- 3 Ağustos 2012
- 12.357
- 15
- 138
İnşallah canım ameliyat olmama bile gerek kalmaz umarımallah yardımcın olsun üzülmeinşallah düzeler
basak karısı benle bı cay ıcmedı
İnşallah canım ameliyat olmama bile gerek kalmaz umarım
Okullar açılıncaya kadar buralardayım canım..gel hep tamam mı buraya
Okullar açılıncaya kadar buralardayım canım..
vay bukarı değişik cıktı. ben daha ılk tanıstığım ınsanın evıne gıtmeye korkarım da ondan herkesı kendım gıbı sanıyomtamam evımıde bulursun merak etme ama ramazandan sonra ancak cunkum evde oruçlular var ama bayramdan sonra anlasalım zaten evım alışverıs merkezının ta karsısında ordakı sıtelerı görmussundur mutlaka:26::26:
allah yardımcın olsun üzülmeinşallah düzeler
basak karısı benle bı cay ıcmedı
ögretmenmısın canım
yok biz yine de dışarda buluşak ben önemli diilimde bebişime bişi yaparsın böbreğimi veriyim anlaşalım
sanada gelirim annem benim bi yuvamda ankara zırt zırt gelirim
bayramdan sonra geliyrm inşallah
yok biz yine de dışarda buluşak ben önemli diilimde bebişime bişi yaparsın böbreğimi veriyim anlaşalım
sanada gelirim annem benim bi yuvamda ankara zırt zırt gelirim
bayramdan sonra geliyrm inşallah
sevinç benim hemşom ondandıranaaa annenide böyle delirttin he aferin hadi git yap işlerini heryer mis olsun sonra kafan rahat bir şekilde otur bunun başaına
sevinç benim hemşom ondandıranaaa annenide böyle delirttin he aferin hadi git yap işlerini heryer mis olsun sonra kafan rahat bir şekilde otur bunun başaına
Öyleyim canım o yüzden de zaten aşırı bir düşkünlük var çocuklara karşı..
üzülme canım allah büyük inşallah yakında bmle olursun
kızlarr kocam aradııı koye gıdyoruzzz
pazar aksamı gelecezz
annemlerle beraber :119::119::119::119::119::119::119::119:
hahah manyak yaaaıyı be artık sen gelmek ıstersen gelcem dıye yaz bana ben senı kapıda beklerım pembe kurkumle alırım istemessende artık doğumuma gelırsın
hayırlı yolculuklar canım sizeben hazırlanayım
evet nedense o kadar şikayet ediyoruz zor da geliyor ama bi şekilde deşarj oluyor insan temizlerkensana kolay gelsin canım ben işimi bitirip oturdum bugün dün hiç birşey yapmamıştım bugün hallettim çok şükür çamaşırlar bulaşıklar makinada ev silindi süpürüldü köşe bucak toz alındı ya aslında seviyoz iş yapmayı kanımızda var
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?