canım seni okadar iyi anlıyorumki benim ablam kaynanasıyla kayınpederiyle oturuyodu bine ısıtmalı yalıtım düşün ikizlerine hamileydi elektiirkli yakıyodu içeri girerdi kaynanası kaynatası yatak odasına elektiriliyi kapa çok para geliyo 2 bebegindede hiç oturmadı ırgat gibi çalıştırdılar kimse yardım etmedi ablamlar bize gelmişledi kaynanası sana geldide bebekler düştü dedibenmi ablamın 23 haftalık bir kız bir erkek bebegi vefat etti şimdi 1 oglu var ama ötekilerin yerini tutarmı hep eziyet içinde kaldı sinir kirizleri geçiridi eşi çukulata bisküvit alırdı kaynanası sokranırdı karısını doyuruyoda biden esigiyo diye düşün 5 dikiş vardı altında o halde evi temizllettiler kaç tane görümcesi var yardıma gelmedi gelinligini gebeligini bilemedi ablam halkkımı hiç helal etimiyorm dedi ama evide ayırsada olmadı gene kaynanası geliyo bi rhafta sonları yok afedersin pok varmış gibi evden çıkmıyolar geçen diyorki bir pazarım var eşimle baş başa kahvaltı yapamıyorum ya deyip dert yandı ondan seni çok iyi anlıyorum ben ayrıyımda ne olucakki sanki birmişiz gibi herşeyime karısır halıma laf dere yaptıgıma yıkadıgım aaldıgıma herşeyimebende geçen dedim artık yeter anne bu ev bein herşeyime karılşma ben böle seviyorum sen kendi evine bak dedim sonra demeyi kesti artık insan sinir oluyo ya sen kimsinki karışıyosun eşinle güzel bir konuş anneside tek kalır oda haklı ama seni vicdanınla başbaşa bırakıyorum kardeşim ablamın kaynatası öldü kaynanası var kızlarına gidip kalıyo sonra ablama geliyo
Kozmik Bakım
08 Ağustos 2012 saat 10:27’den 10 Ağustos 2012 saat 23:10’a kadar Ay Boğa burcunda küçülecek;
(tavsiyem 9 ve 10 Ağustos'u tercih etmenizdir!)
Ay’ın boğa burcunda küçüleceği bu günler, epilasyon için ağustos ayının en uygun günleridir. Ancak unutmayın ki bu günlerin etkisini görmek istiyorsanız tüyleri kökünden alacak bir yöntem kullanmanız şart!
koçişle konuşmuyoruz onu affetmeyecemne oldu annem sana niye ağlıyosun...kocan kutlamadımı yoksa ewlilik yıldönümünüzü,yada hala kaynoşun yüzünden kavgamı ettiniz.
:44::44::44::44::44::44::44::44::44::44:
şimdi gelelim ban evi dip köşe temizledim nevresimleri degiştirdim pijamalara kadarakşam evcilik oynucem kız sevinçte oynar şimdi he neyse ütü yaptım tuvaletleri yıka sil süpür toz al yemekleri yap dolabı temizledim pazardan aldıklarımı temizledim 3 saatimi o aldı anam ne karıymışım 75 mk evim var daha büyügünü düşünemiyorum yeminle buevi yemek içine girsin 5 saate bitiremiyorum büyük evde kim bilir ne olur menüm zengin teker teker sayıyımda dinleyin aslında banada spor oldu ama çok susandım ya paşanın kafesini temizledim
akşama iftara menü
1- yeşil mercimekli soguk yogurt çorbası
2- patatesli reyhanlı içli köfte
3- yumurtalı taze fasülye kavurması
4-sütlaç
5-havuç kabak yogurtlu salatası
6- üzümm hoşafı eşim beyaz kırmızı üüzm almıştı onu hoşaf yaprım
7-karpuz dilimledim
şimdi ben bunların hangisini yerim diyeyim sizlere çorbadan bir küçük kase havuç kabak saltası yemeyi düşünüyorum gerisi eşimin olsun suya kavuşuyumda daha birşey istemiyorum çok yoruldum belim agrıyo yeminle bir daha oruçtan sonra evi temizliyim diyorum yoksa susuzluktan ölüyorumsizlerin menüde ne var
menü çok güzelmişellerine sağlık kuzum bayağı iş yapmışsın hamarat hatunum akşamada evcilik varmış artık pestilin çıkar paşa ezmesi
koçişle konuşmuyoruz onu affetmeyecem
canım her ay bu verilen tarihlere göre epilasyon yapıyoz tüyler çok geç çıkıyor ve azalıyor senin bilgin yokmu:44::44:
http://www.kadinlarkulubu.com/isten...sorunumuza-pencereden-bakmayi-oneriyorum.html
yookk bilmiyordummm...keşke ALLAH kadına saç,kaş birde kirpik haricinde kıl tüy vermeseydi ne güzel olurdu...
