Yaşadığımız sorunlara rağmen neşeyle hamile kalacağız!!!

ayy cnm ya gerçekten ööle olmş

kaba olmayan tek beşik düşünüyorm cnm

ben ziyaret ettim de

komşu gelmiş canım bilgisayarında bişeyi becerememiş de onu düzelttim..
gördümmm cvp da yazdım

erkeklerin hepsi gelişmiş yontulmuş recep ivedik versiyonları dicektim
şimdi birileri sen nasıl öyle dersin bıdı bıdı bıdı yapar diye korktum öyle yazmaya:18::18::18:
hepsi düz mantık abideleri dedim kibarca

ama başak bişey dicem 3 yaşından sonra mı oda kurmayı düşünüyorsun sen ayırmayı:44:

uzmanlar diyor ki 6-8 aylıkken ayrı odasına alışmış olsun.. yoksa sürekli yanınızda yatmak ister alıştıramazsınız diyorlar:26:

olmazsa çok uygun fiyatlı mobilyalar var mobilyaları tek tek de alınıyor
mesela evde fazla odanız varsa oraya şimdilik bir mobilya beşik (büyüyenlerden) bir de küçük dolap ya da şifonyer alırsın..
yatak odasına yine küçük beşik koyarsın (6 aya kadar yatması için)
bak tek tek küçük raf kestir mobilyacılara ya da hazır al... onları duvara L ile raf yap oralara oyuncaklarını diz..

sen marifetli kızsın elinden böyle şeyler geliyor.. bak ben sana resim bile basar gönderirim kargoyla folyoya
perdelerine mesela kağıttan kumaştan desenler yap.. şirin şirin süsle.. çok ucuza mal edebilirsin..
bence kendi el emeğinle ona bir oda hazırla canım hem öyle olursa daha kıymetli olur.. kendim yaptım dersin
ben allah nasip ederse anne olmayı, öyle yapıcam

iyiyiz canım sen nasılsın.. işe güce başlamadan bir laf atayım dedim..
bugün temizlik yapıcam biraz 2 gündür burda sürtüyorum

sağol canım bende iyiyim sıcaktan halim yok benim..bugün tembellik yapmak istiyoomm..ne zaman yapıcan kız temizliği önce bitirip gelseydin ya ne güzel..

evet cnm yabişi yazarken bu konularda dikkat etmek lazım bıdı bıdı yapan çok oluyor.

sağol canım bende iyiyim sıcaktan halim yok benim..bugün tembellik yapmak istiyoomm..ne zaman yapıcan kız temizliği önce bitirip gelseydin ya ne güzel..
canım eşim evdeydi.. evde birileri varken sevmiyorum temizlik yapmayı
o gitti hemen buraya damladım
bizim ev akşam 4-5 ten sonra çok sıcak oluyor..
o saate kadar bitiririm zaten 3 gün önce ince temizliğimi yapmıştım..
3 gündür sadece banyo ve mutfak temizleniyor hergün diğer yerleri hiç ellemedim

ayy cnm ya tşk ederim bu güzel sölerini iltifat olarak almıycam çünkü gerçekten çok şükür el becerim var istersem çok güzel şeyler yapabileceğimi biliyorum.

hatta şu an bebek kapısı yazısı süsü bebek şekeri için sepeti yapma çalşmaları aşamasındayım kendi ellerimle yapıcam hazır almıycam

tatlım 3 yaşına kadar yanımızda yatırmayı düşünmüyorum. ayrı odası olacak ama o kadar paralar döküp oda takımı almıycam.

idarelik dolap falan yaptırırım dediğin gibi 2 yaşından sonra da inşallah çocuk oda takımı alırız:44:

iyilk kuzum senden ne var ne yokkkkkkk
bende yaydım tembellik yapıyorum..başakçım ben tecrübe sahibi değilim ama parmaklı karyolalar var ya onlar çok güzel hemde çok amaçlı yan tarafında alt değiştirme yeri,alt tarafta çekmeceler,ve kendinden raylı olduğu için sallayabiliyorsunda istemezsende sabitliyosun sallanmıyor..hemde uzun yıllar kullanabilyosun..

bende eşim evdeyken asla iş yapamam..senin günlük temizlikmiş kalk yapsana daha niye oturuyosunn

gerçi kullananlar hep çok memnun çok kullanışlıymış ama görsellik de önemli yaaa.
büyük konuşmayayım ama ben de almam heralde

konuş konuş büyük konuş bebişin olsunda gerisi önemli değil
aynen görsellikte çok öneml,

ben bebeğimi beğenmediğim bişeyin içine koymam

yaydın totoyu yanitembellikte insan vasfı annem olmadan olmaz yapmak lazım arada

sağol canım fikrin için , ben uzun yıllar kullanmak istemediğim için karyola istemiyorum

araştırmalarım sürüyor bakalım ne olcak

Son düzenleme:
evet cnm yabişi yazarken bu konularda dikkat etmek lazım bıdı bıdı yapan çok oluyor.

ay evet sorma ben çok korkuyorum onlardan zaten:18:
bak o topiği de açmam bikaç kişinin özel mesaj atmasıyla oldu..
sen de çok güzel taktikler var, böyle bir topik aç anlat insanlara örnek ol dediler
bir de burda bir arkadaşım biliyor yazdığımı beni yıllardır tanıyor, o da aynı şeyi söyledi...

ben de saf saf açtım ama sonra oralarda yazan kişilerin çoğunun çok acımasız olduğunu farkettim..
kimse bana birşey demedi ama birbirlerine çok ters davranıyorlar
hele bazıları sırf arıza çıkartmak için girip yazıyor sanki

o yüzden ben de yazmayı bıraktım oraya korktum benim de başıma gelir diye
halbuki ilk maksadım eğlenceydi eğlenceli ilişki taktikleriydi
aman dedim yarın öbürgün biri çıkar ters birşey söyler, ben de cvp veririm, gereksiz yere gerilirim boşver dedim bıraktım

hım sen o yüzden bakmıyosun orayaaaa

bende diyorum bu kız neden topkine hiç pas vermiyo korkudan mış

haklısın ama fazla girmemek lazım o konulara , yanlış yere çekicek yanlş anlıycak,lıycak, ısrarla anlamıycak, espiriden anlamıyan insan çooooooookkkkkk

sonra al başına belayı:18:

bak nasıl da biliyorum elinden geldiğini o mobilyanı folyoyla kaplamandan anlamıştım

en güzelini yaparsın canım..
elinden geliyorsa eğer, paran varsa bile ilk başta kendin bişeyler yapmak boyamak süslemek yoktan yaratmak daha zevkli bence
burda büyük bir mobilya sahibi bana bebek odası takımı sözü verdi doğur yeterki dedi
ama ciddiye almadım hem ne dicem adama doğurdum hadi getir mobilyamı mı diyecem

evet işte aynen bu saydıkların yüzünden

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…