- 12 Şubat 2010
- 22.140
- 4.034
- 448
nese yapcam bişey artık..
bugün doktora gidiyorum akşam 5 buçuk gibi çıkarım..tedaviye ara verdiğimi sölicem

arastirma hastanesine gidersin

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
nese yapcam bişey artık..
bugün doktora gidiyorum akşam 5 buçuk gibi çıkarım..tedaviye ara verdiğimi sölicem
kızlar kocıs aradı nasılsın dedı ıyım dedım askım falan demedım ıı kapat dedı bende kapattım
5 dk sonra gerı aradı ne yapıyosun dedı ıyım dedımmmm camasır atıyo makıneye balkon yıkayacm deıdm oda sen yıka fıstıgım ben aksam yıkarım ayagın falan kayar sakın yaıkama dedıbende tamam dıdım
![]()
o doktoru degistir
arastirma hastanesine gidersin![]()
canlarım şu loc u ne kadara alıyosunuz koltuk falanda siliniyomuş heralde onunla bi anlatın bakayım bende alayım bulabilirsem tabisi:44:
o kocanın aynısından bi tanede bende var : )
başka doktorada gidicem bakalım onlar ne dicek
canlarım şu loc u ne kadara alıyosunuz koltuk falanda siliniyomuş heralde onunla bi anlatın bakayım bende alayım bulabilirsem tabisi:44:
şimdi biz bunları deseydik küserdincanımı cektırıyonuz diye
![]()
canım sen beni yanlış anladım dün patlıcanın dolmasını yaptıya kadım doldurmuş yagı içine kıymanın ondan dedim yoksa güzeldir yemekleriniz aşk olsunIyyy sensin adanamizin yimekleri cok guzel olur
ben yaparim sana kunefe bayilirim ustunede kaymak koyacan offff pasa yaaa sicak yenir o olsada yisekk
Hee kari yeni ew aldi gitti eski ewe beni otutturdu kira degil sukur ama 4 senedir aritamadim pasagini![]()
canım karbonat dök üstüne çıkıyorya bişey sorcam kan lekesi nasıl çıkar pikem kan olmuş yıkadım ama hala lekesi duruyo çok sinirim bozuldu :/
kız hemen yüz verme kocişe biraz süründür dur kociş demişken arıyım ne yapıyokızlar kocıs aradı nasılsın dedı ıyım dedım askım falan demedım ıı kapat dedı bende kapattım
5 dk sonra gerı aradı ne yapıyosun dedı ıyım dedımmmm camasır atıyo makıneye balkon yıkayacm deıdm oda sen yıka fıstıgım ben aksam yıkarım ayagın falan kayar sakın yaıkama dedıbende tamam dıdım
![]()
kızlar kocıs aradı nasılsın dedı ıyım dedım askım falan demedım ıı kapat dedı bende kapattım
![]()
sevınc ben neden hasta olmadımbıde yarın olursam 4 gunu pazar denk gelıyo nasıl ıdecem doktora :26::26:
Allah sizi emi liseli asiklar gibi
ayagi kayarmis giy terligini yika adama is birakma
bakiyomda kendine geldin
canim benim komsu satiyo 17.5 amway firmanin adi
super bir ilac teryerde gozu kapali kullan ustelik bir sisesi cok uzun gidiyo
durulama olayi yok supet camlar icinde siddetle tavsiye ediyom bir kapagi yetiyo
basak karisi bol bulmus iciyomus
Allah sizi emi liseli asiklar gibi
ayagi kayarmis giy terligini yika adama is birakma
bakiyomda kendine geldin
durulama olayi yok supet camlar icinde siddetle tavsiye ediyom bir kapagi yetiyo
kızlar kocıs aradı nasılsın dedı ıyım dedım askım falan demedım
Her bunyede farkli etki veriyo bugun yarin olursun c.tesi git bisi olmadsevınc ben neden hasta olmadımbıde yarın olursam 4 gunu pazar denk gelıyo nasıl ıdecem doktora :26::26:
bu barısmak ıcın bahaneydı ama bana balkon yıkatmıyoo neden acaba sureklı bahane buluyo yorgunda olsa kendı yıkıyo ben yıkadıgım zaman kızıyo :44::44::44::44:
Balkonda gorurlerde jacirirlarmi acep
-----------
basak karisi gelis fiyatina aliyo bide kaynosu begenmez
fiyat bile veremedi tozaldigin suya damlat kolay kolay tozlanmiyoo
hıımm sağol canım bende bulabilirsem alayım bakimben 17 lr alıyom duvarlarda ve sadece genal temzılıkte kulalnıyomm
bide zoom var mutfak dolabınd akulanıyrm
kıs burda yok sanki okadar mersinede gitmeme daha var orda var tabi dr git derse gidecem mersinedebulursun cnm amwaycılar pire gibi ürüyolar
heryerde varlar..
sevinç 17.5 tlye sipariş vermş
heryeri silebilirsin, camlarda on numara
hiç iz bırakmıyor, yerlerde falan
içebilirsinde yemek arasında iyi gidiyor![]()
bi önceki gün gidersin cnm![]()
evet terlıgı var kocısım cıceklı aldıı kaynosum terlıklerı bıel farklı dıyo
ya normalde ben yıkadıgım zaman kızar kendı yıkar hep bende aksam calsıtırr makınemı daha az elektrk gıder yıkasın ısıne
bız hala lıselı asıklar gııbyız bırbırmıze 5 senedır ısmımızle cagırmayız aıle buyuklerı harıc kavga edınce ısmımız solersek bıde ona kavga ederız![]()
olurmu oyle dok 4 gunu gel demsıtı offf hastaneye gıdecm gene sıkıntı bastı![]()