yapabilir o zamanda antibiyotik içerim öyle çekerler
biz çok kavga ederiz normalde
ama şu an kavga edemiyoruz, herif bana az bişi söölicek olsa çocuk gibi ağlıyorum
o da evladını bağrı:na basan ebeveyn edasıyla "gel tamam geeel" yapınca bitiyo kavga
dünde hastanede hasta bebikler gördüm ağladım geldim
herşeye ağlıyo insan yaa bu dönemde:44:
alşmşın sen kuzum artık ne olacağını biliyosn
Camlara ve
toz alirken kullanirim
bide koltuk felan silineceginde
balkina yazik be domestos dokerim ben
Zaten hergun yikiyom
her defasinda ilaclamam
titiz kari goya
yorgani balkonda unutmus ustune yagmur yagmis ne yaptin sen onu
biz çok kavga ederiz normalde
ama şu an kavga edemiyoruz, herif bana az bişi söölicek olsa çocuk gibi ağlıyorum
o da evladını bağrı:na basan ebeveyn edasıyla "gel tamam geeel" yapınca bitiyo kavga
dünde hastanede hasta bebikler gördüm ağladım geldim
herşeye ağlıyo insan yaa bu dönemde:44:
Canim cok dogru belirtiler hamileligin son trimestri cok zor geciyor
agirlasiyosun uykusuzluk problemi oluyo aynen belin cok agrir cunku vucut one dogru yuk biniyor
kendini yormayacan dinlene dinlene is yap
yanlarin curuyecek yapacak bise yok
yuhh ben bunu topikte sööledimmiki yaaasen nerden bildin yorganı balkonda unuttuğumu
demekki söölemişim. müneccim şeysi yimedin ya
titizlikle ne alakası var bunun karı
camiye gittimdi
camideyken yağmur bastırdı geldiğimde sırılsıklam olmş napiyim
yok ya ben bunu söölediğimi hiç hatırlamıyom:18:
kıyamam hassaslaştınmı sen
kızlar ya akşama kaynanamlar bana geliyo yine aslında kaynanamın yeğeni akşam çaya gelmek için haber etti bende kabul ettim ama eşimde anam yeğenini çok sever anamlar yemeğe gelsin akşamda yeğeni gelir oturursunuz dedibende bişey demedim ama bu sıra hep bendeler ya çok yoruluyorum yetişemiyorum öğlende bile eve gidip hep iş yapıyorum akşama yetiştirmek için
ne yemek yapsam bi akıl verin
kızlar ya akşama kaynanamlar bana geliyo yine aslında kaynanamın yeğeni akşam çaya gelmek için haber etti bende kabul ettim ama eşimde anam yeğenini çok sever anamlar yemeğe gelsin akşamda yeğeni gelir oturursunuz dedibende bişey demedim ama bu sıra hep bendeler ya çok yoruluyorum yetişemiyorum öğlende bile eve gidip hep iş yapıyorum akşama yetiştirmek için
ne yemek yapsam bi akıl verin
bunadin sanirim ne yaptin o islak yorgani
hem bu havada yorganlami yatiyonuz
ben cok dikkatli kariyimdir
Bu duygusalligin gececegini sanma benim ustume yapisti hala aglarim
tvde bisi izlesem agliyom zor donemlerden geciyin basak
bu arada gecen yatak mevzuu olmus cnm bende puset vardi bide parmaklikli karyola
puseti cok kullanamiyorsun 6-7 ay karyolasi iyi olmustu sallaniyor ve alti
4 cekmeceli ondan al yatak odan genis oraya kur 1 yasindan sonra odasini ayiracan
biz 3-4 yasina kafar bu yatakta yatirdik
sonra baza aldik
Belinay iyimisin annem
gel nescafe iciyom
hepiciniz gelin hamislerede sut veririk
basak karisi sewmez ama
onada limonata yapak it yesin ciger
Uff bu ne yaa hep sendeler sen calisan karisin onlar cagirsin allaalla
yimekte corba yap tavuk patates sur firina pilav yap salata yap
misafir diilki bunlar hep sende bide yatili
jiz bulasik makinasi suprizini nasil karsiladi
aha duman karısı gelmşş kızzz haberler nasıllll
şeker yük. Güzel bişi korkma tamammı annem
[ı] günaydın kızlar
geçmişe şöyle bi baktım ne o öyle hepiniz kocalarınızla kavga etmişsiniz oruç başınızamı vurdu ne ayıp aaaaa
Adamlar işte yoruluyo bütün gün bide oruçlar bu sıcaklarda sizde accık anlayışlı olun bakim
Beliaysu annem madem biliyon kocanın huyunu ya komşudan bişey alma yada aldınmı söyleme
mlxy tatlım röntgencilerin allah cezalarını versin heryerde var bu sapıklar
Sevinç annem sen akıllı karısın sen niye enişteme çattın bakim
paşam sanırım seninle tanışmadık biz ama sende sudan sebebten kavga etmişsin yazıktır annem yapmayın böyle
başka kavga eden varmı bilmiyorum çok fazla okumadım geçmişi
çöp mevzusuna gelince benim kocişte hiç hoşlanmaz çöp atmaktan ve hep evimi taşıyıp döküyosun ne bu hergün çöp çöp der
ama bende sevinç gibi yapıyom poşeti kapının önüne koyuyorum dışarı çıkınca atıyo
şincik kavgayı bırakıp size güzel bişey anlatayım dün akşam bi akrabamıza gittik üç aylık bi torunu olmuş oğlan çocuğu gözleri masmavi çok tatlı ya bi görseniz
kucağıma aldım meme istiyo anası sandı garibim tombiş bide seve seve bitiremedim ordaki kadınlarda sen yapta seninkide sevelim demezlermi bende biz istemiyoz
böyle başkalarının çocuklarını sevmek daha güzel dedim sustularBu sıra her gittiğim yerde böyle konuşanları bozuyorum
geçen kaynanamda vardı yine bi kadını bozdum kaynanamda ohh iyi yaptın dedi
bebek o kadar tatlıydıki içimden allahım bizede nasip et böyle tatlı bi bebek dedim ama onu sevmekten kıskanç fesat karıların sözünü duymadım bile[/ı]
hadişcim lütfen şu avatarını değiştir artık ta kendini anlatan hoş bir hatun resmi koy ne kadar güzelmişsin gözümüzde canklansın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?