anladm cnm köyden nerden giriyosn ceptenmi:26:canım köydeyim ya işler bitmiyor gelemiyor çok fazla
sevinci aratmıyo ekşi suratgünaydın kızlarrrr hayırlı cumalar
ne bağırıyon kız sabah,sabah....kellemizi vuracakmış hadi vurda görek,göbekli marul....
benim bat 27 ağustos ama ben korunuyorum diye vermemiştim,belkim sen beni bu yüzden dışlarsın diye
ayy sende de oluyomu sevinm valla bitek bende oluyo sanıyodumkız bende bir tek benim ki evdeyken ev batıyo zannederdim gerçekten erkekler evde oldumu neden böyle oluyo yaa:26:ben hafta sonu durmadan ev topluyorum...
mood:117:
nazo:117:
paşam:117:
baydağlı:117:
mlxy:117:
vilma:117:
BATLARINI İSTİYORUM A CİLEN
VERMEYEN OLURSA KELLELERİ VURULSUNNNN:113::113::113::125:
iyi ozaman canım aman dikkatli ol bebeğim sen yinede
hemde nasıl dağılıp kirleniyor benim her pazartesi canım çıkıyor haftasonu evde ya bizimki
birde fena dağınıktır benim eşim arkasını toplamaya yetişemiyorum yediği yediği yerde içtiği içtiği içtiği yerde kalır döker saçar offff offfbirde banada iş yaptırmayı sevmez evdeyken otur yanımda film izleyelim şunu yapalım bunu yapalım der düşün sen yani
KIZ KAÇ KERE VERİCEM YIRTIYOM KAÇ GÜNDÜR BİR YERLERİMİ 18 AĞUSTOS DİYE:84::84::84:mood:117:
nazo:117:
paşam:117:
baydağlı:117:
mlxy:117:
vilma:117:
BATLARINI İSTİYORUM A CİLEN
VERMEYEN OLURSA KELLELERİ VURULSUNNNN:113::113::113::125:
anladm cnm köyden nerden giriyosn ceptenmi:26:
sevinci aratmıyo ekşi surat
valla bende düşündüm açıkçasıseninkini isteyip istememyi
sonra dışlamıyak didim oda versin nolcak
bikere yaptık ya onu kakıyon dimi başıma
ayy sende de oluyomu sevinm valla bitek bende oluyo sanıyodum
bide benmki 8 sat
çalışıyo 5te evde . erkek dedğin fazla evde durmıycak. demekki
KIZ KAÇ KERE VERİCEM YIRTIYOM KAÇ GÜNDÜR BİR YERLERİMİ 18 AĞUSTOS DİYE:84::84::84:
BU arada geçmişe baktım alıntı almadım günahımı aldınız he evcilik oynamadık dün 3 gündür wc çıkamıyourm diye ablam şurup vermişti onu içtim hay içmez olaydım eşim görüş gününe wc geldi sen kabızım ishal oldumu taşındım durdum wcöyle oluncada hayal oldu bazı şetler aman o neymiş hergün ara vericekki olucek halen karnım agrıyo ya ialç birde bir şekerli allahım üstüne nekadar su içtim belli degil he bir daha içmem ben o ilacı :2::2:sevinç karısı cepten haciz edeicek ben paşaysam o bizle ugraşmadan durmaz
günaydın kızlar rabbim cumamını zmubarek duamizi kabul etsin işşallah bu arada melemenleri şimdimi koyuyum etlüldemi sizde akıl verin ona göre alıp koyucem bugünannem yazın kapak atar diyo ama:44::44:
25 ağustos canım dünde vermiştim ben görmedin herhal
geçende benden yaşça bayağı büyük olan bir komşumuz beni gördü,çocuk olayını tam soracaktı benim üzgün suratı görünce....
kadın; amannn boşver kuzum benim varda ne oluyor..çocuk karnındayken knını,doğduğunda canını,öldüğünde de malını yer oturur dedi....
ben;bişey diyemeden öylece kaldım....yazık kadın çocuklarından çok dertli RABBİM hayırlı evlatlar versin....ne laf ama
ayy kadın iyi teseli vermiş ama sana.
