Yaşadığımız sorunlara rağmen neşeyle hamile kalacağız!!!

kari karyola besik kocaman simdi bile koysam icine sigar istersen sallaniyor isyersen sabitleniyor altinda iki sira 4 tane cekmecesi var cook guzel krem ve turuncu renk
alsin borulce eline yapismaz
bide canta seti almalisin ana kucagi kanguru kiyafet cantasi alt acmali tum set
baby center marka aldim super cikti yikadim kaldirdim
ikinciyi becerebilirsek

evet ablacm sorma ben bile anlamıyorum kendimi

inşallah darısı sana sende bööle olursun

amiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiin

artık bende öyle söylemeyi düşünüyorum benim çocuğum olmuyo sizi ne alakadar ediyo benim çocuğumun olmayışı diyecem bundan sonra susmak yok

kandırıyosun dimi beni güzel diye

yook vallahi güzel bişi kıs

yanında li,mon götürmen gerekiyo ama

ben bilmiyodum götürmemişim. orda bi kadın da şek. yük yaptırıyodu onun limonu varmş

sağolsun banada verdi yarısını verdi

hemşire glikozun içine sıktıı ohhh limonata gibiydi içtim hiçte midem bulanmadı

ayyy kocam çok beğendiii kızzzz ilklerim hep güsel olmuşturrrr çok şükür bi dolu tabağı bitirdi yeminleee bugünde dolma yapçam etliiii kırmızı biber domates yeşil dolmalık biber patlıcan taze yeşil dolmalık kabak doldurcammm ço çeşitli olcekkk inşş şgüsel olurrr en iyi dolma tariflerinden versene bacım etli olanından ne kuru ne cıvık olsun bazen tutturamıommmm dana ve kuzu karışık kıymaaadan yapçem sana güveniorummm şimdiden yapmaya başladımmm oyuyorum hepsini bi güselll 2 şer tane yapsam hepsinden 2 komşumada birer tabak vereyim diommmm

hadiş bak ben dolmayı nasıl yapıyom

yarım yağlı kıymayı yoğurma kabına koyuyom üzerine pirinci yıkayıp ekliyom maydanoz kuru soğan bi tane sivribiberi ve bi tane domatesi küçük küçük doğruyorum sonra bi kaşık domates salçası bi kaşık biber salçası ekliyorum tuzunu pulbiberini katıyorum veeee üzerine sumak ekşisi döküyorum bu yoksa nar ekşiside olur sonra güzelce yoğuruyorum ve sebzelerin içine dolduruyorum.ben yanınada sarmada sararım çok güzel oluyo.

sana bi püf noktası sebzeleri oyduktan sonra yıka ve parmağını az az tuza değdirerek sebzelerin içinde şöyle bi gezdir çok lezzetli oluyolar.

hımm ok bende götürürüm.böyle tecrübelerini paylaş benimle tatlımm

serayyyyyyyyy hamilemisin canım hadi allah tamamına erdirsin,kan yaptırdınmı???

tatlım adet bittikten sonra çift çizgiyi görmen üstüne görmenden kaynaklanabilir.azmı adet gördünde şüphelenip test yaptın ama iyiki yapmışsın eğer kimyasal değilse hamilesin şimdiden gözün aydın canım.

Ellerine saglik hayatim
sogani maydanozu domatesi dogra az taze nanede dogrA yakisiyor salcasini koy az tuz pul biber ekle biraz eksi koy etini koy iyice yogur sonra pirincini yika yagini dok hafif hafid pirinci kirmadan karistir cok tika basa doldurma sicak suyunu dok az tuz at pisir kaynara gecince 45 dk pisiyor adanalilar sos yapar ya indirmeden 5-10 dk once sosunu dok icine ceksin pisince suyunu ayri kaba al lepelesmesin cnm

kaç sene önceki seti mi kullancan

kanguruyuda hiç sevmiyom yaa çocuğu böğürlerine yapıştırıyolar bide bu sıcakta kimisi deçocuğun suratını yapışıtıyo görmüşünüdür

hele babalar takmıyomu kanguruyuu

Duman denen birsen karisina kusum ben
elli sefer sordum kan vrrmistin test sonucun ne oldu pihtilu kari diyeeeee

şşşşşiişşşşşştttt napıyonuz bakem burada :)
Hosgeldin hayatim...

Ne war vitrine koysan satilir her cocuga ayrimu alalim cok temiz ve titiz kullanirim
oglumun yuruteci salincagi sallanan karyolasi bebek arabasi hepsi yepyeni duruyoo cope atip yenisinimi alayim

adanalıların dolmaya sos yapmasına bayılıyorum ben sarımsaklı naneli biberli sos yapıyosunuz ya çok yakışıyo dolmaya

ben dolmayı çok seviyom zaten

Duman denen birsen karisina kusum ben
elli sefer sordum kan vrrmistin test sonucun ne oldu pihtilu kari diyeeeee

canım küsme bak başak gülüyo biz tartışınca( değerim rekora koşuyo cnm,hematologum 20 yıldır görmemiş bu değeri heyecanla yeni testimi bekliyo adam test yaptıracağım gün arıyo naptın diye... eğer bu pıhtılaşmaya bebeğim doğarsa bi amozon doğurdum diye göbek atıcam inşallahh... çok dirençli benim kızım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…