Yaşadığımız sorunlara rağmen neşeyle hamile kalacağız!!!

Gunaydin kislarrr nasilsinizz bn biraz kirginim esime

Basakcim farkindamisin bilmem ama uzuuun bi sure sonra benim adimi zikretmissin cookk sasirdim bi halimi hatirimi sormayan batimi istiyo

Seraycimmmmm dusuk ypyormssun cnm uzulme hayirlisi olsun neden dustu acaba pihtidan dolayimi cnmm

demekki sadece benm başıma gelen bi olay değil

genel bi durummuş çaresi yok ama

maalesef neyseki benimki sadece haftasonu evde...yazdınmı kız batları bakmadım yosa dışladınmı yine beni bak doğruyu söyle istemiyorsan terki diyar eylerim buraları

günaydın canım...sendemi kırgınsın eşine bendeeeeeeeeeeeeeee..kız ne oldu bu topiğin karılar tek,tek dökülüyo....

sen boşver o karıyı üzülme kuzum hormonlarındandır belkim...

sAĞOL CNM sara hatunu niye götürüyosunkaç gündür yoktu zaten
topic boş kalıyor...boş bırakmamak lazım...sende gelmez oldun bizim topice...nerelerdesin bakayım..kendi topicinden çıkmıyorsun..insan arada misafirliğe gelir..

aşk olsn annem yani kırgınmısın bana

ben melekinde hatrını sormadım bayağıdır ama onunda batını istedim

hatunlarımız maaşallah o kadar çoğaldıki yetişemiyorum

geçmişi bile okuyamıyorum

online kim varsasohbet edip çıkıyorum kuzum

sen nasılsın sööle bakalım bi derdinmi var

topic boş kalıyor...boş bırakmamak lazım...sende gelmez oldun bizim topice...nerelerdesin bakayım..kendi topicinden çıkmıyorsun..insan arada misafirliğe gelir..

aman ne olsun kuzum işte hava sıcak yol uzun

insanın yüküde olunca zor oluyo misafirliğe gelemi,yorum

biizm topikte bayağı yoğun hatunlardn fırsAT BULAMIYORUM

tabii insanın kendi topiki gibisi yok boş bırakmamalı gelen e kapı duvar olmasın

ayy yine çenegül oldum haa

10dklığına oturmştumm güyaa

daha anlaşma imzalamaya gitcem:126:

ben çıktım kıslar gelince görüşürük öptüm hepinizi tek tek

yok annem hala aynı. bide sen jiletle aldğn halde nasıl azaldı

benm sadece kirpiklerim dökülmş gibi geliyo bana. kukuşumun tüyleri gayet formunda
evet onu diyorum canım bende jiletle almama rağmen azaldı gerçi normaldede çok değildir benim ama ben korkuyodum artacak diye azaldı kirpiklerimde pek şekilsiz oldu benim canım oda azaldı ama benimde

mood cum kuzum merhaba nasılsın görüşemedik bayadır napıyosun canım ? eşine niye kızdın tatlım

günaydın canım...sendemi kırgınsın eşine bendeeeeeeeeeeeeeee..kız ne oldu bu topiğin karılar tek,tek dökülüyo....

sen boşver o karıyı üzülme kuzum hormonlarındandır belkim...

Walla noldu bilemedim bizlere kocalar catir catir kiriyo kalplerimizi bn hemn anlatiyim nasil oldugunu
Dun sabah su bitmis dedi su siparisi wer ama erikli olsun herzamanki gibi dier markalar warsa alma dedi bnde duydunmu bi cok su firmasi aciklndi pis sulari icirmisler hepimize ...zehirlenebilirim heran die laf ediyorum ölebilirim bak dedim ...nerde o gunler dedi ...bnde kina alimmde hazir olsun surersin eglenirken didim o da kinaya gerek yok bn olede mutlu olrum dedi bn bi an ciddi ciddi gerrcekten mi dedim saskinlik icerisinde o da ewettt dedi
Hic bu kadar klbim kirilmmsti
Dun yuzune bile bakmadim bugunde kur yapiyo bana glms operek uyndiriyo dedimki bu kdr hc kirilmamstim sana cok kirdin ölumumu 4gozle bkliyen bi kocam war madem ole bklme git simdiden dedim ne kadar sarilsa opsede yuz wermedim wermicemde
Olum konusu acildiginda sakadan bile bole demesi cok kotu koydu bana

Cnm iyim sukur sende iyisin sanirim okuyorum yazdiklarini guney bebem nasil iyimi yorma kndini dikkt et tmzlk yaprkn cnmm
Uzun zmndir gorusemedik kuzumm

Nyse boswer sen hamislikten oncede boyleydin
Bu hlinlede hlilari bi daha kldirma
Batim 30 agustos

canım bu sıcaklar ve ramazan kocaların dengesini bozdu zaten kıt olan akılları hepten uçup gitti. naptıklarını bilmiyolar valla
dün bizde iş çıkışı denize gittik bende şort giydim tabi 10 senelik şortum üstelik. dönüşte bişiler yiycez dışarda arabaya bindik baya gittik sen şimdi bu şortla mı dolaşcan amma seviyosun açılıp saçılmayı falan filan ben şaka yapıyo sandım önce bi baktım yemekçinin önünden fırt diye geçti durmadan eve geldik ben de ona kahvaltı hazırlayıp yattım uyudum koltukta sırftartışmamak için

valla artık kavga gürültü trip istemiyorum bu yüzdende cevap bile vermiyorum ne halleri varsa görsünler. sende takma canım bişey desen şaka yaptım sen de hiç şakadan anlamıyosun derler

Cnm iyim sukur sende iyisin sanirim okuyorum yazdiklarini guney bebem nasil iyimi yorma kndini dikkt et tmzlk yaprkn cnmm
Uzun zmndir gorusemedik kuzumm

iyi olmana sevindim canım
güney bebekte iyi tatlım Allaha çok şükür
canım eşin biraz kötü bi şaka yapmış ama bazen erkekler bizim kadar ince düşünemiyorlar sen kırılmakta çok haklısın tabiki ama o şimdi şaka yaptığını zannediyor sadece yaptığı şakanın söylediği lafın ne olduğuna bakmıyor işte erkekler napacaksın üzme sen kendini güzelimmm

Ahh cnm ayni durumdayiz walla bnde biktim tartismktan triplerden akilsiz mhluklar saniyolar onlarin emirlerince hareket edicz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…