Beydagli topraaam bende seni merak ediyodum iyimisin datlim
sağol canım benimm,iyiyim dün temizlik yaptım haftada bir kez dip,köşe girişiyorum iftarada misafirim vardı geç gittiler bayağı yoruldum ondan giremedim,sen nasılsın nasıl geçti kampın??
kızlar hepinize selamlarrr
aleyküm selam hoşgeldin
canım küsme bak başak gülüyo biz tartışınca( değerim rekora koşuyo cnm,hematologum 20 yıldır görmemiş bu değeri heyecanla yeni testimi bekliyo adam test yaptıracağım gün arıyo naptın diye... eğer bu pıhtılaşmaya bebeğim doğarsa bi amozon doğurdum diye göbek atıcam inşallahh... çok dirençli benim kızım
indirmeden 5-10 dk önce sarımsagı ez tavaya yağ bol nane ekşi ve biraz su koy yak dök dolmaya misssssssSevinç nası yapılıyor sos ver tarifi de yapalım
sağol canım benimm,iyiyim dün temizlik yaptım haftada bir kez dip,köşe girişiyorum iftarada misafirim vardı geç gittiler bayağı yoruldum ondan giremedim,sen nasılsın nasıl geçti kampın??
kızlar hepinize selamlarrr
iyilik ne olsun sen nasılsın
kandırıyosun dimi beni güzel diye
canım serayım inşallah bu sefer bu çizgiler seni yanıltmaz
güzel haberini bekliyoruz inşallahh
günaydın canlarım bugün nasılsınız bakalım?
hadiş bak ben dolmayı nasıl yapıyom
yarım yağlı kıymayı yoğurma kabına koyuyom üzerine pirinci yıkayıp ekliyom maydanoz kuru soğan bi tane sivribiberi ve bi tane domatesi küçük küçük doğruyorum sonra bi kaşık domates salçası bi kaşık biber salçası ekliyorum tuzunu pulbiberini katıyorum veeee üzerine sumak ekşisi döküyorum bu yoksa nar ekşiside olur sonra güzelce yoğuruyorum ve sebzelerin içine dolduruyorum.ben yanınada sarmada sararım çok güzel oluyo.
sana bi püf noktası sebzeleri oyduktan sonra yıka ve parmağını az az tuza değdirerek sebzelerin içinde şöyle bi gezdir çok lezzetli oluyolar.
ben senin ne kadar güzel olduğunu bilememki
şşşşşiişşşşşştttt napıyonuz bakem burada :)
Ellerine saglik hayatim
sogani maydanozu domatesi dogra az taze nanede dogrA yakisiyor salcasini koy az tuz pul biber ekle biraz eksi koy etini koy iyice yogur sonra pirincini yika yagini dok hafif hafid pirinci kirmadan karistir cok tika basa doldurma sicak suyunu dok az tuz at pisir kaynara gecince 45 dk pisiyor adanalilar sos yapar ya indirmeden 5-10 dk once sosunu dok icine ceksin pisince suyunu ayri kaba al lepelesmesin cnm
adanalıların dolmaya sos yapmasına bayılıyorum ben sarımsaklı naneli biberli sos yapıyosunuz ya çok yakışıyo dolmaya
ben dolmayı çok seviyom zaten
iyi bariii o karı sewinir tabi kıskanç ötesi bir karı o
coraspin kullansan iğnenin yanı sıra
off sağlıkla bir doğurup kucağına alsaydın kaç haftalık oldu canım
indirmeden 5-10 dk önce sarımsagı ez tavaya yağ bol nane ekşi ve biraz su koy yak dök dolmaya misssssss
ellerine sağlık hayatım çok iyi geçti
sağol canım bende iyiyim belim ve başım ağrıyo biraz..dün yoruldum bayağı,iftarda misafir güzel oluyo,ama biraz yorucu..
hımm iyi ne güzel gezmiş oldun...geçmişi okuyamadım ya ondan sordum,,,adana dolmasının sosu dimi missss
:44::99::99:Hosgeldin hayatim...
Ne war vitrine koysan satilir her cocuga ayrimu alalim cok temiz ve titiz kullanirim
oglumun yuruteci salincagi sallanan karyolasi bebek arabasi hepsi yepyeni duruyoo cope atip yenisinimi alayim
maaşalah aman nazar değmesin kuzumcanım küsme bak başak gülüyo biz tartışınca( değerim rekora koşuyo cnm,hematologum 20 yıldır görmemiş bu değeri heyecanla yeni testimi bekliyo adam test yaptıracağım gün arıyo naptın diye... eğer bu pıhtılaşmaya bebeğim doğarsa bi amozon doğurdum diye göbek atıcam inşallahh... çok dirençli benim kızım
karılar bu düşüncesiz insanların bebek konusu varya adamı deli eder
benim bir tane olduğu halde resmen adımı çocuğu olmuyora çıkaracaklar bide
düşük yaptım yaa acaba ne yapıyomda çocukları düşürüyom :44: şimdiki gündem konusuda bu
:44::99::99:
maaşalah aman nazar değmesin kuzum
yoo niye sevincekmişimsevinç sana kaç kere sordu hiç oralı olmadın
kimler konuşuyo komşularmı.
doğulularsa çıkarırlar.
onlarda 2 çocuku olan kısır oluyo. en az4 şart
başak karısı bugün mukabele yokmukoca totonu kaldıramadın
gitte anlaşmayı imzalasessa dimişti yaaa
karılar bu düşüncesiz insanların bebek konusu varya adamı deli eder
benim bir tane olduğu halde resmen adımı çocuğu olmuyora çıkaracaklar bide
düşük yaptım yaa acaba ne yapıyomda çocukları düşürüyom :44: şimdiki gündem konusuda bu
:44::99::99:
maaşalah aman nazar değmesin kuzum
yoo niye sevincekmişimsevinç sana kaç kere sordu hiç oralı olmadın
kimler konuşuyo komşularmı.
doğulularsa çıkarırlar.
onlarda 2 çocuku olan kısır oluyo. en az4 şart
sorma ya artık mukabeleye giderken o aklıma geliyo.
gidiyimde anlaşmayı imzalayım
valla gözüm saatte yine geç kalmadan gidiyim
malesef başakcım çocuk konusunda boş boş konuşanları doğu batı diye ayıramıyoruz çünkü her kesimden herkes aklına estiği gibi fütursuzca konuşuyo burası karadeniz ama maşallah çeneleri hiç boş durmuyo
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?