ayy 3-4 yaşına kadar beşikte mi yatırılır kocaaaaaaaa çocouk olmşşşşşşş
puset alcam zati gezmeye giderken iyi olur
beşiği börülce alcakmış goyaaa
kocamla haber yolllamış "kimse almasın beşiğiii biz alcazz " diyee
sanki anan baban da sıraya girdiydi " beşiği biz alcaz " diye hay Yarabbimm
benim hevesim küçük beşiklerdeydi ama eğer börülce alırsa
büyük karyola beşiklerin en çok foksiyonlularından alcam cibinlikli
sırf pahalı olsun diyeeeeeee
evet ablacm sorma ben bile anlamıyorum kendimi
inşallah darısı sana sende bööle olursun
her yerde var bu haddini bilmezler. Ben direk benim çocuğum olmuyo diyorum böle gözüne far tutulmuş tavşan gibi kalıyolar bi de herkese rezil oluyolar önceden bizde düşünmüyoruz diyodum daha çok deşip uzatıyolardı. Rabbim inşallah bizede evlatlarımız kucağımıza almayı nasip etsin
kandırıyosun dimi beni güzel diye
Kizz hadiskoo manti nasil oldu acep eminim cok guzeldir becerikli kankam
kumralsessa karisi nirde yine 1 aylik iznemi cikti
pasada herufune hizmette zaaar
rabiada testeresiyle geziyo zaar:18:
polly kaynosuyla cay iciyodur balkonda
vilmada kayip
beydagli yok
mood hastaydi
basak
eros geziyo
nazo koyde
seray annem selam vermis bugun
belinay cok SIKIlDi bugun
duman girdi test sonucunu yazmadan kacti
kızlar bisi dicem adetim biteli 2 gün oldu.. test yaptım... kasiklarim batiodu arada bi... çift çizgi var bu ne şimdi....
Eki Görüntüle 481868 Eki Görüntüle 481869
resimler bunlar kızlar yarın kan testi vercem ablam öle dedi...bikere daha olmuştu böle umudum yok ama bakalımm...
ayyy kocam çok beğendiii kızzzz ilklerim hep güsel olmuşturrrr çok şükür bi dolu tabağı bitirdi yeminleee bugünde dolma yapçam etliiii kırmızı biber domates yeşil dolmalık biber patlıcan taze yeşil dolmalık kabak doldurcammm ço çeşitli olcekkk inşş şgüsel olurrr en iyi dolma tariflerinden versene bacım etli olanından ne kuru ne cıvık olsun bazen tutturamıommmm dana ve kuzu karışık kıymaaadan yapçem sana güveniorummm şimdiden yapmaya başladımmm oyuyorum hepsini bi güselll 2 şer tane yapsam hepsinden 2 komşumada birer tabak vereyim diommmm
yook vallahi güzel bişi kıs
yanında li,mon götürmen gerekiyo ama
ben bilmiyodum götürmemişim. Orda bi kadın da şek. Yük yaptırıyodu onun limonu varmş
sağolsun banada verdi yarısını verdi
hemşire glikozun içine sıktıı ohhh limonata gibiydi içtim hiçte midem bulanmadı
ben senin ne kadar güzel olduğunu bilememkisen iste canımm hemen değiiişirim bana uygun avatar gönder
günaydın canlarım bugün nasılsınız bakalım?
ayyy kocam çok beğendiii kızzzz ilklerim hep güsel olmuşturrrr çok şükür bi dolu tabağı bitirdi yeminleee bugünde dolma yapçam etliiii kırmızı biber domates yeşil dolmalık biber patlıcan taze yeşil dolmalık kabak doldurcammm ço çeşitli olcekkk inşş şgüsel olurrr en iyi dolma tariflerinden versene bacım etli olanından ne kuru ne cıvık olsun bazen tutturamıommmm dana ve kuzu karışık kıymaaadan yapçem sana güveniorummm şimdiden yapmaya başladımmm oyuyorum hepsini bi güselll 2 şer tane yapsam hepsinden 2 komşumada birer tabak vereyim diommmm
kari karyola besik kocaman simdi bile koysam icine sigar istersen sallaniyor isyersen sabitleniyor altinda iki sira 4 tane cekmecesi var cook guzel krem ve turuncu renk
alsin borulce eline yapismaz
bide canta seti almalisin ana kucagi kanguru kiyafet cantasi alt acmali tum set
baby center marka aldim super cikti yikadim kaldirdim
ikinciyi becerebilirsek
Duman denen birsen karisina kusum ben
elli sefer sordum kan vrrmistin test sonucun ne oldu pihtilu kari diyeeeee
Hosgeldin hayatim...şşşşşiişşşşşştttt napıyonuz bakem burada :)
kaç sene önceki seti mi kullancan
kanguruyuda hiç sevmiyom yaa çocuğu böğürlerine yapıştırıyolar bide bu sıcaktakimisi deçocuğun suratını yapışıtıyo görmüşünüdür
hele babalar takmıyomu kanguruyuu
Ellerine saglik hayatim
sogani maydanozu domatesi dogra az taze nanede dogrA yakisiyor salcasini koy az tuz pul biber ekle biraz eksi koy etini koy iyice yogur sonra pirincini yika yagini dok hafif hafid pirinci kirmadan karistir cok tika basa doldurma sicak suyunu dok az tuz at pisir kaynara gecince 45 dk pisiyor adanalilar sos yapar ya indirmeden 5-10 dk once sosunu dok icine ceksin pisince suyunu ayri kaba al lepelesmesin cnm
Duman denen birsen karisina kusum ben
elli sefer sordum kan vrrmistin test sonucun ne oldu pihtilu kari diyeeeee
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?