Yaşadığımız sorunlara rağmen neşeyle hamile kalacağız!!!

canım köydeyim ya işler bitmiyor gelemiyor çok fazla
anladm cnm köyden nerden giriyosn ceptenmi:26:
sevinci aratmıyo ekşi surat

valla bende düşündüm açıkçasıseninkini isteyip istememyi

sonra dışlamıyak didim oda versin nolcak

bikere yaptık ya onu kakıyon dimi başıma

kız bende bir tek benim ki evdeyken ev batıyo zannederdim gerçekten erkekler evde oldumu neden böyle oluyo yaa:26:ben hafta sonu durmadan ev topluyorum...
ayy sende de oluyomu sevinm valla bitek bende oluyo sanıyodum

bide benmki 8 sat
çalışıyo 5te evde . erkek dedğin fazla evde durmıycak. demekki

geçende benden yaşça bayağı büyük olan bir komşumuz beni gördü,çocuk olayını tam soracaktı benim üzgün suratı görünce....

kadın; amannn boşver kuzum benim varda ne oluyor..çocuk karnındayken kanını,doğduğunda canını,öldüğünde de malını yer oturur dedi....

ben;bişey diyemeden öylece kaldım....yazık kadın çocuklarından çok dertli RABBİM hayırlı evlatlar versin....ne laf ama

Son düzenleme:

aa ne kadar benziyo bizimkilerrr benmki de pek dağınıktır.

kendisi evdeyken bana iş yaptırmak istemez yanımda otur der

bende zaten o evdeyken onun arkasını toplamaktan yorulurum. mecbur oturuurunm onunla

o işe gittiği gün toplarım tüm dağınıklığını. yoksa yetişilmiyo

ay yeşil kız bişi sprcam sana ağdanı yapabiliyomsn kendin. ben gittikçe zorlanıyorum kukuşumu almakta
az önce alırken panda gibi yuvarlanarak aldım.

heralde bi dahaki aydan sonra kuaföre giderim

mood:117:

nazo:117:

paşam:117:

baydağlı:117:

mlxy:117:

vilma:117:

BATLARINI İSTİYORUM A CİLEN

VERMEYEN OLURSA KELLELERİ VURULSUNNNN
:113::113::113::125:
KIZ KAÇ KERE VERİCEM YIRTIYOM KAÇ GÜNDÜR BİR YERLERİMİ 18 AĞUSTOS DİYE:84::84::84:
BU arada geçmişe baktım alıntı almadım günahımı aldınız he evcilik oynamadık dün 3 gündür wc çıkamıyourm diye ablam şurup vermişti onu içtim hay içmez olaydım eşim görüş gününe wc geldi sen kabızım ishal oldumu taşındım durdum wcöyle oluncada hayal oldu bazı şetler aman o neymiş hergün ara vericekki olucek halen karnım agrıyo ya ialç birde bir şekerli allahım üstüne nekadar su içtim belli degil he bir daha içmem ben o ilacı :2::2:sevinç karısı cepten haciz edeicek ben paşaysam o bizle ugraşmadan durmaz
günaydın kızlar rabbim cumamını zmubarek duamizi kabul etsin işşallah bu arada melemenleri şimdimi koyuyum etlüldemi sizde akıl verin ona göre alıp koyucem bugün annem yazın kapak atar diyo ama:44::44:

hee aratmam nede olsa aynı toprakta doğmuşuzewet sen beni dışlamıştın heeeeepppp kalkacam başına

kız benimki iyiki sabah gidiyo 7.30 gibi geliyo ama hafta sonu çıldırıyorummçok dağınık bir adam değil ama yinede nasıl oluyo anlamıyorum ev dağılıyo ve batıyor...

Son düzenleme:

wc ye ziyaretemi geldi kız temiz çamaşır kolonya falanda alsaydı bari

bir rahat çarpışamadınız siz hee....

kız benim halam bugünlerde yapacaktı işte domatesin en güzel zamanları...sen nasıl yapıyosun..

ayy kadın iyi teseli vermiş ama sana.

nerden bulmş bu lafı

tkb ye bağırılırmı hiç

canım ben ağdayı hamile olduğumu öğrendiğimde bıraktım önce korktum yapmaya zarar verirmiyim diye sonrada ilk zamanlar çok sık gittim ben dra 10 güne bir gidiyodum ozamanda uzamaya fırsat olmuyodu mecbur temiz gidiyodum alttanda bakıyordu çünkü öyle öyle kaldı şimdide görünmüyor zati göbekten jiletle malesef alıyorum doğumdan sonra döncem tekrar ağdaya ama baya azaldı benim yaaa hamilelikte sendede azalma varmı ?

bu söz tarihe geçer..valla bu sözü duyunca yazmadan duramadım..

SARAAAAAAAAAAAAAAAA TOPİCEEEEEEEEEEEEEE MARŞ MARŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞ

GÜNAYDIN KIZLARRRRRRRRRRRRR...BAŞAKCIM NASILSIN TATLİŞİM...

walla tarihe geçer dimi zaten ben duyunca kadına hiç bişey diyememiştim

demekki sadece benm başıma gelen bi olay değil

genel bi durummuş çaresi yok ama

sAĞOL CNM sara hatunu niye götürüyosunkaç gündür yoktu zaten

yok annem hala aynı. bide sen jiletle aldğn halde nasıl azaldı

benm sadece kirpiklerim dökülmş gibi geliyo bana. kukuşumun tüyleri gayet formunda

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…