Yaşadığımız sorunlara rağmen neşeyle hamile kalacağız!!!

ben böyle olsaydım bi dk durmazdım senin derdin dertmidir benim derdim yanında gibi oldu : ) bi görümcem var kaynanasıyla bir oturuyo oda..ya ne bileyimki benimde annem babam ayrı bi erkek kardeşim var oda belki evlense annemle oturcak ama şartlar bir deilki..kaynanamın maaşı var evi var benim annemin bi evi var başka bişeyi yok..bende çok kötü günler geçirdim işte şimdi ozaman çıkıp gitmediğime üzülüyorum..eşimde mecbur kalıcaktı bişeyler yapmaya ama olmadı işte ağzım dilim bağlandı..inşallah birgün benimde kendime ait bir evim olur..çeyizlerini paylaşıyolarya sitede evlerini gösteriyolar okadar çok üzülüyorumki..hevesleniyorum çok..evim olsa şöle yaparım bunu alırım şunu ederim diye düşünüyorum..ben lüks içinde yaşıyorum..çok şükür her istediğim oluyo..evimizde öyle..ama herşey maddiyat değil..eşim için çok basit görünen bişey bana batıyo..dilerimki birgün tüm hayallerim gerçek olur..

Kozmik Bakım

08 Ağustos 2012 saat 10:27’den 10 Ağustos 2012 saat 23:10’a kadar Ay Boğa burcunda küçülecek;
(tavsiyem 9 ve 10 Ağustos'u tercih etmenizdir!)
Ay’ın boğa burcunda küçüleceği bu günler, epilasyon için ağustos ayının en uygun günleridir. Ancak unutmayın ki bu günlerin etkisini görmek istiyorsanız tüyleri kökünden alacak bir yöntem kullanmanız şart!

http://www.kadinlarkulubu.com/isten...sorunumuza-pencereden-bakmayi-oneriyorum.html

Son düzenleme:

:44::44::44::44::44::44::44::44::44::44:

ne oldu annem sana niye ağlıyosun...kocan kutlamadımı yoksa ewlilik yıldönümünüzü,yada hala kaynoşun yüzünden kavgamı ettiniz.
koçişle konuşmuyoruz onu affetmeyecem
:44::44::44::44::44::44::44::44::44::44:

canım her ay bu verilen tarihlere göre epilasyon yapıyoz tüyler çok geç çıkıyor ve azalıyor senin bilgin yokmu:44::44:

http://www.kadinlarkulubu.com/isten...sorunumuza-pencereden-bakmayi-oneriyorum.html

menü çok güzelmişellerine sağlık kuzum bayağı iş yapmışsın hamarat hatunum akşamada evcilik varmış artık pestilin çıkarpaşa ezmesi

yookk bilmiyordummm...keşke ALLAH kadına saç,kaş birde kirpik haricinde kıl tüy vermeseydi ne güzel olurdu...

konuşuyorsan niye affetmicen hediye almamış dimi çiçekte

benim saat 6 gibi başıma ağrı girdi duş aldım yattım ben uyurken gelmiş
sofrayı felan hazırlamış ezan okunuyordu beni uyandırdı kalktım yemeğimi yedim
hiç konuşmadık çayımı aldım pc başına geçtim içerde tv izliyo
emeklerime acıyorum kendinin hatırına nelere katlandım ses etmedim
ama benim hiç bir hatırım yokmuş

ne oldu canım geliyim hemen dövüyüm kocişini yok benim gücüm yetmezde kızlarla toplaaşır geliriz
canım benim ablamın gittigi yerde evi vardı evi sattılar kiraaya gittiler kaynanasının aylıgı yopk hem ablamlar bakıyo kardeşim büyügün zararı olmaz inan bana daha çok kaarı olur bebegin olsa bakar eksiklerini alır benim ablam ölemi başa kalkıyolar bir görümceleri var başbelası yemin olsun ablamı çok ezdiler üzülüyorum ona inan insan stresten kilo veriri bizimki aldı geçen acıdım haline çok agladı yanımda eşim hem aşşalıyo beni hakir görüyo yaptıgım yemekleri beyenmiyo diyor sen geliyosunya buraya dedi ha dermiş kızkardeşinin geldigi nasıl belli heryer düzenli yemekler yapılmış geçende yanımda laf etti kocası sinirim tepeme çıktı tam birlşey dicektim ablaam ne olur dermiş gibi baktı bu bize demiyoda acaba dövüyomu diyorum ablamı :18::18:nasıl dayak yedigini anlarım geçen sordum yemin etti dövmüyo diye ama neden bu kadar korksunki insan eşinden gelinligini yaşıyamadı canım gün gelri seninde evin olur bebem üüzlme annesini atamaz kendini kendi annenin yerine koy bir oglıu olsa ondan başka kimsesi olmasa öyle düşün
menü çok güzelmişellerine sağlık kuzum bayağı iş yapmışsın hamarat hatunum akşamada evcilik varmış artık pestilin çıkarpaşa ezmesi
paşa ezmesimi ay utandım bak şimdihangi çaamaaşırımı geceligimi giyesen renginde karar veremedim bak şimdi

anlıyorum canım zaten insan başkalrı için kendine yaptığı haksızlıklara yanıyo...ama boşver kocana yüklenme sakın annesinin yaptıklarını ona mal etme,iyi niyetle yaklaşmış sana madem...ama ben senin neye kırıldığını çok iyi anlıyorum...

boş ver paşa değmez .
ablana çok üzüldüm Allah sabır versin yardımcısı olsun.

saol tatlım....
hayatımın her döneminde kaynanamın mutlaka kötü bir imzası mevcut
ne yapalım kader...

Son düzenleme:

sen renkleri say biz sana yardımcı oluruk dur hatta gelim hazırlayım ben seni

kızlarrr çayım mis gibi demlenmiş tavşan kanı gelin birlikte içelim
canımbende çay istiyorum kocşi beklicem artık

sevinççim afedersin ama merak ettim senin o kalsa kocan unutmuşnu evlilik yıldönümünü bakıyımkıyamam gel kız ben sana romaantik masa haızlarım ama çaatışmaya giremem ona göre

amin canım inşaallah sende bir gün kendi evine kavuşursun..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…