ne o beğenemedinmi?
yoksam kıskandınmı:26::26:
duydunmu aysun hamile
hayret siz küsermiydiniz
aman gerçekçi ol accık anam beee
kaç sene olmş evleneli halamı hatırlasın adam
afiyet olsn cnm.. kaynoştan fırsat kalmıyormuydu şimdiye kadar
kayın pederin yokmu annem senin
seni o kadar iyi anlıyorum ki bir arada oturmanın zorlujlarını iyi bilirim
geceleyin sereserpe geceliğimle yatarken wc ye gitmek için baştan aşağıya üstümü değiştirirdim odaya gelir tekrar gecelikimi giyerdim
ne saçma
ayy cnm ya bu cümleyi bi zmaanlar bende çok kurdum
eşimle hiç kendi sorunlarımız yüzünden tartışmadıkne kadar iyide olsa yine de karı koca arasında tartışma çıkarıyor kaynoşlar.
benm kayınpederle kaynoş yüzünden çooooooooookkkkkk tartıştık
yürütemiyoruz artık diye bile düşündük
kaldı ki benm kaynoşun seninki gibi iyi olduğunu düşünmüyorum, ve kayınpederevlendiğimize pişman etiler
ne o beğenemedinmi?
yoksam kıskandınmı:26::26:
duydunmu aysun hamile
hayret siz küsermiydiniz
aman gerçekçi ol accık anam beee
kaç sene olmş evleneli halamı hatırlasın adam
afiyet olsn cnm.. kaynoştan fırsat kalmıyormuydu şimdiye kadar
kayın pederin yokmu annem senin
seni o kadar iyi anlıyorum ki bir arada oturmanın zorlujlarını iyi bilirim
geceleyin sereserpe geceliğimle yatarken wc ye gitmek için baştan aşağıya üstümü değiştirirdim odaya gelir tekrar gecelikimi giyerdim
ne saçma
41 kere maşallah
seray canım çok tebrikler ALLAH hayırla sağlıkla kucağına almanı nasip etsin
serayyy beni ekledinmi kızz sen faceyeeee aysuın die biri ekledide senden kabu letçem
nazemir hoşgeldin canım nasılsın??
slm kızlar öncelikle hepinizden allah razı olsun...Allahım herkese nasip etsin ....insallah ...tekrar beta hcg yapıldı 177 olmuş....yarın sabah gidecem tekrar yapılacak ...cleaxan iğne bide proluton iğne verdi corasprin iç dedi...bakalım yarın yazarım gelişmeleri...yatiom şimdi walla...kaldirmiolar yerimden annemdeyim....kocisimde yolda sehirdisindaydi...öpüyorum hepinizi
sağol canım iyiyim geziyorum misafir ağırlıyoruz derken günler su gibi akıp geçiyor
şimdide annemde bi taraftan yemek hazırlıyoruz bi taraftanda fırsat bulmuşken nete gireyim dedim
bizim evden zor çekiyorda burda daha hızlı
sizler nasılsınız geçmişi okuyamıyorum pek fırsatım olmuyor hepiniz iyisinizdir umarım
oh ne güzel gez toz sefan olsun...bayramda da ordasın sen dimi..herkes iyi canım ,,,sende bebişle dönersin inşaallah memeleketten..
daha belli değil eşim bayramda işe başlıyor ama belkide kalabiliriz izin alabilirse
inşallah bebekle döneriz ... bende cumartesi gece adet oldum 4 gün erken oldum yine nedense geçen ayda erken olmuştum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?