yaydın totoyu yanitembellikte insan vasfı annem olmadan olmaz yapmak lazım arada
sağol canım fikrin için , ben uzun yıllar kullanmak istemediğim için karyola istemiyorum
araştırmalarım sürüyor bakalım ne olcak
kıslar mukabeleye yetişmem gerek hergün geç kalıyorum
sohbete sonra devam edelim
bende yaydım tembellik yapıyorum..başakçım ben tecrübe sahibi değilim ama parmaklı karyolalar var ya onlar çok güzel hemde çok amaçlı yan tarafında alt değiştirme yeri,alt tarafta çekmeceler,ve kendinden raylı olduğu için sallayabiliyorsunda istemezsende sabitliyosun sallanmıyor..hemde uzun yıllar kullanabilyosun..
bende eşim evdeyken asla iş yapamam..senin günlük temizlikmiş kalk yapsana daha niye oturuyosunn
kıslar mukabeleye yetişmem gerek hergün geç kalıyorum
sohbete sonra devam edelim
kalkıcam daaaa tembellik, muhabbet coşkusu, telefon yoğunluğu, "amaaaaannn yaparım nasılsa 1-2 saatlik iş" rahatlığı.... daha sayayım mı
tembel insan kadar bahane üretme yeteneğine sahip başka biri yoktur
yaydım ewet arada da kalkıp ufak tefek şeyler yapıyorum ama yinede duramıyorum,pike takımımı yıkamıştım şimdi onu serdim geldim...
mukabele mi? anlaşma imzamalaya mı gidicen:26:
ewet aynene öyle tembeleiş buyur sana bahane üretsin..iyi o zaman yay totoyu biraz daha..sen ewde ne iş yapıyodun kuzum yazdıysanda ben görmemişimdir..
ay beydağlı ben de mi senin taktikle yapsam işleri acaba bi gidip gidip gelsem hiç öyle denemedim..
ben başladım mı harran gürren bitirip oturuyorum
gidip şimdi bi evi toplayıp geleyim bakalım nolcak:26:
gelmezsem bilinki kendimi tutamayıp süpürmeye silmeye de girişmişimdir
mukabele karşılıklı kuran takip etmektir..yani iyi bilen biri okur insanlarda takip ederek okurlar...
sanada günaydın canım hoşgeldin..herkese günaydın umarım güzel bir gün olur
grafikerim canım kendi iş yerimiz var.. işleri yapıp basması için kocişe(patron) yolladığım için patron kızmıyor evde oturmama
eğer temizlik günümse öyle gidip gidip gelmem yaptığım işten bişey anlamam..ama bulşık,çamaşır serme vs..varsa onlarda gidip gelirim
ayy özür dilerim... allah kabul etsin başakcımmmm
kelime anlamı karşılıklı anlaşma gibi bir anlama geliyor ya .. ben de ondan şaşırdım
hımmm evet onları ben de öyle yapıyorum 2 gündür
sana da günaydın canım.. sonradan gördüm kusura bakmaherkese günaydın umarım güzel bir gün olur
kız kalkkkk işlerini yap rahat rahat gel otur hadiiiiiiii:84:
sana da günaydın canım.. sonradan gördüm kusura bakma
nasılsın biz senle tanışmadık ama gördüm geçmişten hikayeni..
mutlu sonla biten bir aşk
sonra konuşuruz canım ben kalkıp işlerimi halledeyim..
başak beydağlı rabia hepinizi öptüm ben motorumu takayım
ay bu da sevinç2
çıldırttım kızı sonunda zavallı annem neler çekti işte böyle yıllarca benden
tamam kızma kaçtımmmmmmm... sonra gelir rapor veririm
geçmiş olsun cnaımmm çok zor oluo bigün tutmayıp birden tutunca zorlanıo insan allah kolaylık verio sanada versin canımben hastayım tutamıom şimdilik...bitince nasıl tutucam bilmiom bayağ bi ara verdim..bide yanıo memleket...
allah razı olsun cnaımmmmm ne muradın varsa versinnn cnaım arkadaşımmmm benimmKomsum caya cagirdi cay kahve derken vakit gecmis
Okurum hauatim hic merak etme Allah sifasini versin
kız blendırrr çık aradan gelirsem saçını yolarım bakkkkk facede ben geziom sen gezmiosun ölemi nasıl görüon ozamansevınc kankan gene facede ama burda gorunmuyo
işte ben hep öle girerim veysee faceye yenii isim anası belinaysu cnaım kocaman tebrik neyim koyuyom sanacakmapoll nerdesın kızzz
sevıns sevıcn gul olmaya gıttı
pasa kocanı yatıramdınmı
daha
beydaglı sen nerdezın
hadıs veyse gezıyo
kızlarrrrrr vılme eroşşş mood dumann sesıme gelın annem bak topık boşş kalmıışş
neysem ben namaza gidiyommmm dua edecem geldımde burda olun diye
kız beloşun saçını yol aramıza giriooohee anam sorma kimseye güven yok
onun saçlarını yolacam az kaldı
canım çok saollll dualar bi şekilde geri döner tanımadın biri için ettin duaa sana er geç geri dönecek emin olllcanım duayı okudum Allah kabul etsin şifasını versin.
karılar napıyonuz bakem
kız atv de serap ezgünün prg izliodum hamişlikten tüp bebekten bahsetti baaya dinledimmm açın dicektimmm yetişemedim bel boyun ağrılarına geçtileradam akıllı soğan kürü yapmıyorsunuz
açında okuyun her defasında söylemekten bıktım
duymasın dio kendi neler dio öle deme kızz fiziği güselll senden güsel olmasın benden güsellll maşallah ama anlamadığım noktaa bacakalrını göstermeye utanmamış zilli karıııabboww karı duymasın çemkirir :99:
ne varsa sıfatında bide saklıyooo
heheheh heyaaa neden utanıosaaakarı dicek şimdi genemi dedikodumu yaptınız
bide saçlarını kapamışdeli karı
aferin sana bana çekmişsn hahahah ellerine sağlık bebemmmtopik kitlemek bana kaldı
wc yıkadım tertemız olduu
cayın altını kapattım bardakları yıkadımm
yerlerı sıldım toz aldım bütün işleri gördümmm
sabah miss gibi acarsınızzz
artık öglenmı kalkarım aksam mı bılmem
hiç kırarmısın biiz o sansürü çek dios haylaaa sansürlü saçlı karı hadiiii başoş yüzünü göstersin diyenler göstermesin diyenler hangisi çok oy alırsa yapçeksin sözmüübenim kocada resimlerimi koyduğumu görse kıyameti koparır ama hatunları kıramıyorum
şurda kızkızayız ayol nolcakama saygı duyarım tabii
tabii canım benim eşte duymalı bebeğin ağladığını
sabahları gözleri kapalı işe gitmeli uykusuzluktan
,
,bitek bizmi çekicez kahrını
şişko diilim beennn kızlara sorabilirsinn onlar gördü beni facedeeiç karnım küçük o kadaaarrr... hadi görüşüüüzz öptüm seni...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?