Yaşadığımız sorunlara rağmen neşeyle hamile kalacağız!!!

ben çok zor bi çocukluk geçirdim..birikim birikim..daha evlenmeden önce böle şeyler yaşıyodum..doktora gittim dikkatli ol şöle yap böle yapma falan dedi..ben çok kafama takarım,çok düşünürüm,stres tamamen benim içimde yaşıyo ..düğün zamanlarımda çok zordu..mutluluğumun tadına doyamadım..o aralarda sürekli oldu..evlendikten sonrada devam etti..doktora gittim tekrar..panik atakla yaşamay alış dedi..verdiği ilaçlar bende yan etki yaptı..esnediğimde vücudum uyuşuyodu..tabi etkili oluyo eşim bana senle tartışmayı özledim diyodu..ama bıraktım ilacı felan..ara ara tekrarlar..evet çok düşünmekten oluyo takmaktan..eşim askere gitceği gece acillik oldum kaldıramadım..hep birikimin eseri bendeki etkileri..ben çok duygusal biriyim..takıntılyım..tekrar gidicem doktora.
kırmızı etle aram zaten yok ..köfte yerim oda çok nadir..abur cubur aşırı tüketiyorum..yemek yemeyip bisküviyle gün geçirdiğimi bilirim..bunlarda bazen sebep oluyo fark ediyorum..bilmiyorum kendime iyi davranmıyorum galiba

Son düzenleme:

inan senle ben aynıyız aynı beni anlatmışın yeminle allah yardımcımız olsun ne dieyim bacım ya

ben çıkıyorum biraz uzancam zaten öğlen kalkıyorum bide gün içinde uzanıyorum arada bu ramazan benim dengemi şaşırttı valla :) görüşürüzz

fıstıklar ne haberrrr işlerim çok gelemedimmmmm hepinizi öptümmm

yatmaktan vazgeçtim size geldimm
bişey sorcam şu yumurtlama günü hesaplayıcılar varya nette ben onu yaptım ona göre şeytcem bir gün şeydip birgün etmiyimmi yoksa hergün mü şeytcem napcam nasıl olcak acaba doğru hesap oldumu offfffffffff

Son düzenleme:

canım son adet tarihin ney sen onu bana söyle bebem :2::2:

annem hergün şeyedersen süpermenlerin kalitesi pörfek olmaz

3 ağustosta leke geldi gecesindede oldum

17 ağustosta yumurtluyosun bebem
24 ağustostada rahime yerleşiyo bebem 16 başla sen 2 gün arayla karı koca ol bir dene dinle beni sen ha bu arada 17 olursan sıcak bir duş yap dayanabilirisen altına sıcak koyaa su koy buharına otur ben birşey billiyorumki konuşuyorum tamammı bebem

pasam seni buldum :) napiyosun sen burda yavv
biz bugun doktora gittik sabah.
bebek aspirini ve progesteron vajinadan koyulan fitil yazdi.
bundan sonra onlari kullancakmisim

bu su buharina oturma ne ise yariyo ki :44:

pasam seni buldum :) napiyosun sen burda yavv
biz bugun doktora gittik sabah.
bebek aspirini ve progesteron vajinadan koyulan fitil yazdi.
bundan sonra onlari kullancakmisim

bu su buharina oturma ne ise yariyo ki :44:
yavrum gelmiş kız buruya takıl sende burası çokk matrak bir sevinç karısı var düşman başına belamı bela

rahimi yumuşatıyo beben rahat gebe kalıyosun sen en son kaçında adet oldun diyi ver bana
işşallah emllerine kavuşursun bak burda kimsasal gebelik geçirenler var düşük yapanlar bilgilelire yane ben hepsine kefilim kimse üzmez seni burda kırmaz burası başka topik

annem hergün şeyedersen süpermenlerin kalitesi pörfek olmaz
tamam hergün 2 güne bir süpermanleri geçtim benimde canım var anacım

tamam 16 sında başlarım..sıcak duşuda yaparım tabi kaynoş olmasa bide evde ... bi arkadaşım bana dediki onunda yumurtlaması çok azmış..spora başladım dedi karın ve bel kaslarımı güçlendirdim dedi rahim kaslarımı çalıştırdım dedi..kendime çok iyi baktım dedi..sonra hamile kalmış ama aldırmak zorunda kaldı orası uzun hikaye..nese ben zaten vakit bulunca evde hareket yapmaya çalışıyorum..bende video var açtım onu tam başlıcam o ara kaynoş geldi napıyon dedi spor dedim polly sen delimisin dedi anne bu vücudu yormuyo dedim..ya onlara göre zayıfım ben oyuzden hep kilo vermek için böle şeler yapıyorum sanıp kızıyolar bende kızdım yapmadım..kegel egzersizini yapıcam bi ara yapıyodum bıraktım...bakalım yapcam ama ne ara

ya ben nereye gitsem herkes hamile, herkes dogurmus, gidecek topik bulamadim kendime burasi iyi diyosan tamam ben de gelirim o zaman buraya, zaten sen varsan yeter bana
ben iste 5 agustos ta adet oldum, bugun 5. gunum, bugun aksam veya yarin abdest alicam. ovulasyon testi yapicam bu ay, tam hangi gun yumurtladgmi bilmem gerek.
yumurtlamadan 4 gun sonra o progesteron fitilini koycakmisiz iceri bizim bu doktora da uyuz oluyorum ya turkiyedeki doktorlar olsa ilk dusukten sonra hemen asprin ve progesteron verir, bizimki 2-3 oldu anca daha simdi verdi. bi de diyo ki bu bilimsel bi sey degil ama ise yariyor, standart protokol olarak uyguluyorum. hey Allahim ya
neyse bakalim 6 ay daha deneyin sonra bi da gelin dedi, ben biraz uzulunce tamam 3 ay ski calisin sonra bi da gelin dedi.
bilmiyorum artik

canım süpermen dedinde aklım ageldi acaba anlattımı bilmiyorum hikayeyi ben yeni evli oldugum sene eşim memlekete yolladı annemlerin yanına annemle bir akrabba bizim 2 katta mutfagın balkonunda oturuyodu bebekten konuştular birinin bebegi olmuyomuş şöyle böye diye şimdi diyolaga dikkat et
akraba ..kız yenge neden olmuyoki bebekleri okadar sene oldu :44::44:
annem.. kızda sorun yok kocasındaymış sorun
akraba.... hadi abla oglanın nesi varmı :44::44:
annem ....sorma eşinin süpermenleri yetişmiyomuş ondan gebe kalamıyomuş
akraba... hadi abla ya
annem kız süpermenleri yetişmiyo ne yaptıysa olmamış
sonra ben devreye girdim ....anneme dedimmki anne neyi yetişmiyormuş dedim
annem ...kızım süpermenleri yetişmiyomuş kızım dedi:44::44:
ben ...okadar dinliyorumki annem kendini kaybetmiş gene sordum
anne neyi yetişmiyomuş dedim :99::99:
annem.... süpermenleri :99::99:
anne neyi
annem süpermenleri sonra aannem baktı dalga geçiyom eline terligi aldı ban baksana sen demeye başladı ben kahkahalar içinde hem gülüyom katıl akatıl aannemde sinirdenkudurudu şuna bak ya benden çıkan benle dalga geçiyor dedi

canım gel tabe seviniriz kızlarladertleşirsin hemde şimdi 19 ağustosta yumurtlaman görünüyo

26 ağustostada yumurta rahime yerleşiyo sen bu günleri bir yere yaz bu günlerde eşinle çarpış

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…