Yaşadığımız sorunlara rağmen neşeyle hamile kalacağız!!!

Allahlarından bulsunlar..........

canım biliyosunuzki ben panik atak hastasıyım hastalandım allah var karşıdaki yengem baktı erzagına kadar pazarın akadar yapıyoduk maksat bana abaksın diye kaynanam orayı aramı ş kız onu kov o numara yapıyo dikkat ilgi çekmek için yapıyo demiş tabi inanmadım ben yok ya demez deidm korkumada diyeyemedim neyse birgün bizegeldiler kaynanam evde birşey yok hizmet veriyim yemek ev işi yapamıyorum annemler aradı memlekete çagaırdı hocaya götrücekler beni erkek kardeşim aldı götürüd beni 1 hafta kaldım kalmadımmemlekette düşün kocama dedimki annenlere diyelim haberi olsun boşver dedi sonra eşimi aramış saymış durmuş biz burda neyiz haberimiz yok oglum seninkarısını bir poku yok saglam demiş eşimde sen kudur anne onunla ben yaşıyorum sen degil dedmiş eşimde bu lafı ban dedimi sana sonra benim ruh halimi düşün taki panik atak nöbeti geçirdim yanında öle inandı allahıma havale ettim onu hakkımı helal etmiyom işte o kaaa beni maffettiler çok ezdiler agzıma bile ettiler bu gözyaşlarımın hesabını vericekler işşallah ben rabbime güveniyorum benim hakkımı onlarda bırakmazsize soruyorum bu hastalaıgın şakası olurmu

üzülme hayatım böyle şeyleri hatırlayıpta daha beter olma salla gitsin Allahın var senin oda sana yeter..

karılar başak karısnın yerine batları topluyom herkes batını versin datlılarım
haydee batlar (hamişler hariç...)

üzülme hayatım böyle şeyleri hatırlayıpta daha beter olma salla gitsin Allahın var senin oda sana yeter..

canım insanın canını ne yakar biliyonmu deger verilmemek kötü bir gelin olsam dersinki kötüsün aman neyse ya boşver
18 ağustosta olucem bayrama niyetim bozuk yane

kızlar ban akıl verin ne olur şimdi benbayramı burda geçiriyimde öylemi gidiyim memlekete yoksa bayramdansonramı gidiyim ablam diyoki 2 günü bin 3 günü amcamınkızının nişanı varda yengem benide okudune yapıyım bu işi bayramda eşimi bırakasım yok 2 hafta aklıcam zaten az havam degişsin dediydim eşimdede ayrılasım yok anası okadar akıyorumda memlekette bir kere anca geliyo erşim perişan oluyo diyorum kıyafeti çok ütsünü yapıyım 2 hafta yeter degilmi eşimegitmedende yemeklerini yaparım

konuştum dr la.düşük yapiosun dedi ilaçlarını kullanma sadece folik asiti iç dedi.

geçmiş olsun canım inşallah bi dahaki sefer sonuna kadar sürecek bi gebelik olur canım

her şerde vardır bi hayır biz bilemesekte bundada öyle demekki üzülme bitanem Allah sabır versin yardımcın olsun

tatlım kafanı dağıtacaksan sana iyi geleceğine inanıyosan git ik, hafta dediğin nedirki hem moral depolamış olarak gelirsin eşinin kıyafetlerini yemeğini hazırla dediğin gibi o perişan kalmasın sende kafanı dinlen toparlan güle güle git güle güle gel

ben diyorumki bayram geçsin 6 günleri tutuyum borcumuda içinde tutucam öyle oluyomuş oruç borcum bitsin öle gidiyim diyorum :44::44:
buda eylül başı gibi oluyo

sevinç karısı straı açta börek yapmayı ögren

seni çok iyi anlıyorum..bende panik atak hastasıyım..düğünümde bile nöbet geçirdim..allahtan düğünümün sonuydu: ) daha sonralarıda oldu tabi hop acile..kayınvalidem demişti ki 2 tokat atcaksın bak nasıl kendine geliyo tabi şaka yapıyo..bende dedimki anne insan keyfi olarak böle bişey yapar mı dedim..rabbim görüyo haStalıkla şaka olmaz..helede bu hastalıkla ...

kız sen dr gidecektin tedaviye ara verdim felan dicektin gitmedinmi gittiysen bize niden bilgi virmedin

yazdım sanki yazmamışmıyım :S bu aralar napıyom nediyom farkında diilimki anacım :s doktora gittim önemli bi konuşma olmadı.ben karı koca 2 doktora gidiyorum biri olmazsa öteki aşılamammı erkek olan yaptı..ben salı günü kadın olana gittim..son çare tup bebek mi dedim oda eşim öyle dediyse öyledir dedi..bende ara vermek istiyorum dedim.olur bi sorun olmaz dedi..sadece bukadar..
soğan kürüne ramazandan sonra anca başlayabilirim öğlen akşam içiliyomuş..yumurtlama günümü hesaplayıp ona göre bi şansımı denicem bakalım nolcak..

güzelim sende sakın üzülme..bak hamile kalabildin..hem düşükten sonra hamilelik daha kolay oluyo..benim çevremde örneğini çok gördüm..Rabbim sana tez zamanda hayırlı sağlıklı sıhhatli bi evlat versin..
beraberinde hepimize inşallah..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…