neşeyle yumurtlatıyo annem gel sende burda biizmle neşeyle yumurtla zevkle doğurrrpasam seni buldum :) napiyosun sen burda yavv
biz bugun doktora gittik sabah.
bebek aspirini ve progesteron vajinadan koyulan fitil yazdi.
bundan sonra onlari kullancakmisim
bu su buharina oturma ne ise yariyo ki :44:
aynwen cnm haklısın olabilirben ondan güzelim alımlıyım o sıskabebem ondan galiba beni kıskanıyor demin burdaydı ışıgı yanıyodu beni beyenmedi çıktı hanım
tamam hergün 2 güne birsüpermanleri geçtim benimde canım var anacım
]
ya ben nereye gitsem herkes hamile, herkes dogurmus, gidecek topik bulamadim kendimeburasi iyi diyosan tamam ben de gelirim o zaman buraya, zaten sen varsan yeter bana
ben iste 5 agustos ta adet oldum, bugun 5. gunum, bugun aksam veya yarin abdest alicam. ovulasyon testi yapicam bu ay, tam hangi gun yumurtladgmi bilmem gerek.
yumurtlamadan 4 gun sonra o progesteron fitilini koycakmisiz iceribizim bu doktora da uyuz oluyorum ya turkiyedeki doktorlar olsa ilk dusukten sonra hemen asprin ve progesteron verir, bizimki 2-3 oldu anca daha simdi verdi. bi de diyo ki bu bilimsel bi sey degil ama ise yariyor, standart protokol olarak uyguluyorum. hey Allahim ya
neyse bakalim 6 ay daha deneyin sonra bi da gelin dedi, ben biraz uzulunce tamam 3 ay ski calisin sonra bi da gelin dedi.
bilmiyorum artik
canım gel tabe seviniriz kızlarladertleşirsin hemde şimdi 19 ağustosta yumurtlaman görünüyo
26 ağustostada yumurta rahime yerleşiyo sen bu günleri bir yere yaz bu günlerde eşinle çarpış
sevinç bat ları toplayamadı zaar baya havalara girdi ama ona da kimse vermemiş
neşeyle yumurtlatıyo annem gel sende burda biizmle neşeyle yumurtla zevkle doğurrr
buraya gel kız bundan sonra. bizim hatunlarımız çok ttalı çok sevecen çok içtendirler
(sevinçte)
hmm guzel sloganmisins canim hepimiz neseyle hamile kalip neseyle doguralim inss
valla bn de sloganı beğendim ben de aranıza katılabilir miyim bat ım 4 eylül
valla bn de sloganı beğendim ben de aranıza katılabilir miyim bat ım 4 eylül
gel canim ben de daha bugun katildim zaten
bat listesi mi var? cok severim bat listelerini
boyle heyecanla beklemeleri..
sonra husran ve hayal kirigkligi donemini hizlica atlatip tekrar beklemeyi:103:
ins guel gunler gelecek ins inaniyorum ben..
güzelim sende sakın üzülme..bak hamile kalabildin..hem düşükten sonra hamilelik daha kolay oluyo..benim çevremde örneğini çok gördüm..Rabbim sana tez zamanda hayırlı sağlıklı sıhhatli bi evlat versin..
beraberinde hepimize inşallah..
serayyy degerın yukseldımı:26::26::26:
kadınlarım merhaba bugün dr gittim herşey yolunda suyu iyimiş nst ye girdim oda iyi çıktı dr her an sancın olabilir dedi korkuyom:18:p.tesi bidaha kontrolüm var bakalım hayırlısı kibakın öpüldünüz.
Kocisim yimeee goturdu benisevinç yemekelri yaptınmı yemeye geliyim
en iyisi gunasiriyatmaktan vazgeçtimsize geldimm
bişey sorcam şu yumurtlama günü hesaplayıcılar varya nette ben onu yaptım ona göre şeytcem bir gün şeydip birgün etmiyimmi yoksa hergün mü şeytcem napcam nasıl olcak acaba doğru hesap oldumu offfffffffff
paşammm kuzum bu sevinç niye senle uğraşıyo
ben ondan güzelim alımlıyım o sıskabebem ondan galiba beni kıskanıyor demin burdaydı ışıgı yanıyodu beni beyenmedi çıktı hanım
yavrum gelmiş kız buruya takıl sende burası çokk matrak bir sevinç karısı var düşman başına belamı bela
rahimi yumuşatıyo beben rahat gebe kalıyosun sen en son kaçında adet oldun diyi ver bana
işşallah emllerine kavuşursun bak burda kimsasal gebelik geçirenler var düşük yapanlar bilgilelire yane ben hepsine kefilimkimse üzmez seni burda kırmaz burası başka topik
neşeyle yumurtlatıyo annem gel sende burda biizmle neşeyle yumurtla zevkle doğurrr
aynwen cnm haklısın olabilir
sıska hemde boyu baya uzun mu ne
aynen cnm yaa hergün hergün olmuyo zati
buraya gel kız bundan sonra. bizim hatunlarımız çok ttalı çok sevecen çok içtendirler
(sevinçte)
topladim elimde listeyi vercem sanasevinç bat ları toplayamadı zaar baya havalara girdi ama ona da kimse vermemiş
ben vermiştimmm 7 eylültabi yarın doktor gene korun derse bat mat yok
tanisak bakalimhmm guzel sloganmisins canim hepimiz neseyle hamile kalip neseyle doguralim inss
tamam o zaman ben de buraya gelirim hep
sevinc le de tanisiris bakalim
simdiden tanistgma memnun oldumopuyorumm
ben biraz kactim sonra yine gelirim
sevınc kız yetıs bu karılar senı kotuluyo
serayyy degerın yukseldımı:26::26::26:
yok kuzucummm düşük yapıom ben
Superdiii ayrintilari verecemsevınc
nasıl gectıı
kadınlarım merhaba bugün dr gittim herşey yolunda suyu iyimiş nst ye girdim oda iyi çıktı dr her an sancın olabilir dedi korkuyom:18:p.tesi bidaha kontrolüm var bakalım hayırlısı kibakın öpüldünüz.
Kocisim yimeee goturdu beni
en iyisi gunasiri
ne kadar cok seviyonuz beni
siska manken gibi kariyim ben kiskananlar catlasin
bensiz kal
topladim elimde listeyi vercem sana
tanisak bakalim
yalniz buldular zaaaar
kiz gecmise bakmadinmi seray dusuk yapiyooo
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?