Yaşadığımız sorunlara rağmen neşeyle hamile kalacağız!!!

Beydagli topraaam bende seni merak ediyodum iyimisin datlim

sağol canım benimm,iyiyim dün temizlik yaptım haftada bir kez dip,köşe girişiyorum iftarada misafirim vardı geç gittiler bayağı yoruldum ondan giremedim,sen nasılsın nasıl geçti kampın??

kızlar hepinize selamlarrr

aleyküm selam hoşgeldin

iyi bariii o karı sewinir tabi kıskanç ötesi bir karı o
coraspin kullansan iğnenin yanı sıra
off sağlıkla bir doğurup kucağına alsaydın kaç haftalık oldu canım
Sevinç nası yapılıyor sos ver tarifi de yapalım
indirmeden 5-10 dk önce sarımsagı ez tavaya yağ bol nane ekşi ve biraz su koy yak dök dolmaya misssssss

ellerine sağlık hayatım çok iyi geçti

karılar bu düşüncesiz insanların bebek konusu varya adamı deli eder
benim bir tane olduğu halde resmen adımı çocuğu olmuyora çıkaracaklar bide
düşük yaptım yaa acaba ne yapıyomda çocukları düşürüyom :44: şimdiki gündem konusuda bu

kandırıyosun dimi beni güzel diye

kızz sen aynaaya bakmıosun snaırım allahım özene bezene yaratmış cnım gözleri güsellll gacı tütütü maşallah kaşı kız kaşı nazarım değmez ama nolru nolmaz heran kıskanabilirim tutun benii :)

canım serayım inşallah bu sefer bu çizgiler seni yanıltmaz
güzel haberini bekliyoruz inşallahh

ayyy inşallah ama ben bile umutlandım canım benimmmmmmmm hamişsindir umarımmmmmm

günaydın canlarım bugün nasılsınız bakalım?

günaydın canım biz iyiyiz sne naıslsın bakimm

canım çok tşk ederimmm tarifin için ellerine sağlık

ben senin ne kadar güzel olduğunu bilememki

tmm canım ben teşhisi kodum hamişsin ya göbeğin iice çıktı göremez oldun önünü kızımmm güselim işte güselimm hıhhhh

şşşşşiişşşşşştttt napıyonuz bakem burada :)

kaynatmaya çalışıoruzz sen napıosun

saol kankam benimmm notlarımı aldımmmm yapçem ben çıkıorum yemeğime koyulım

adanalıların dolmaya sos yapmasına bayılıyorum ben sarımsaklı naneli biberli sos yapıyosunuz ya çok yakışıyo dolmaya

ben dolmayı çok seviyom zaten

ohh ohh notlarımı aldım çok harika bişi olcak gibi duruo bi elin nesin var iki elinnn çok şeyii

hımm iyi ne güzel gezmiş oldun...geçmişi okuyamadım ya ondan sordum,,,adana dolmasının sosu dimi missss

başak karısı bugün mukabele yokmu koca totonu kaldıramadın
gitte anlaşmayı imzala sessa dimişti yaaa

sağol canım bende iyiyim belim ve başım ağrıyo biraz..dün yoruldum bayağı,iftarda misafir güzel oluyo,ama biraz yorucu..

banamı diyosun canım bu ara her gün iftara misafirim var ve ben çalışıyorum koşturmaktan hasta olmasam iyidir.sanada Allah kolaylık versin canım

Hosgeldin hayatim...

Ne war vitrine koysan satilir her cocuga ayrimu alalim cok temiz ve titiz kullanirim
oglumun yuruteci salincagi sallanan karyolasi bebek arabasi hepsi yepyeni duruyoo cope atip yenisinimi alayim
:44::99::99:
maaşalah aman nazar değmesin kuzum

yoo niye sevincekmişimsevinç sana kaç kere sordu hiç oralı olmadın

kimler konuşuyo komşularmı.

doğulularsa çıkarırlar.

onlarda 2 çocuku olan kısır oluyo. en az4 şart

nerelerde bugün

beloşumda yok morali sıfırmı hala acep yoksam kırmızılarmı geldi :18::18:

en az 6
doğulular diil ağzı olan konuşuyooo

başak karısı bugün mukabele yokmu koca totonu kaldıramadın
gitte anlaşmayı imzala sessa dimişti yaaa

sorma ya artık mukabeleye giderken o aklıma geliyo.

gidiyimde anlaşmayı imzalayım

valla gözüm saatte yine geç kalmadan gidiyim

tatlım zaten çocuğun yoksa niye yok bi tane varsa ikinci ne zaman iki taneyse iki çiçekle bahar olmaz üçüncüyü mutlaka yapmalısın üç taneyse ama bakacağın kadar yap fazlaya ne gerek var yani bu gereksiz insanların gereksiz konuşmaları hiç bitmez malesef

malesef başakcım çocuk konusunda boş boş konuşanları doğu batı diye ayıramıyoruz çünkü her kesimden herkes aklına estiği gibi fütursuzca konuşuyo burası karadeniz ama maşallah çeneleri hiç boş durmuyo

Son düzenleme:

sorma cnm ya haklısın:26:napalım gerçektende ağzı olan konuşuyo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…