Yaşadığımız sorunlara rağmen neşeyle hamile kalacağız!!!

Tmm cnm banada aylar sonrasina randevu vermislerdi yalvar yakar 3 dusuk yaptigimuda soyleyince bir ay sonraya verdilerdi.

abbooowww
kociste diyorki dr korunmayi birakin derse sabahlar olmasin diyoo
yok didim hazir diilim..

neye hazrı degılsın kız yeter surundurdugun gelsın artık bi cımcıme nasılsa sen catır catır hamiş kalıyosun

ya pasa sen bi alem karısın yaaa filimde kzıa taciz edecekler yanlzı haberı yokk
alemim demi evet alem karıyım evet taciz ediceklerini biliyourm oglan kurtarıcek naber

bize firsat verme hep sen carpis adami rahat birakma sonra sucu bana at
kız ne yapayım çolu çocuk yok bebege hamile kalınca çarpışma yasak biliyinmi
Tmm cnm banada aylar sonrasina randevu vermislerdi yalvar yakar 3 dusuk yaptigimuda soyleyince bir ay sonraya verdilerdi.

abbooowww
yok didim hazir diilim..

güzel bir gün geçirmişsin bebem işallah herşey istedigin gibi olur
kızlar ben çıkıyorum eşim pc istiyo kendinize iyi bakın bende kötü yolu syredicem k.i.b

yemeğiniz güzel geçmiş sewindim canım..kız orda bile buldular sizi keşke telefonları kapatsaydınız,deseydiniz yaa ewlilik yıldönümümüzü kutluyoruz diye iyice çatlarlardı....

kocana yapış artık dört kolla onlarda ikiye yarılsın...

BELİNAY bende seyrediyorum o diziyi,güzel dimii...

PAŞAMM kız tacizemi uğruyon şu anda abovvvvv dur gelek kurtarak seni

abbooowww
yok didim hazir diilim..

yuh yaniii varya herşey torpile ve paraya bakıo bilionmu...bulcan bi torpil anında bakmazsa ne olim...

hehehe pasayı kocası sıkıstırdı heralde

sevınc sızde bu gece carpısma olacak mı

benım leke gelmiş yoksa bizde carpısama olacaktı

evet canım güzel dizi gecen aynı bölümü iki defa izledim

adana cekılıyo demı sevınc sen neden bakmıyosun hayret

=))=)) süpermen heee güzelmiş çok güldüm valla

evet canım güzel dizi gecen aynı bölümü iki defa izledim

adana cekılıyo demı sevınc sen neden bakmıyosun hayret

adananın dışında kozan diye bir ilçede çekiliyomuş adana sahneleri ilerde merkezde çekerlermi bilmeme ama hepsi istanbula geldi baksana

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…