nerden bulmş bu lafı
KIZ KAÇ KERE VERİCEM YIRTIYOM KAÇ GÜNDÜR BİR YERLERİMİ 18 AĞUSTOS DİYE:84::84::84:
BU arada geçmişe baktım alıntı almadım günahımı aldınız he evcilik oynamadık dün 3 gündür wc çıkamıyourm diye ablam şurup vermişti onu içtim hay içmez olaydım eşim görüş gününe wc geldi sen kabızım ishal oldumu taşındım durdum wcöyle oluncada hayal oldu bazı şetler aman o neymiş hergün ara vericekki olucek halen karnım agrıyo ya ialç birde bir şekerli allahım üstüne nekadar su içtim belli degil he bir daha içmem ben o ilacı :2::2:sevinç karısı cepten haciz edeicek ben paşaysam o bizle ugraşmadan durmaz
günaydın kızlar rabbim cumamını zmubarek duamizi kabul etsin işşallah bu arada melemenleri şimdimi koyuyum etlüldemi sizde akıl verin ona göre alıp koyucem bugünannem yazın kapak atar diyo ama:44::44:
aa ne kadar benziyo bizimkilerrrbenmki de pek dağınıktır.
kendisi evdeyken bana iş yaptırmak istemez yanımda otur der
bende zaten o evdeyken onun arkasını toplamaktan yorulurum. mecbur oturuurunm onunla
o işe gittiği gün toplarım tüm dağınıklığını. yoksa yetişilmiyo
ay yeşil kız bişi sprcam sana ağdanı yapabiliyomsn kendin. ben gittikçe zorlanıyorum kukuşumu almakta
az önce alırken panda gibi yuvarlanarak aldım.
heralde bi dahaki aydan sonra kuaföre giderim
bu söz tarihe geçer..valla bu sözü duyunca yazmadan duramadım..geçende benden yaşça bayağı büyük olan bir komşumuz beni gördü,çocuk olayını tam soracaktı benim üzgün suratı görünce....
kadın; amannn boşver kuzum benim varda ne oluyor..çocuk karnındayken kanını,doğduğunda canını,öldüğünde de malını yer oturur dedi....
ben;bişey diyemeden öylece kaldım....yazık kadın çocuklarından çok dertli RABBİM hayırlı evlatlar versin....ne laf ama
günaydın kızlar
herkese hayırlı cumalar
bu söz tarihe geçer..valla bu sözü duyunca yazmadan duramadım..
SARAAAAAAAAAAAAAAAA TOPİCEEEEEEEEEEEEEE MARŞ MARŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞ
GÜNAYDIN KIZLARRRRRRRRRRRRR...BAŞAKCIM NASILSIN TATLİŞİM...
hee aratmam nede olsa aynı toprakta doğmuşuzewet sen beni dışlamıştın heeeeepppp kalkacam başına
kız benimki iyiki sabah gidiyo 7.30 gibi geliyo ama hafta sonu çıldırıyorummçok dağınık bir adam değil ama yinede nasıl oluyo anlamıyorum ev dağılıyo ve batıyor...
bu söz tarihe geçer..valla bu sözü duyunca yazmadan duramadım..
SARAAAAAAAAAAAAAAAA TOPİCEEEEEEEEEEEEEE MARŞ MARŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞ
GÜNAYDIN KIZLARRRRRRRRRRRRR...BAŞAKCIM NASILSIN TATLİŞİM...
canım ben ağdayı hamile olduğumu öğrendiğimde bıraktım önce korktum yapmaya zarar verirmiyim diye sonrada ilk zamanlar çok sık gittim ben dra 10 güne bir gidiyodum ozamanda uzamaya fırsat olmuyodu mecbur temiz gidiyodum alttanda bakıyordu çünkü öyle öyle kaldı şimdide görünmüyor zati göbektenjiletle malesef alıyorum doğumdan sonra döncem tekrar ağdaya ama baya azaldı benim yaaa hamilelikte sendede azalma varmı ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?