Yaşadığımız sorunlara rağmen neşeyle hamile kalacağız!!!

hoşbulduummm
ay ösledinmi beniii

şaka bir yana ardı gözlerim kız senözlenmiuyecek hatunmusun aşk olsun bu sevinç karısının sesi neden çıkmazki acaba:2::2:briri beni kovsunda gidiyim ya akıl verin yemekmi yapayım kahvaltımı hazırlıyım kafayı yemek üzereyim yemek yaparsamda bulgur pilavı rasülye yemegi bol domatesli yanınada cacık yapayım diyorum çorbada eşim yeşil mercimegin içine şöyle minnacık hamurlarımızdan var onun soguk çorbasını istiyo ama 5 yapıcam yemekelri belkim gelir belkim gelmez bugün hem iş yapasım var hem yok nasıl oluyosa eltim gene sinirlerimi oynattı benim ya

Eltini salla ne hali varsa gorsun
kalk oku ufle islere giris
yemek yap ne kahvaltisi ramazanlik gun
ayy o corbaya bayilirim banada yolla

Eltini salla ne hali varsa gorsun
kalk oku ufle islere giris
yemek yap ne kahvaltisi ramazanlik gun
ayy o corbaya bayilirim banada yolla

dimi canım be nkahvaltı yapmayalı çok oldu annecimözledimde neyse yemkelri yapayım buzdolabını yerleştiriyim akşama gel yavrum yiyelim kasda sorun olmasa inan koyarım resmini kkya çorbanın üstünede nane yakıcem cacıgıda yapmıyım diyorum eledim gittiçorba var salata ya yteşil salata yaparım yada patlıcan salatası neyse ben kaçıyım işleri halledetimde geleyim

merhaba canlarım naptınız dünden bugüne ??
serayım naptın canım test sonucun ne çıktı?

yok kuzucummm bende pihtilasma çıkmıştı...darısı herkesin başına...ama emin değilim daha ben....2 gibi çıkarım doktora gidicem bakalım nedicek....

seraycım gözün aydın canımm
allhım tamamına erdirsin
düşünme çağırma kötü fikirleriii
haadi bu ayki hamişimiz sensinn
allahım tüm topiktekilere hayırlı haberler vermeyi nasip etsinn
öyle yapmaya çalışıyorum cnm...çok saol darısı hepinize olsun...sağlıklı hayırlı evlatlar olsun....

seraaaaaaaaaayyyyyyyyyyy hamilemisin canım yaaaaa çok sevindim..142 çook iyi bi değer.gözün aydınn

serayım hamilemisin kuzummm hadi drada git hemen ayyy çok heycanlandım dr dan sonra haber ver hemennn

teyteyteyyy oleyyyyy serayyycımmm tebrik ederim canımmmmm benimmmm bakkk hamişsin artık kötü günler geride kaldı ve şimdi hemen uzanıosunnn yormuosun kendini tamammı anacımmmmmm

tmm cnmmm yatiom zaten...şimdi doktora gidicem....bakalım çok heyecanlandım yaaa....

Seray ne yaptin cnmmm:26:
14.05 te cikicam doktora gidicem....heyecanla bekliom....

merhaba canlarım naptınız dünden bugüne ??
serayım naptın canım test sonucun ne çıktı?

142.66 çıktı cnm...;-)

ayyy cook heyecanli yaaaa kari pihtilasmayi ogrendi hayata kustu
hamis kaldi demekki tam gaz calismis
yok kıss 2 temmuzda adet olmuştum 22 temmuzdan sonra hiç olmadı zati....3-4 kere ancak oldu

ben cikiom kizlarrrrrrrr....görüşürüz....Allaha emanet olun....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…