canım çok sewindim ALLAH tamamına erdirsin,iğnelerini hergün aynı saatte yap....hadi keyfini çıkar daha kocişin haberi yokmu ay ne güzel sürpriz olur..
bana şimdilik geçici olarak verdi bir tane iğne...yarın beta hcg 200 u geçerse ii gidio dicek ssanırım 200 u geçmesi lazım yarın dedi...sonrada ona göre ilaçları yazacak....
bazen döngülerde böyle değişiklikler oluyor canım..başak batları topluyodu sende söylemiş oldun,keşke inşaallah karnında bebişinle dönersin....
birde böyle değişiklikler hamilelik için vücut kendini hazırlıyor diyorlar inşallah öyledir
nasıl yani 1 tane,yani yarın baktırıp öylemi alacaksın iğneleri...aslında erken öğrenmen daha iyi bu durumlarda,hemen başlıyosun iğnelere..demek her doktor farklı memnun kaldınımı doktordan...
bana musade pilavıda yapayım anca olur görüşmek üzere
kesin göremedi ultrasonda...fena değil dr um yaa ablamda dr..ablamin dr u aynı zamanda azcik torpilli o
luoz ...o kadar....tam emin olup öyle baslicak igneye...bugünden başladı ışte yarinda sonuçlar ii çıkarsa devamedicem insallahhh
canım senin adına çok sevindim desene sende benim kullanacın ilaçlardan kullanıcak işşallah eylülded ben katılırım belli olmaz benim işim heran süpriz olabülüyok kuzucummm bende pihtilasma çıkmıştı...darısı herkesin başına...ama emin değilim daha ben....2 gibi çıkarım doktora gidicem bakalım nedicek....
öyle yapmaya çalışıyorum cnm...çok saol darısı hepinize olsun...sağlıklı hayırlı evlatlar olsun....
ayyy cook heyecanli yaaaa kari pihtilasmayi ogrendi hayata kustu
hamis kaldidemekki tam gaz calismis
kabak salaatsı cnm
kabakları rendeleyip yağda soteliyosun accık
sarımsaklı yoğurtla karıştırıyosun
süslemeyle sunarsan çok hoş duruyo
zaten çok küçük canım bişey gözükmez şimdi..karındanmı baktı...çıkar inşaallah sakın yarından bişey olmaz deyip ihmal etme iğneyi..
eşim askerdeyken çok sorunlar yaşadım.çok zor günler geçirdim.çok pişmanım ozaman bu konuda diretmediğime..Allah insana öyle bişey veriyoki konuşcam şeleri konuşamadım..mutlaKA geçmişteki bu olaylar yüzünden tartışıyoruz.eşim bana kızıyo geçmişten kurtul diyo ama olmuyo..şuan hiçbi sorun yok ortada herşey normal gidiyo ama bende gitmeyen bişeyler var..eşim asla ayrı eve çıkmaz.bana bu konuda hak veriyo ama olmuyo işte..herşeyi yatak odama tıkıştırdım.benim evim olsun istiyorum.ben düzeyim ben yerleştireyim..evdeki tüm eşyaları yeniledik ama benim kendi evim olsa bambaşka bi dünyam olur..sanırım bu yüzden eşimle daha çok karşı karşıya gelicez..yaşım geçtikten sonra kendi evim olsa nolur olmasa nolur..
slm kızlar öncelikle hepinizden allah razı olsun...Allahım herkese nasip etsin ....insallah ...tekrar beta hcg yapıldı 177 olmuş....yarın sabah gidecem tekrar yapılacak ...cleaxan iğne bide proluton iğne verdi corasprin iç dedi...bakalım yarın yazarım gelişmeleri...yatiom şimdi walla...kaldirmiolar yerimden annemdeyim....kocisimde yolda sehirdisindaydi...öpüyorum hepinizi
canım senin adına çok sevindim desene sende benim kullanacın ilaçlardan kullanıcak işşallah eylülded ben katılırım belli olmaz benim işim heran süpriz olabülü
deli karı ne olucek
canım bende yaptım ama içine havuçta remdeledim maydonoz serptim kız şunun ismini türkçe söylesene delü şey kabak karatermiş
adı öyle deli karıkabak tarator
sanki şu cümleyide biyerden anımsadım: herşeyi yatak odama tıkıştırdım
sende benim gibisin sanırım. oevi kendi evin gibi benimseyememişsin. yaşadğn evi benimsemediğin zaman
yürümüyo kuzum ya. temzlik yaparken bile içten yapmıyorsun. çünkü benim evim değil diyosun
bi eşyayı bi yere koysan bi bakmşn ertesi gün yeri değişmiş. neden çünkü evde iki adet hanım varolmuyo işte olmuyo
o yüzden benimseyemiyosun. bende senin gibi dünyam tek odamdı.
ama orda da artık daralıyordum. en sonunda dayanamdım annemin yanına gittim kocama da "ben gelmiyom evimiz olana kadar" dedimçünkü artık boğuluyodum
Allah büyüktür kuzum bi yerden kapı açar
eşime hep söylüyorum burası benim evim değil.benimseyemiyorum diyorum..kayınannem pek bişey yapmaz..evi ben temizlerim ben düzeltirim ama keyfimce değil tabi..olmasını istemediğim onca şey varki..ben ayrı eve çıkmak isteyince nankörlük etmiş gibi oluyorum çünkü bana davranışlarında bi problem yok.kaynoş duysa ayrı eve çıkmak istediğimi bide ayrı bi olayda ordan çıkar..benim dünyam yatak odam diyorum eşime..bilmiyorum nolcak ne yapıcam..ama yapabileceğim hiçbişey yok..Rabbim bana o günü göstersin inş.
birde dogru söyleyebilsemkanal de d yarışma varya ben bilmem eşim bilri onu seyrederken katıla katıla gülüyorum çok komik ya belinay sevinç karsıı nerde bugün iftardan sonra gelrilermi başakcım sen burdamısın benim eşim 11 bulur dedi gelmem banada yazık tekkaldım evde gene iftarda ya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?