Yaşadığımız sorunlara rağmen neşeyle hamile kalacağız!!!

topik kitlemek bana kaldı

wc yıkadım tertemız olduu

cayın altını kapattım bardakları yıkadımm

yerlerı sıldım toz aldım bütün işleri gördümmm

sabah miss gibi acarsınızzz

artık öglenmı kalkarım aksam mı bılmem

ellerine sağlık belinaycım mis gibi açtım topiki

havalandırdım bi güzel

balkonun ışıkı açık kalmış kimin işi acaba

haa sıgara içen hatunlarımızın işi olbilir

günaydınlarrrrrrrrrrrrrrrrrrrr ne güzel kapanmış topik böyle pozitif pozitifffffffffffff

güzel tespit kankacım tebrikler:13:

acaba o zaman erkek milleti hiç iş yapmadığı için onlar için ramazanlar aynı mıdır

çok doğru sööledin haa bayram gelmiş neyime

babaannem yok dedem yok

ton balığı naturel oluyo mu sessa cım aşkım hiç yemedim ton balığı ömrümde:18::18:

annenle babanın senin ve eşinin muhabbeti hep sürsün bööle

dünyalar tatlısı bi bebişle taçlansın

ama annenlerinki değil sizinki

bide çocuk yapmasınlar bu yaştan sonra

Son düzenleme:
kıslar size bir şey danışmak istiyorum tecrübeli olanlar veya bu konuda fikir beyan edebilecek olanlar yardımcı olun

bebeğin beşiği konusunda yavaş yavaş bi fikre sahib olmak istiyorum ki aceleye gelmesin diye

öncelikle kaynoşa aldırmaya çalışcam beşiğini. alacağınıda hiç sanmıyorum ya

büyük karyola beşik istemiyorum, gözüm küçük beşiklerde.

şööle 2sene falan yatacağı beşikler düşünüyorum. daha sonrasında beşikten kurtulup çocuk odası alalım diyorum

yani bebek odası yapmayalım bi kaç sene için

(gözüm bu beşikte ama bu da süs beşiği gibi bişi

zaten bunda bebek ne kadar yatabilirki belki 6 ay.)

sizce nasıl bi beşik tercih etmeliyim. büyük karyola istemiyorum

Son düzenleme:

güüüüüünayyydııııııııııııııııınnnnnnnnnnnnnnnnnnnn.....

çok güzel süslü püslü bi beşik bebiş içine çook yakışır, ama canım hiç kullanışlı olacağını düşünmüyorum yavrucak hareket etmeye başlayınca bikaç ay sonra içinde dönemez... böyle oyun parkları oluyo onlar çok büyük geliyosa çok güzel ahşaptan parmaklıklı beşikler var 2-3 yaşına kadar rahat kullanır..... amaa böyle bi beşik hediye gelsin bebişime isterdim bende :))

evet ya dimi keşkem hediye gelse

yoksa bi kaç ay için bööle bi beşiği hayatta aldrımaz kocam

oyun parklı beşik çok kaba geliyor bana ya

parmaklıklı beşik dediğin karyola beşik dimi annem

evet ya dimi keşkem hediye gelse

yoksa bi kaç ay için bööle bi beşiği hayatta aldrımaz kocam

oyun parklı beşik çok kaba geliyor bana ya

parmaklıklı beşik dediğin karyola beşik dimi annem

evet cnm karyola ama çok şirin yapılmış olanları var.. bak ikea ya gidicem ben dün ablamlar gitmişler ablam kesinlikle bakmalısın diyoo hayran kalmış bebiş odalarına filan.. belki fikir edinirsin sende... ayrıca oyun parkı banada gereksiz geliyo yeğenime alınmıştı hiç içinde oynadığını görmedim yani...

Son düzenleme:
bunun banzerini bende görmüştüm çook güzel yaa yatakta ezme korkusu olmadan beraber uyuyabilirsiniz:)

ezme korkusu yok ama elini çarpma korkusu olur yaaa insan uykuda ne yaptığını bilmiyor. aman ben uyurken uzak dursun benden:18:

bu ikea ya bende gitmek istiyorum çok övüyorlar gerçekten

haklıısn karyola beşiklerin biras minyonlaştırılmşları var

bende burda bi mağazada gördüm. normal karyola beşikle iç hacmi aynı

fakat görüntüsü küçültülmüş

ezme korkusu yok ama elini çarpma korkusu olur yaaa insan uykuda ne yaptığını bilmiyor. aman ben uyurken uzak dursun benden:18:

sen onunla uyurken normal gündeki rahatlıkla uyuyabileceğinimi düşünüyosun yoksaaa... babası uyur belki ama senin bi gözün hep açık olur eminim cnm..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…