konuşuyorsan niye affetmicen hediye almamış dimi çiçekte
kızlarrr çayım mis gibi demlenmiş tavşan kanı gelin birlikte içelim
ne oldu canım geliyim hemen dövüyüm kocişini yok benim gücüm yetmezde kızlarla toplaaşır geliriz
canım benim ablamın gittigi yerde evi vardı evi sattılar kiraaya gittiler kaynanasının aylıgı yopk hem ablamlar bakıyo kardeşim büyügün zararı olmaz inan bana daha çok kaarı olur bebegin olsa bakar eksiklerini alır benim ablam ölemi başa kalkıyolar bir görümceleri var başbelası yemin olsun ablamı çok ezdiler üzülüyorum ona inan insan stresten kilo veriri bizimki aldı geçen acıdım haline çok agladı yanımda eşim hem aşşalıyo beni hakir görüyo yaptıgım yemekleri beyenmiyo diyor sen geliyosunya buraya dedi ha dermiş kızkardeşinin geldigi nasıl belli heryer düzenli yemekler yapılmış geçende yanımda laf etti kocası sinirim tepeme çıktı tam birlşey dicektim ablaam ne olur dermiş gibi baktı bu bize demiyoda acaba dövüyomu diyorum ablamı :18::18:nasıl dayak yedigini anlarım geçen sordum yemin etti dövmüyo diye ama neden bu kadar korksunki insan eşinden gelinligini yaşıyamadı canım gün gelri seninde evin olur bebem üüzlme annesini atamaz kendini kendi annenin yerine koy bir oglıu olsa ondan başka kimsesi olmasaben böyle olsaydım bi dk durmazdım senin derdin dertmidir benim derdim yanında gibi oldu : ) bi görümcem var kaynanasıyla bir oturuyo oda..ya ne bileyimki benimde annem babam ayrı bi erkek kardeşim var oda belki evlense annemle oturcak ama şartlar bir deilki..kaynanamın maaşı var evi var benim annemin bi evi var başka bişeyi yok..bende çok kötü günler geçirdim işte şimdi ozaman çıkıp gitmediğime üzülüyorum..eşimde mecbur kalıcaktı bişeyler yapmaya ama olmadı işte ağzım dilim bağlandı..inşallah birgün benimde kendime ait bir evim olur..çeyizlerini paylaşıyolarya sitede evlerini gösteriyolar okadar çok üzülüyorumki..hevesleniyorum çok..evim olsa şöle yaparım bunu alırım şunu ederim diye düşünüyorum..ben lüks içinde yaşıyorum..çok şükür her istediğim oluyo..evimizde öyle..ama herşey maddiyat değil..eşim için çok basit görünen bişey bana batıyo..dilerimki birgün tüm hayallerim gerçek olur..
paşa ezmesimi ay utandım bak şimdimenü çok güzelmişellerine sağlık kuzum bayağı iş yapmışsın hamarat hatunum akşamada evcilik varmış artık pestilin çıkar paşa ezmesi
benim saat 6 gibi başıma ağrı girdi duş aldım yattım ben uyurken gelmiş
sofrayı felan hazırlamış ezan okunuyordu beni uyandırdı kalktım yemeğimi yedim
hiç konuşmadıkçayımı aldım pc başına geçtim içerde tv izliyo
emeklerime acıyorum kendinin hatırına nelere katlandım ses etmedim
ama benim hiç bir hatırım yokmuş
ne oldu canım geliyim hemen dövüyüm kocişini yok benim gücüm yetmezde kızlarla toplaaşır geliriz
canım benim ablamın gittigi yerde evi vardı evi sattılar kiraaya gittiler kaynanasının aylıgı yopk hem ablamlar bakıyo kardeşim büyügün zararı olmaz inan bana daha çok kaarı olur bebegin olsa bakar eksiklerini alır benim ablam ölemi başa kalkıyolar bir görümceleri var başbelası yemin olsun ablamı çok ezdiler üzülüyorum ona inan insan stresten kilo veriri bizimki aldı geçen acıdım haline çok agladı yanımda eşim hem aşşalıyo beni hakir görüyo yaptıgım yemekleri beyenmiyo diyor sen geliyosunya buraya dedi ha dermiş kızkardeşinin geldigi nasıl belli heryer düzenli yemekler yapılmış geçende yanımda laf etti kocası sinirim tepeme çıktı tam birlşey dicektim ablaam ne olur dermiş gibi baktı bu bize demiyoda acaba dövüyomu diyorum ablamı :18::18:nasıl dayak yedigini anlarım geçen sordum yemin etti dövmüyo diye ama neden bu kadar korksunki insan eşinden gelinligini yaşıyamadı canım gün gelri seninde evin olur bebem üüzlme annesini atamaz kendini kendi annenin yerine koy bir oglıu olsa ondan başka kimsesi olmasaöyle düşün
paşa ezmesimi ay utandım bak şimdihangi çaamaaşırımı geceligimi giyesen renginde karar veremedim bak şimdi
anlıyorum canım zaten insan başkalrı için kendine yaptığı haksızlıklara yanıyo...ama boşver kocana yüklenme sakın annesinin yaptıklarını ona mal etme,iyi niyetle yaklaşmış sana madem...ama ben senin neye kırıldığını çok iyi anlıyorum...
