ahhh ahhhh ahmet özhandan dinlicen bunu offf...:)
Allah mutluluğunuzu katlayarak çoğaltsın tatlım:)
tok sesinle ne güzel söyler adamcağız....kız bana bak yumurlama zamanın mı?canın aşk mı çekti???
ewet benim tariflerim lezzet garantili dolunayım denemeden tarif vermem aslaasonra erenayın tarifi tutmadı derlerr
bacım bana mahlepli susamlı tarifin var mı?
bacım bana mahlepli susamlı tarifin var mı?
ewet canım yum zamanım aşk çekse nolur adam 14 te gitti yarın sabah 09,30 da gelcekk
ama dün geceyi değerlendirdimmm
bide aşk çekmesede ben severim çok severim kocamı gözbebeğim mis kokulum mükemmel kocam o benim:97:
seni doyurmak kolay mı kızım. adam napsın mecburbenim tercihim zekai tunca bu şarkıdaaaaa
amiin kocamı çok özlüyom benbugün 14 te işe gitti yarın 09,30 da gelcek mesaide 16 saat çalışcak aşkımyaaa
aman maşallah ne bu aşk....adam dediğin bildiğin ter kokar hadi ordan..
seni doyurmak kolay mı kızım. adam napsın mecbur
kurabiyemiiii?????? var yazayım istersen
bide tatlı tarifim var ölçü tam tutarrr şerbetlii harikaaaa
cnm ben sana git demek istemedim kuzum. keşke hep gelsen ama bebişine zararı olur belkim. anne olarak sen daha iyi bilirsinevet,aslında fazla kalmamam gerekiyo,bi sabah giriyorum,bazen de akşam
ama büyük sözü dinleyip çıkayım şimdi madem
dr kontrolleri ayda bir oluyo gibi ama ikili test için gittiğimden,üç haftada bir olmuş oldu,kendi dr uma haftaya gitmem lazım ama izin verirse üç hafta sonra gidecem.
biraz karışık anlattım ama napalım
tekrar hoş geldin cnm memnun oldum tanıştığıma.slm basakss.günaydın.gerçi öğlen oldu ama.ben kendimi tanıtayım.şekercininkızı:26 yaşındayım.şuan ev hanımıyım.1,5 yıllık evliyim.topiş için geçen ay çalışmalara başladık ama olmadı bana yardım edin kızlar.el ele verelim birbirimizi doğurtalım.bat 3 ocak.ne zaman başlayalım çalışmaya.hadi el uzatın banaaaaa...
benim tercihim zekai tunca bu şarkıdaaaaa
amiin kocamı çok özlüyom benbugün 14 te işe gitti yarın 09,30 da gelcek mesaide 16 saat çalışcak aşkımyaaa
kurabiyemiiii?????? var yazayım istersen
bide tatlı tarifim var ölçü tam tutarrr şerbetlii harikaaaa
canım üzülme lütfen daha erken... cıkmaması normal adetin gecince yine yaparsın inş hamişsindir hayırlısıla...slm kuzularımm ya kimsecikler yok benim inadımamı bu gece kimse yok her gece burdasınız bu gece kimsecikler yok bende kendi kendine konusuyum bare ya ben dayanamayıp test yaptım ve (-)negatif cıktıama hala ümitliyim bu hafta sonuna kadar beklicem bakalımm niye yalan söyliyim üzüldüm biras basak bana kızıcak ama napıyım elimde degil uykumda kactı neyse ben cıkıyorum iyi geceler herkese
günaydın canımmm...bende yaptım test akşam ve sabah...çoookkk silik bi çizgi görünüo ama test çizgisinin yeridir sanırım...bende adetimi beklicem artık gelmedi daha kırmızılar...ümidimizi kaybetmicez canım..her yeni ay yeni umut...
kanka görüşemiyoz artık ya nirdesin sen. sen geliyon ben çıkıyom, ben geliyom sen çıkıyon nooluyo olum bize yaaaaasus be sus aaaa döverim seni haaa
kankam seni çok ösledim ben yaaa
seni seviyom ben
aman maşallah ne bu aşk....adam dediğin bildiğin ter kokar hadi ordan..
seni doyurmak kolay mı kızım. adam napsın mecbur
senin üstüne abla olması mümkün diil kuzum. o koca koca kayaların yeter.şekerim kafa kağıdınızın miktarını öğrenebilirmiim burada gelmiş geçmiş en abla benim avatarım belli sanırsam lütfen sıranızı biliniz
yazılar karıştı, tatlı değil de,tuzlu veya mayhoş kurabiye istiyorum varsa canım
kanka görüşemiyoz artık ya nirdesin sen. sen geliyon ben çıkıyom, ben geliyom sen çıkıyon nooluyo olum bize yaaaaa
değerlendirmeyi kaçta yaptın. çarpışmş olmayalımewet canım yum zamanım aşk çekse nolur adam 14 te gitti yarın sabah 09,30 da gelcekk
ama dün geceyi değerlendirdimmm
yok anam yok bende sormuştum daha önce bu adamın sabahları gözleri çapaklanmıyormu,aman maşallah ne bu aşk....adam dediğin bildiğin ter kokar hadi ordan..
kuzum pasiflora kafa yapıyo diyolar doğru muevet oda güzel söyler ama ahmetin şarkısının girişindeki o titrek keman yokmuu ah ahhhh...
bide umut akyürek söylüyor ama ömre ve akla zarar yorumlamış tavsiye etmem
tatlım eşin cidden yoğun çalışıyomuş,Allah kolaylık versin...
bende iki gündür yanlızım geceleri..bu gece son...alarm taktırdık eve,oh şimdi gönül rahatlığıylan uyuyorum:)
kapıya biri dokunsa viyooo viyooo diye ötüyooo
çok tırsıyodum ya geceleri...1kaşık pasiflora içince rahat uyuyodum ama artık onuda almıcam..bebek gelirse zararı olmasın...
yaşasın alarmlı kapılar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?