Yaşadığımız sorunlara rağmen neşeyle hamile kalacağız!!!

aynen öyle cnm..sen şimdi direk odamı yapacaksın yoksa yatak odanıza mı alacaksın?

sen onunla uyurken normal gündeki rahatlıkla uyuyabileceğinimi düşünüyosun yoksaaa... babası uyur belki ama senin bi gözün hep açık olur eminim cnm..

vay tecrübeli gibiyiz:130:

dimi yaa artık sorumlu olduğumuz bişi var aklımız hep onda olur

gözün biri açık biri kapalı olur uyurken

Allah iyiki 2 göz vermiş bize

aynen öyle cnm..sen şimdi direk odamı yapacaksın yoksa yatak odanıza mı alacaksın?

yok tatlım direk oda yapamam şu an

yanımıza alcaz inşallah. sadece yatak istiyorum şimdilik. sonrada bebek odası yerine çocuk odası alalım direk diyorum

3yaşına kadar beşikte yatan çocujklar biliyorum
3yaşına kadar beşikte yatan çocuklar için çok anti patik duruyo

hiç yakışmıyo beşiğe

dumancım senin göbüş çıktımı annem resmini ne zaman koycan
göbüşüm çıktı cnm ama benim kociş izin vermiyo nete böyle fotolarımı koymama...

vay tecrübeli gibiyiz:130:

dimi yaa artık sorumlu olduğumuz bişi var aklımız hep onda olur

gözün biri açık biri kapalı olur uyurken

Allah iyiki 2 göz vermiş bize
ablamdan biliyorum canım o öyleydi sürekli uyanık halde sabahı ederdi... yegenimde bi alıştı hala ablamların yatakta yatar 4 ün içinde..yatağına yatırılar gece bi bakmışsın babası onun yatagında o annesiyle yatıyoo fazlada alıştırmammak lazımmm
evett bencede en mantıklısı odanda dursun, ağlayınca babasıda müdahale edebilsin duymadım görmedim filan olmaz direk uyanırrr

cnm benim kan vermeye gitmem lazım çıkıp hazırlanıcam şimdi..sonra görüşürüz öptüm seni

benim kocada resimlerimi koyduğumu görse kıyameti koparır ama hatunları kıramıyorum

şurda kızkızayız ayol nolcakama saygı duyarım tabii

tabii canım benim eşte duymalı bebeğin ağladığını

sabahları gözleri kapalı işe gitmeli uykusuzluktan
,
,bitek bizmi çekicez kahrını

canım ben koysam ertesi gün görür kociş resim koydugumu sanırım girip okuyo ben ne yapıyorum burda diye bazen bişey araştırması gerekiyo,atıyorum dün tansiyonum düşmüştü..hemen yazmış google a düşük tansiyon hamilelik diye pat kk çıkmış karşısına...bilir yani resim koysam,üzülür yalan sölediğim için yoksa bende koymak istiyorum sen bakda gör göbüşü:)) seninkinin 2 katı

hadi canımmmm şişko seniiiiiiiii

şişko diilim beennn kızlara sorabilirsinn onlar gördü beni facedeeiç karnım küçük o kadaaarrr... hadi görüşüüüzz öptüm seni...

hmm iç karnın küçük ıolduğu için karnın o kadar çıktııııııııııı:130::130::130:

sessaaa annesinin kuzusu sen kadının fendi topikine bakmadınmı hiçççç

başak bu arada bakmadan sana bişey dicem.. dün bir çocuk mobilya mağazasının tasarımlarını yaptım aklıma sen geldin.
şu başağa sorayım dedim oda ypıcak mı beşik mi alıcak yoksa sadece napıcak diye
ama dün soramadım gece gene aklıma geldi yarın sorayım dedim..
şimdi sabah bi geldim ki anaaaa başak beşik bebek odasından bahsetmiş.. kalp kalbe karşıymış

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…