canım benim ablamın gittigi yerde evi vardı evi sattılar kiraaya gittiler kaynanasının aylıgı yopk hem ablamlar bakıyo kardeşim büyügün zararı olmaz inan bana daha çok kaarı olur bebegin olsa bakar eksiklerini alır benim ablam ölemi başa kalkıyolar bir görümceleri var başbelası yemin olsun ablamı çok ezdiler üzülüyorum ona inan insan stresten kilo veriri bizimki aldı geçen acıdım haline çok agladı yanımda eşim hem aşşalıyo beni hakir görüyo yaptıgım yemekleri beyenmiyo diyor sen geliyosunya buraya dedi ha dermiş kızkardeşinin geldigi nasıl belli heryer düzenli yemekler yapılmış geçende yanımda laf etti kocası sinirim tepeme çıktı tam birlşey dicektim ablaam ne olur dermiş gibi baktı bu bize demiyoda acaba dövüyomu diyorum ablamı :18::18:nasıl dayak yedigini anlarım geçen sordum yemin etti dövmüyo diye ama neden bu kadar korksunki insan eşinden gelinligini yaşıyamadı canım gün gelri seninde evin olur bebem üüzlme annesini atamaz kendini kendi annenin yerine koy bir oglıu olsa ondan başka kimsesi olmasaöyle düşün
paşa ezmesimi ay utandım bak şimdihangi çaamaaşırımı geceligimi giyesen renginde karar veremedim bak şimdi
saol tatlım....
hayatımın her döneminde kaynanamın mutlaka kötü bir imzası mevcut
ne yapalım kader...
canımbende çay istiyorum kocşi beklicem artıkkızlarrr çayım mis gibi demlenmiş tavşan kanı gelin birlikte içelim
benim saat 6 gibi başıma ağrı girdi duş aldım yattım ben uyurken gelmiş
sofrayı felan hazırlamış ezan okunuyordu beni uyandırdı kalktım yemeğimi yedim
hiç konuşmadıkçayımı aldım pc başına geçtim içerde tv izliyo
emeklerime acıyorum kendinin hatırına nelere katlandım ses etmedim
ama benim hiç bir hatırım yokmuş
ben böyle olsaydım bi dk durmazdım senin derdin dertmidir benim derdim yanında gibi oldu : ) bi görümcem var kaynanasıyla bir oturuyo oda..ya ne bileyimki benimde annem babam ayrı bi erkek kardeşim var oda belki evlense annemle oturcak ama şartlar bir deilki..kaynanamın maaşı var evi var benim annemin bi evi var başka bişeyi yok..bende çok kötü günler geçirdim işte şimdi ozaman çıkıp gitmediğime üzülüyorum..eşimde mecbur kalıcaktı bişeyler yapmaya ama olmadı işte ağzım dilim bağlandı..inşallah birgün benimde kendime ait bir evim olur..çeyizlerini paylaşıyolarya sitede evlerini gösteriyolar okadar çok üzülüyorumki..hevesleniyorum çok..evim olsa şöle yaparım bunu alırım şunu ederim diye düşünüyorum..ben lüks içinde yaşıyorum..çok şükür her istediğim oluyo..evimizde öyle..ama herşey maddiyat değil..eşim için çok basit görünen bişey bana batıyo..dilerimki birgün tüm hayallerim gerçek olur..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?