Yaşadığımız sorunlara rağmen neşeyle hamile kalacağız!!!

sevınc su kankana bişi de hem suclu hem güclü

bende troıt ar canım hersey nasıp hangıı ılacı kullanıyosun kontrollerını yapıyomusun :26:
Doktor ilaçlık zamanı geçmiş dedi. Benim kan tahlilinde çıkmıyor. Tesadüfen bir doktor sende var dedi. Ultrasyona girince çıkar dedi ve çıktı. Ameliyatlık ama korkuyorum. Hamile kalmama bir doktor engel olur dedi diğerleri engel teşkil etmez dedi. Bende bıraktım sadece 3-4 ayda bir ultrasyona giriyorum büyüme derecesine bakıyoruz işte.

hmm zenginim diyosun yani

yok kız elimle koymş gibi nasıl buluyum ben bilmiyomki ist.u:101:

geçen sora sora marmara üniv. gittim

önce k.köyden geçiyosun sana gelcektim ama numaran yoktu

kızım sen demedınmı o alışverıs merkezını bılıyom dıye ne kıvırıyon sımdı zaten heryerden ucretsız musterı servıslerı bıle var okadar kolay yanı yeme benı sımdı

modul mu varmıs evet engel olabılıyo ama benım yengem hamısle ıken modullerı varmıs yanı en gel olmaya bılyomus

oldunmu amalıyat

kızım sen demedınmı o alışverıs merkezını bılıyom dıye ne kıvırıyon sımdı zaten heryerden ucretsız musterı servıslerı bıle var okadar kolay yanı yeme benı sımdı

v
haa o alışveriş merkezini bulurum evet tek dolmş

evini bulamam demek istedim ben evine gelmek istiyomda

olmadım canım zaten korkuyorum birde kanser tehlikesi var deyince iyice korktum işin aslı bu

biliyorum canım ama olman lazım benım kuzen de oldu suan bogazı duzeldı ız gıdıyo yavaş yavaş allah yardımcın olsun ilk tedavını ol öyle cocuk yapmaya baslayın ben ce

v
haa o alışveriş merkezini bulurum evet tek dolmş

evini bulamam demek istedim ben evine gelmek istiyomda

vay bukarı değişik cıktı. ben daha ılk tanıstığım ınsanın evıne gıtmeye korkarım da ondan herkesı kendım gıbı sanıyom tamam evımıde bulursun merak etme ama ramazandan sonra ancak cunkum evde oruçlular var ama bayramdan sonra anlasalım zaten evım alışverıs merkezının ta karsısında ordakı sıtelerı görmussundur mutlaka:26::26:

biliyorum canım ama olman lazım benım kuzen de oldu suan bogazı duzeldı ız gıdıyo yavaş yavaş allah yardımcın olsun ilk tedavını ol öyle cocuk yapmaya baslayın ben ce
Bilmiyorum benim doktorum şimdi Gaziantepte bir hastane ile anlaşmış. Bakalım olmazsa onun yanına gideceğim ramazandan sonra. Çünkü bütün gelişimi en iyi bilen o. Şimdi doktorumu da değiştirmek istemiyorum.

allah yardımcın olsun üzülme inşallah düzeler

basak karısı benle bı cay ıcmedı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…