Yaşadığımız sorunlara rağmen neşeyle hamile kalacağız!!!

geçmiş olsunn nesi var kocişinin iyi bak adama

kızlar kaynosumdan guzel mı goll geldıı corba ve sulu kofte getıryomus yemek yapmayacakmısım

kı bu sulu kofte ramaznın ılk gunu yapıldı bana daha yenı verılıyo genede teprık ederım ama gerek yok ben yemegımı ayarlaıdm dedım

hemde seni nasıl anlıyorum ama yeni baştan başlıyormuş gibi yap hem bak ne güzel güzel günlere denk geldi..inşaallah bu sefer ilaçlarınıda kullanınca bebeğini kucağına alırsın canım...

:18::18::18::18: hakkımızda hayırlısı cnm :18::18::18:

anladım merak etme

:124::124::124::124::124::124::124::124::124::124::124::124::124::124::124::124::124::124:

:92::92::92::92::92::92::92::92::92:

:124::124::124::124::124:

hadi bugün serayın şerefine iftar yemekleri bendennn:125::125::125::125::125:

:124::124::124:

sen yemeğini hazır et kimseye güvenme ok o getirsin sende yap yememizi aldık gittik derler

çok ciddi bi durum olursa savunur canım kafanı takma sen bunlar değişmez hep böyle olacaklar sen eşinle mutlu olmaya bakki daha çok çatlasınlar bak evlilik yıl dönümünüzmüş güzel bir kutlama yapın sonrada anlatırsın lafın arsında oda çatlar. Ben artık eşime börülceden hiç şikayet etmiyorum am o devam her fırsatta sokuşturuyo abisine eşimde artık bıktı

mesala geçen bunları dışarı yemeğe götürdük abisi arkadaydı görmedi benim börülce hemen lafı yapıştırdı off böyle hep dışardamı görüşücez evde ağırlayamıyomusun dedi eşim arkadan dayanamadı ne memnuniyetsiz şeysin sen istemedin mi dışarda mangal yapalım dedi bu da mor tabiki

zehirlenmeyek

doğru söylüyorsun hayatım teşekkür ederim iyi morartmış seninkiside

geçmiş olsunn nesi var kocişinin iyi bak adama

:44: ne yaptın kız adama hasta ettin :96: iyi bak bari çabuk iyileşsin
geçmiş olsun canım

ayy hemşolara bak ikiside aynı kafa

aynı şeyleri söölüyolar

sağoln hatunlar önemli bişi diiil ağzısında yara çıkmş enfeksiyon kapmasın diye doktor istirahat vermiş

ilaçlarını iç geçer demiş

ben anlaşmaya geç kalcam yineeeee

oley seray hamileeeeeeeeeee

nasıl gördün basakcim anlatsana....ablami almaya gidicem şimdi gelince okurum.....

ne pişirecen ki kızz

kocan ewde ve hasta bugünde anlaşma yapma
adama ne yedirdinde ağzında yara çıkmış vitaminsiz kalmış yazık
ee ne yapsın karı yimek yapmıyooo
evde hasta kocayı bırakıp gidiyooo

serayda hamile

gunahlarını aldım cıkıyolarmıs bırazdannn
cunkum hıc bırı bugun oruc degılmıs kaynoss adet kesılmemıs
kızlar gecee gorusuruz

bugunu hayırlısı ıle atlatırım ınsallah :18::18:

kız bak ne iyi kaynoşun varmış daha ne istiyosun kadın ne güzel yemeğini getirip geliyor,çıks,çıks,çıks birde kadının günahını alıyorsun belinay yaaa

nasıl gördün basakcim anlatsana....ablami almaya gidicem şimdi gelince okurum.....

topike yazmştn işte test yaptırdım hamileyim diye

sevinç smileyleri koymştun bööle:118::122::124::122::118::118::124::122::118:

vallahii bak gördümmmmm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…