Yaşadığımız sorunlara rağmen neşeyle hamile kalacağız!!!

kıslar mukabeleye yetişmem gerek hergün geç kalıyorum

sohbete sonra devam edelim

yaydım ewet arada da kalkıp ufak tefek şeyler yapıyorum ama yinede duramıyorum,pike takımımı yıkamıştım şimdi onu serdim geldim...

kalkıcam daaaa tembellik, muhabbet coşkusu, telefon yoğunluğu, "amaaaaannn yaparım nasılsa 1-2 saatlik iş" rahatlığı.... daha sayayım mı
tembel insan kadar bahane üretme yeteneğine sahip başka biri yoktur

kalkıcam daaaa tembellik, muhabbet coşkusu, telefon yoğunluğu, "amaaaaannn yaparım nasılsa 1-2 saatlik iş" rahatlığı.... daha sayayım mı
tembel insan kadar bahane üretme yeteneğine sahip başka biri yoktur

ewet aynene öyle tembeleiş buyur sana bahane üretsin..iyi o zaman yay totoyu biraz daha..sen ewde ne iş yapıyodun kuzum yazdıysanda ben görmemişimdir..

yaydım ewet arada da kalkıp ufak tefek şeyler yapıyorum ama yinede duramıyorum,pike takımımı yıkamıştım şimdi onu serdim geldim...

ay beydağlı ben de mi senin taktikle yapsam işleri acaba bi gidip gidip gelsem hiç öyle denemedim..
ben başladım mı harran gürren bitirip oturuyorum
gidip şimdi bi evi toplayıp geleyim bakalım nolcak:26:
gelmezsem bilinki kendimi tutamayıp süpürmeye silmeye de girişmişimdir

ewet aynene öyle tembeleiş buyur sana bahane üretsin..iyi o zaman yay totoyu biraz daha..sen ewde ne iş yapıyodun kuzum yazdıysanda ben görmemişimdir..

grafikerim canım kendi iş yerimiz var.. işleri yapıp basması için kocişe(patron) yolladığım için patron kızmıyor evde oturmama

eğer temizlik günümse öyle gidip gidip gelmem yaptığım işten bişey anlamam..ama bulşık,çamaşır serme vs..varsa onlarda gidip gelirim

herkese günaydın umarım güzel bir gün olur
sanada günaydın canım hoşgeldin..
grafikerim canım kendi iş yerimiz var.. işleri yapıp basması için kocişe(patron) yolladığım için patron kızmıyor evde oturmama

ohhh ne güzel patronun varmış kız,ne güzel aynı işi yapıyosunuz çoğu karı kocalar aynı işyerinde olmaktan hoşlanmıyolar..

herkese günaydın umarım güzel bir gün olur
sana da günaydın canım.. sonradan gördüm kusura bakma
nasılsın biz senle tanışmadık ama gördüm geçmişten hikayeni..
mutlu sonla biten bir aşk

sonra konuşuruz canım ben kalkıp işlerimi halledeyim..

başak beydağlı rabia hepinizi öptüm ben motorumu takayım

ay bu da sevinç2
çıldırttım kızı sonunda zavallı annem neler çekti işte böyle yıllarca benden

tamam kızma kaçtımmmmmmm... sonra gelir rapor veririm

sevinç benim hemşom ondandıranaaa annenide böyle delirttin he aferin hadi git yap işlerini heryer mis olsun sonra kafan rahat bir şekilde otur bunun başaına

ben hastayım tutamıom şimdilik...bitince nasıl tutucam bilmiom bayağ bi ara verdim..bide yanıo memleket...
geçmiş olsun cnaımmm çok zor oluo bigün tutmayıp birden tutunca zorlanıo insan allah kolaylık verio sanada versin canım

Komsum caya cagirdi cay kahve derken vakit gecmis

Okurum hauatim hic merak etme Allah sifasini versin
allah razı olsun cnaımmmmm ne muradın varsa versinnn cnaım arkadaşımmmm benimm

sevınc kankan gene facede ama burda gorunmuyo
kız blendırrr çık aradan gelirsem saçını yolarım bakkkkk facede ben geziom sen gezmiosun ölemi nasıl görüon ozaman

işte ben hep öle girerim veysee faceye yenii isim anası belinaysu cnaım kocaman tebrik neyim koyuyom sana

hee anam sorma kimseye güven yok

onun saçlarını yolacam az kaldı
kız beloşun saçını yol aramıza giriooo

canım duayı okudum Allah kabul etsin şifasını versin.
canım çok saollll dualar bi şekilde geri döner tanımadın biri için ettin duaa sana er geç geri dönecek emin olll

karılar napıyonuz bakem

adam akıllı soğan kürü yapmıyorsunuz
açında okuyun her defasında söylemekten bıktım
kız atv de serap ezgünün prg izliodum hamişlikten tüp bebekten bahsetti baaya dinledimmm açın dicektimmm yetişemedim bel boyun ağrılarına geçtiler

abboww karı duymasın çemkirir :99:
ne varsa sıfatında bide saklıyooo
duymasın dio kendi neler dio öle deme kızz fiziği güselll senden güsel olmasın benden güsellll maşallah ama anlamadığım noktaa bacakalrını göstermeye utanmamış zilli karııı

karı dicek şimdi genemi dedikodumu yaptınız
bide saçlarını kapamış deli karı
heheheh heyaaa neden utanıosaaa

aferin sana bana çekmişsn hahahah ellerine sağlık bebemmm

hiç kırarmısın biiz o sansürü çek dios haylaaa sansürlü saçlı karı hadiiii başoş yüzünü göstersin diyenler göstermesin diyenler hangisi çok oy alırsa yapçeksin sözmüü

şişko diilim beennn kızlara sorabilirsinn onlar gördü beni facedeeiç karnım küçük o kadaaarrr... hadi görüşüüüzz öptüm seni...

kızz madem facen var nie eklemedin daaaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…