Yaşadığımız sorunlara rağmen neşeyle hamile kalacağız!!!

:18::18::18: abbowww bütün gün çekilmez şimdi
dertsiz başına dert aldın hadi kolay gele :18::18:

ben geldim bebelerbugün okadar işim vardki ütü temizlik yemen dün pazara gittim onları temizlicembu paşanın işi bitermi kız sevinç karısı sen yapamamışın he diyemedinmi oglunla evlilik yıldönümümüz hem belkim kötülügüne dememiştir kız galiba kaynanan seni çok seviyor he
naber millet akşama menüde ne var dökülün bakıyım listeleri banada fikir olsun

he hemşoyuz aynı kafayız sende gel bizim kafadan ol..neden yara olmuş acep:26:iyi hadi sen anlaşmana geç kalma,sesa da bir alemmiş çok sewdim ben onu
ewetttttttt serayy hamileeee

ewlilik yıldönümümüz bugün o misafiri yarın yada cuma alacak günü belli değil
ewet kaynanam çok iyidir benide çok sewer
çatla patla

kocan ewde ve hasta bugünde anlaşma yapma
adama ne yedirdinde ağzında yara çıkmış vitaminsiz kalmış yazık
ee ne yapsın karı yimek yapmıyooo
evde hasta kocayı bırakıp gidiyooo

serayda hamile

abovvvvvvvvvvv

seray hamileeeee

kız bak ne iyi kaynoşun varmış daha ne istiyosun kadın ne güzel yemeğini getirip geliyor,çıks,çıks,çıks birde kadının günahını alıyorsun belinay yaaa

tabı canım sımdı gelecek evımı bole suzecak hımm dıyecek bı yemek yapıyo o da nedense herald eogluna ıyı gosterecek kendını

off kızlar ya ıcım daralıyo kk gırmem ama facem acık olur borulce elımden almasa :18::18:

kesin alır ewide temizlemeden misafir alıyon heeee
o ne demeki kız ..bizim burda zıkkımın dibini ye derler
hee burdada
sen mi

serayı gördüm ben:44:

sevinç smiley felan koyuyo dimedinmiiiiiiiii

karnı yarık pilav yayla çorbası

kabak tarator fırın sütlaç

ali nazik

mevsim salata karpuz kavun üzüm.......vs vs

anaammm sen mi yapıcan kız gerçekten o kadar beceriklimisin sen göbekli marul,yoksa hayalindeki yemeklerimi sayıyosuuuuuuuuuuuuun

serayyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyy hamileeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeduydunmuuuuu

he hemşoyuz aynı kafayız sende gel bizim kafadan ol..neden yara olmuş acep:26:iyi hadi sen anlaşmana geç kalma,sesa da bir alemmiş çok sewdim ben onu
ewetttttttt serayy hamileeee

bilmemki anem
yediğinden değil yani
dilinin üst kısmı değişik renk almş acıyomş

sessa alem evet mukabeleyi anlaşma yaptı

seray hjamileeeeee

babanın kara dibi yemezsen yeme

(ne dmeek bilmiyorm ama biizm orda yemek beğenmeyene ööle derleer)
bizdede çok kullanılır bebem allahın adanalısı nerden bilicek
bakıyorumda kaynanala bu aralar çok sevişiyosun allahımmuhabbetiniziz arttırsın

canım inan senin adına çok sevindim çok mutlu oldum sendeydi degilmi rahim agzı açıklıgı olan ben ölemi hatırlıyorumdarısı başımza kızlar ne kaldı eylüle ekimde olabülü

anaammm sen mi yapıcan kız gerçekten o kadar beceriklimisin sen göbekli marul,yoksa hayalindeki yemeklerimi sayıyosuuuuuuuuuuuuun

serayyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyy hamileeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeduydunmuuuuu

yoo ne var yaparım tabii

evlenmedne önce öğrenmştm hepsini tarator ali nazik felan çocuk oyuncağı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…