Yaşadığımız sorunlara rağmen neşeyle hamile kalacağız!!!

tok sesinle ne güzel söyler adamcağız....kız bana bak yumurlama zamanın mı?canın aşk mı çekti???

ewet canım yum zamanım aşk çekse nolur adam 14 te gitti yarın sabah 09,30 da gelcekk
ama dün geceyi değerlendirdimmm

bide aşk çekmesede ben severim çok severim kocamı gözbebeğim mis kokulum mükemmel kocam o benim:97:

aman maşallah ne bu aşk....adam dediğin bildiğin ter kokar hadi ordan..

cnm ben sana git demek istemedim kuzum. keşke hep gelsen ama bebişine zararı olur belkim. anne olarak sen daha iyi bilirsin
tekrar hoş geldin cnm memnun oldum tanıştığıma.
sen çalışıyor muzun sık gelemiyorsun galiba

evet oda güzel söyler ama ahmetin şarkısının girişindeki o titrek keman yokmuu ah ahhhh...
bide umut akyürek söylüyor ama ömre ve akla zarar yorumlamış tavsiye etmem

tatlım eşin cidden yoğun çalışıyomuş,Allah kolaylık versin...
bende iki gündür yanlızım geceleri..bu gece son...alarm taktırdık eve,oh şimdi gönül rahatlığıylan uyuyorum:)
kapıya biri dokunsa viyooo viyooo diye ötüyooo

çok tırsıyodum ya geceleri...1kaşık pasiflora içince rahat uyuyodum ama artık onuda almıcam..bebek gelirse zararı olmasın...
yaşasın alarmlı kapılar

benim tercihim zekai tunca bu şarkıdaaaaa
amiin kocamı çok özlüyom ben bugün 14 te işe gitti yarın 09,30 da gelcek mesaide 16 saat çalışcak aşkımyaaa

kurabiyemiiii?????? var yazayım istersen
bide tatlı tarifim var ölçü tam tutarrr şerbetlii harikaaaa

canım üzülme lütfen daha erken... cıkmaması normal adetin gecince yine yaparsın inş hamişsindir hayırlısıla...

canım cok silikte olsa büyük ihtimal vardır...benim ikinci hamileligimde adetime iki gün varken yapmıştım hayalet bi cizgi vardı sonra hamile oldugumu ogrenmiştim ama devamı gelmedi malesef...inş sende hamişsindir hayırlı haberlerini bekliyoruz...

selam kızlar nasılsınız...

bizim işyerinde var ıyyy iğrenç kokuyolar:)
ama bi benim eşim kokmuyooo yaa..nasıl temiz bir adamdır...okadar işin arasında bile mis kokar,yada bana öyle gelir..
Allahım eşlerimizi başımızdan eksik etmesin..onun yastıktaki kokusu olmazsa uyuyamam ben:)

sevgilimmmmm gelmişşşş,bittimi işlerin
seni doyurmak kolay mı kızım. adam napsın mecbur

erenayım müsayit olunca da bana tatlının tarifini ver..
komşumun tabağı bende kaldı içine koyacak bişey bulamıyorum..
sen kesin güzel bi tarif verirsin bana:)hadi bakalım komşuma mahçup etme beni:)
hem bu sayede eşimde tatlı yiyip enerji patlaması yaşar

Son düzenleme:
şekerim kafa kağıdınızın miktarını öğrenebilirmiim burada gelmiş geçmiş en abla benim avatarım belli sanırsam lütfen sıranızı biliniz
senin üstüne abla olması mümkün diil kuzum. o koca koca kayaların yeter.
saygılar kayalara

yazılar karıştı, tatlı değil de,tuzlu veya mayhoş kurabiye istiyorum varsa canım

tamam kuzum yaz bakiim garantili tarif bizzat tarafımdan denenmiştirr
1pk kabartma tozu
yr pk margarin yumuşamış
1/2 çorba kaşığı tuz
yr su bard sıvı yağ
1 yumurta
1 çay kaşığı mahlep
aldığı kadar un yumuşak hamur yap
şekillendir
üzerine yumurta sür fırında pişir ama üzeri kızarmasın pembeleşmeden çıkar fırındann

afiyet olsunn..

ewet canım yum zamanım aşk çekse nolur adam 14 te gitti yarın sabah 09,30 da gelcekk
ama dün geceyi değerlendirdimmm
değerlendirmeyi kaçta yaptın. çarpışmş olmayalım

yok anam yok bende sormuştum daha önce bu adamın sabahları gözleri çapaklanmıyormu,
bu adam terlemiyor mu, bu adam pıslatmıyormu, tüfekhaneyi kokutmuyormu?
diye nmerak edip sormuştum ama hiç biri yokmuş kocAsında

kuzum pasiflora kafa yapıyo diyolar doğru mu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…