Yaşadığımız sorunlara rağmen neşeyle hamile kalacağız!!!

kız ben adanalıyım ama kahramanmaraşta yaşıyom malesef
senide çok sewiyom

ben bebeğe karar verince hemen cor asprin ve folik asit içiyodum...

cep telefonumu kapattım kimse aramasın diye
kociş iş yerinden ewdeki pc ye bağlanmış
bir baktım ekrana mesaj geldi telin kapalı ....
ben : aaa öyle mi farkında değilim
o : ewet merak ettim..
ben : niyeki
o :akşama yemeğe gidecez yemek yapma..
ben : gerek yok
o : doktor randevun kaçta biletini alalım..
ben : gitmicem
o : neden..
ben : sana çocuk mocuk yok :110
o : alla alllaaa uzatma akşama hazır ol..
ben

okunu çıkartma kızım sen de napsın adam insan ailesini seçemiyo kura da çıkıyo adam da kötü kura çektiyse nolcak ömür boyu çektircen mi bak sonra sıkılıp kaynoşu götürür yemeğe sen de böle olursun

okunu çıkartma kızım sen de napsın adam insan ailesini seçemiyo kura da çıkıyo adam da kötü kura çektiyse nolcak ömür boyu çektircen mi bak sonra sıkılıp kaynoşu götürür yemeğe sen de böle olursun

kız ben adanalıyım ama kahramanmaraşta yaşıyom malesef
senide çok sewiyom
tüh olsun bol boldondurma yerim bende adanada şalgan suyu
ben bebeğe karar verince hemen cor asprin ve folik asit içiyodum...
canımsen şimdiden iç bir zararı oluyomuş bizde pırtılaşama oldugu için hem erken başlamak bebegin şansını yükseltiyomuş bak goole amcama sor arda lembet diye türkiyede 2 doktor bu o dedi riskli gebelik uzmanı ne kaybedersin birkere beni dinlesen ne olur sen bu kunuyu düşün:44::44::44::44:
şu yeşil mecimekli yoğurtlu çorbayı anlatsana nasıl oluyor

canım yeşil mercimegi haslıyosun güzelcene ister içine küçük makarna kes yada muska yada eriştede koyabiliyosun yogurdunuda kuyu yapıcen üstüne nane yak tamam kızlar starı açın

yok daha pokunu çıkarmam
ne bağırıyon be

sürünsünnnnnnnnnnnnnnaynı benim kociş anasıyla bizim arasaında kalıyo vallahi acıyorum onlara yukarı tükürsa bıyık aşagıya tükürsen sakal adamlar ne yapsın iki ucu poklu deynek

sürünsünnnnnnnnnnnnnnaynı benim kociş anasıyla bizim arasaında kalıyo vallahi acıyorum onlara yukarı tükürsa bıyık aşagıya tükürsen sakal adamlar ne yapsın iki ucu poklu deynek

kıymet bilecek benimle yaşlanacak
beni ezdirmemeyi öğrenecek yoksa burnundan getiririm

kadının fendi erkeği yendikız sakın gitmemezlik etme doktora uzatma artık fazla naz aşık usandırır...akşam yemeğe de nazlanarak gidersin artıksonra ne olacak acaba

kadının fendi erkeği yendikız sakın gitmemezlik etme doktora uzatma artık fazla naz aşık usandırır...akşam yemeğe de nazlanarak gidersin artıksonra ne olacak acaba

dün taklalar atıp durdu yatakta
ama havasını aldı
bugünde önce süründüreceğim kesin

yok daha pokunu çıkarmam
ne bağırıyon be
aferin sana şöle bi güzel de süslen zati güzel kadınsın adamın aklı uçsun şöle seni görünce pişman olsun kaçırdıklarını hatırlasın şekerim oğlanıda kaynoşa bırak biz oğlunla yemeğe giyos biraz da işimiz var de tam süper olur

gel kız ben sana şalgam içiririm...ben her seferinde erkenden içmiştim zaten ama

he anladım bu çorbayı biliyodum..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…