mutlu oluruz. Allah yardımcı olanlardan razı olsunn. ne kadar ses o kadar çok bebek:))şimdiden teşekkürlerrrrr

yani başakkk beni şurda yine kitledin heeee

kötü bişi değil aşkımmm benimm
seni özledim dedim sadece:)

o ne kız ööle.
ben de sana diyim de kötü bişi dediysen içimde kalmasın:
ay mis yu darlink dolunay!!!

ama yok canım dolunay bana kötü bişi demez ki:93:

oyyy kuşummm benim yaaaa....olsun canımmm sağlık olsun diyelim ve maratona devam edelim:)

moralimizi yüksek tutalımda yumurtaları neşe içinde çatlatalım canım:=)

kocama dedim zaten ben bebk istiom die...o korkuyodu ya...oku araştır ona göre uygulayalım öğren iice dedim...bakalım görecez bu ay değişiklik olcakmı...

tatlım yaşıtız senle:)

ama çoğu güççük bizden:)ama yeri geliyo kim büyük karışıyo vaalla:)öyle akıllı ki bu fıstıklar,neler öğreniyoruz onlardan anlatamam yani
yaşamak lazım

hoşbuldum kızlar sağolun benide kabul ettiniz eeeeeeeeeeee ozaman ben ablanızmıyım yanee en büyük benim heralde canlarım benimmmmmmmmmm ablanız kurban olsun size

ayyy lavvv yuuu mayhossssss:)

tatlım bilgilerini göremedim ilk sayfada Başağıma söylede yazsın seni:)

daha iyi tanımış oluruz seniii:)

ay lav yuuu tuuuu canımcım

az biraz anlatmıştım tekrar yaziimmm

ismim neşe tam topiğe uygun

yaşım 25 (13 nisan itibari ile 26 )

14 aylık evliyim canım

kocam ilkokul orta okul ve liseden sınıf arkadaşım okul bittikten 5 sene sonra karşılaştık ve aşık olduk böle tuha bi hikayemiz var sen adamı 11 sene farketme sonra aşık ol olcak iş diil neyse

çalışıyorum üni mezunuyum ve hala okuyorummmm

geçen ay ilk kez bebek çalışmalarına başladık ve olumsuz sonuçlandı

bu ay da çalışmalar son hız sürüyor ocak 3 te sonucu görücez inşallah

bu arada sizi ve topiği çok sevdimm

her türlü sorunuza açığım

aşk kelebekleri sizi

ayyy lavvv yuuu mayhossssss:)

tatlım bilgilerini göremedim ilk sayfada Başağıma söylede yazsın seni:)

daha iyi tanımış oluruz seniii:)
dolunayım ya 2gündrü yeni gelen arkadaşlar oluyor. bilgilerini veriyorlar listye eklenmek için tamam diyorum, listeye yazmayı unutuyorum ve kendilerini tanıttıkları sayfayı kaçırıyorum. geri dönüp bakmaya gözüm almıyor.
biliyorsun 2 gündür sersem gibiyim. ben kaldıramıyorum bu kadar uykuuszluğu. alışkın değilim.
çok kötü durumum. o yüzden listeye eklemediklerim içim özür dilerim.
dolunay senden bişi istesem kuzum.
bu yeni arkadaşların bilgilerini not alsan pc ne. ben senden isteyince versen bana olur mu.
dün de bi arkadaş vardı eklemedim onu:105:

tamam canımm sen merak etme elimden geldiğince yardımcı olurum:):13:

sağol canım en kısa sürede seni listede görürüz:)

okurken eşine karşı hiçmi kıpırtı olmadı yaa:)kısmet iştee:)

seraycım eşin bebek konusunda kararsızmı?

düşük yaptığım için korkuyor tekrar aynı şeyleri yaşamamdan...kötü günlerdi çünkü...geçen ay cesaret edemiyordu...sen korkmuyormusun diyordu...bu ay tavrımı koydum accık...bakalım görecez...

merhaba kızlar bu akşam saat 9 da cumhurbaşkanımız güle twit bombardımanı yapıyoruz. 35 yaşına kadar tek emriyo yasağını ve rapor sisteminin eziyet ve stresini arka arkaya yazacağız. sizlerden de katılan olursa çoook mutlu oluruz. Allah yardımcı olanlardan razı olsunn. ne kadar ses o kadar çok bebek:))şimdiden teşekkürlerrrrr

dolunaycım anlatayım hayatım kanal açıklığı 4cm olucak sonra anestesizi yapılacak 10 15 dk içinde her gelen ağrı bir öncekinden hafif oluyo daha sonra ağrı duymuyosun sadece kasılma oluyo doğum başlayınca her 1-2 dkkada sancını kasılma olarak hissediyorsun öyle olunca doktor sana ıkın diyor oluyor işte hiç ağrı acı hisetmeden doğuruyorsun

tamam canımm sen merak etme elimden geldiğince yardımcı olurum:):13:
sağol kuzum sana güveniyorum.
kendini tanıtan arkadaşların mesajını olduğu gibi kopyala hiç uğraşma.
siz uğraşmayın kuzularımmmmmmm ananız uğraşır .
kıyamam sana.
her neyse uzatmiyim birazdan eroş gelcek selamımı sööle. ben biras hava almaya dışarı ççıkıyorum 1 saate falan gelirim tamm mı annem

Son düzenleme:
sağol canım en kısa sürede seni listede görürüz:)

okurken eşine karşı hiçmi kıpırtı olmadı yaa:)kısmet iştee:)

tamam canımcım hiç sorun değil...

hayır hiç kıpırtı olmadı hatta gıcık oluyodum kendisine

biz sınıfın (inek diye tabir edilen) çalışkanlar grubundaydık onlarla pek işimiz olmazdı

kendileri de fırlama grubundaydı her türlü cazgırlığı yaparlardı ondan hiç sevmesdim keratayı

ama şimdi baaaa yıııı lıııı yyyoooooo rrruuummmmmm aşkım benim ooo

kızlar beyaz tv de maranki var kist iltihap için civanperçemi çoban çantası aslan pencesi hayıt tohumu adaçayı birer tutam 1 lt kaynayan suya atıp 5 dk kaynatılcakmış..kisti olanlar için faydalı olabilir yaniii

Son düzenleme:

kur ler le kafayı bozacan bu bebısler gelene kadar ben bu ay sogan kurune baslayacagım esımde kecıboynuzu ıns faydası olu aynı zmanda dok verdıgı ılaclarıı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…