Yaşadığımız sorunlara rağmen neşeyle hamile kalacağız!!!

Bizde hic isim kullanmayiz ama askim diye seslenince oglum kosarak geliyor buyur annecim diye
senin askin benim o degil ben senin karinim diyor kopuyoruzz
kocisimde gulum der bana
kavgaliysak isim kullaniriz cok sinir bozucu oluyoo

Olur niye olmasin deli kari olmadi pazar gunu hastaneyi actir

ayy ne guzel yaa benım ogluusmda olsa bende ona heppp askım derım ayyy oda kosarmı annecım dıye ahh ahhhh

acarlarmı kız bı benım ıcın koca hastaneyıı dok arar hangı gun gleyım dıey sorayım

Bizde hic isim kullanmayiz ama askim diye seslenince oglum kosarak geliyor buyur annecim diye
senin askin benim o degil ben senin karinim diyor kopuyoruzz
kocisimde gulum der bana
kavgaliysak isim kullaniriz cok sinir bozucu oluyoo

benim eşimde hiç sevmez adıyla seslendiğimde ona kızıp daha çok sinirlenirdi bana küfür ediyomuşsun gibi derdi kavgada etsek adımı söyleme der ama bende kızdığını bilince benide kızdırdıysa adıyla seslenirim

aynı bennnnnnnnnn
ayy ne guzel yaa benım ogluusmda olsa bende ona heppp askım derım ayyy oda kosarmı annecım dıye ahh ahhhh

acarlarmı kız bı benım ıcın koca hastaneyıı dok arar hangı gun gleyım dıey sorayım

hee açarlar deli karı dalga geçiyom
biliyokta konuşuyok

ne beğencem bee:99:

oğluna geliş fiyatına vermesi bilem ayıp

bu aldığm loc a para vermemiştim

eve taşnma esnasında yürütmştk o yüzden fiyatını unuttum

Son düzenleme:
ayy ben bi çimip geliyim oturamıoym kıslar yapışık yapışık oldum

kızlarrr bu arda araba kullanmayıda öğrendim:)hohoyyyyyttt:)

antidepresan kullandığımdan beri heyecan yapmıyorum,baya sakinleştirdi...:)
bende fırsattan istifade arabaya atladım ve attım kendimi yollaraaaaa:)

ohhhh yaa büyük rahatlıkmışş..gelin gezdiriiim sizi karularrr alışveriş merkezine giderikkk:)

ayy ben bi çimip geliyim oturamıoym kıslar yapışık yapışık oldum
dolunay geldi sonra çim

ayy ne güzel bende kullanıyom süper bişi
başakı pazara götürecem bende
gerçi kapısının önüne kuruluyo ama

sevindim hayatım ohh kullan teybide aç

tatlışlarımmm hepinizi öperektennn gidiyorum ben..biraz kısa oldu ama aldım ben pozitif enerjiyi sizlerden:)

yakında sağlam dönecem inşallah ama hala bazı sorunlar devam ediyor...dua edin benim için...sizi seviyorumm..canlarımm..Allahım ne muradınız varsa versin..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…