Yaşadığımız sorunlara rağmen neşeyle hamile kalacağız!!!

yok biz yine de dışarda buluşak ben önemli diilimde bebişime bişi yaparsınböbreğimi veriyim anlaşalım

allah yardımcın olsun üzülme inşallah düzeler

basak karısı benle bı cay ıcmedı

sanada gelirim annem benim bi yuvamda ankara zırt zırt gelirim
bayramdan sonra geliyrm inşallah

kıslar ya ben bi tüfekhaneye gidim ordanda makineyi boşaltıyım

yok biz yine de dışarda buluşak ben önemli diilimde bebişime bişi yaparsınböbreğimi veriyim anlaşalım

sanada gelirim annem benim bi yuvamda ankara zırt zırt gelirim
bayramdan sonra geliyrm inşallah

hahah manyak yaaa ıyı be artık sen gelmek ıstersen gelcem dıye yaz bana ben senı kapıda beklerım pembe kurkumle alırım istemessende artık doğumuma gelırsın

sevinç benim hemşom ondandıranaaa annenide böyle delirttin he aferin hadi git yap işlerini heryer mis olsun sonra kafan rahat bir şekilde otur bunun başaına

offf beydağlı sorma tel geldi acil iş bilg.da onu yaptım yolladım.. kalktım tam başladım işe bu seferde baskına uğradım önce arkadaşım + sonra meraklı komşum geldi şimdi gittiler.. benim temizlik yarına kaldı..

evet annecim delirirdi beni kaldırana kadar kadına fenalık gelir en sonunda kendi kalkardı..
ama başlayınca da hem hızlı hem titiz yapacağımı bilir

kızlarr kocam aradııı koye gıdyoruzzz

pazar aksamı gelecezz

annemlerle beraber :119::119::119::119::119::119::119::119:

sevinç benim hemşom ondandıranaaa annenide böyle delirttin he aferin hadi git yap işlerini heryer mis olsun sonra kafan rahat bir şekilde otur bunun başaına

offf beydağlı sorma kalktım giriştim işe önce tel geldi acil iş... bilg.da onu yaptım yolladım..
kalktım tam başladım temizliğe bu seferde baskına uğradım
önce arkadaşım + sonra meraklı komşum geldi şimdi gittiler.. ve az önce yine telefon yeni bir iş... şimdi bi yandan onu yapıyorum bi yandan çene yetiştircem
benim temizlik yarına kaldı.. çünkü akşam da arkadaşlara davetliyiz

evet annecim delirirdi beni kaldırana kadar kadına fenalık gelir en sonunda kendi kalkardı..
ama başlayınca da hem hızlı hem titiz yapacağımı bilir ciciş annem

evet nedense o kadar şikayet ediyoruz zor da geliyor ama bi şekilde deşarj oluyor insan temizlerken
ben tüm zorluğum başlayana kadar işte

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…