demekki sadece benm başıma gelen bi olay değil
genel bi durummuşçaresi yok ama
günaydın kızlar
herkese hayırlı cumalar
maalesef neyseki benimki sadece haftasonu evde...yazdınmı kız batları bakmadım yosa dışladınmı yine benibak doğruyu söyle istemiyorsan terki diyar eylerim buraları
Gunaydin kislarrr nasilsinizz bn biraz kirginim esime
Basakcim farkindamisin bilmem ama uzuuun bi sure sonra benim adimi zikretmissin cookk sasirdim bi halimi hatirimi sormayan batimi istiyo
Seraycimmmmm dusuk ypyormssun cnm uzulme hayirlisi olsun neden dustu acaba pihtidan dolayimi cnmm
topic boş kalıyor...boş bırakmamak lazım...sAĞOL CNMsara hatunu niye götürüyosun kaç gündür yoktu zaten
Basakcim farkindamisin bilmem ama uzuuun bi sure sonra benim adimi zikretmissin cookk sasirdim bi halimi hatirimi sormayan batimi istiyo
Seraycimmmmm dusuk ypyormssun cnm uzulme hayirlisi olsun neden dustu acaba pihtidan dolayimi cnmm
günaydın canım...sendemi kırgınsın eşine bendeeeeeeeeeeeeeee..kız ne oldu bu topiğin karılar tek,tek dökülüyo....
sen boşver o karıyıüzülme kuzum hormonlarındandır belkim...
topic boş kalıyor...boş bırakmamak lazım...sende gelmez oldun bizim topice...nerelerdesin bakayım..kendi topicinden çıkmıyorsun..insan arada misafirliğe gelir..
sevinç 2
ayy yine çenegül oldum haa
10dklığına oturmştumm güyaa
daha anlaşma imzalamaya gitcem:126:
ben çıktım kıslar gelince görüşürük öptüm hepinizi tek tek
evet onu diyorum canım bende jiletle almama rağmen azaldı gerçi normaldede çok değildir benim ama ben korkuyodum artacak diye azaldı kirpiklerimde pek şekilsiz oldu benim canım oda azaldı ama benimdeyok annem hala aynı. bide sen jiletle aldğn halde nasıl azaldı
benm sadece kirpiklerim dökülmş gibi geliyo bana. kukuşumun tüyleri gayet formunda
günaydın sexyy hatunnn neler yaptn kaç gündürrrr
başak sana sexyy hatun mu dedi bana mı öyle geldi...bu aralar çok yoğunum başakcım ramazandan sonra bu kadar yoğun olmam herlade hep misaifr geliyo kaynanamlar ikigüğnede bir bende anla artık durumumu
günaydın canım...sendemi kırgınsın eşine bendeeeeeeeeeeeeeee..kız ne oldu bu topiğin karılar tek,tek dökülüyo....
sen boşver o karıyıüzülme kuzum hormonlarındandır belkim...
Cnm iyim sukur sende iyisin sanirim okuyorum yazdiklarini guney bebem nasil iyimi yorma kndini dikkt et tmzlk yaprkn cnmmevet onu diyorum canım bende jiletle almama rağmen azaldı gerçi normaldede çok değildir benim ama ben korkuyodum artacak diye azaldı kirpiklerimde pek şekilsiz oldu benim canım oda azaldı ama benimde
mood cum kuzum merhaba nasılsın görüşemedik bayadır napıyosun canım ? eşine niye kızdın tatlım
aşk olsn annem yani kırgınmısın bana
ben melekinde hatrını sormadım bayağıdır ama onunda batını istedim
hatunlarımız maaşallah o kadar çoğaldıki yetişemiyorum
geçmişi bile okuyamıyorum
online kim varsasohbet edip çıkıyorum kuzum
sen nasılsın sööle bakalım bi derdinmi var
Walla noldu bilemedim bizlere kocalar catir catir kiriyo kalplerimizi bn hemn anlatiyim nasil oldugunu
Dun sabah su bitmis dedi su siparisi wer ama erikli olsun herzamanki gibi dier markalar warsa alma dedi bnde duydunmu bi cok su firmasi aciklndi pis sulari icirmisler hepimize ...zehirlenebilirim heran die laf ediyorum ölebilirim bak dedim ...nerde o gunler dedi ...bnde kina alimmde hazir olsun surersin eglenirken didim o da kinaya gerek yok bn olede mutlu olrum dedi bn bi an ciddi ciddi gerrcekten mi dedim saskinlik icerisinde o da ewettt dedi
Hic bu kadar klbim kirilmmsti
Dun yuzune bile bakmadim bugunde kur yapiyo bana glms operek uyndiriyo dedimki bu kdr hc kirilmamstim sana cok kirdin ölumumu 4gozle bkliyen bi kocam war madem ole bklme git simdiden dedim ne kadar sarilsa opsede yuz wermedim wermicemde
Olum konusu acildiginda sakadan bile bole demesi cok kotu koydu bana
Cnm iyim sukur sende iyisin sanirim okuyorum yazdiklarini guney bebem nasil iyimi yorma kndini dikkt et tmzlk yaprkn cnmm
Uzun zmndir gorusemedik kuzumm
canım bu sıcaklar ve ramazan kocaların dengesini bozdu zaten kıt olan akılları hepten uçup gitti. naptıklarını bilmiyolar valla
dün bizde iş çıkışı denize gittik bende şort giydim tabi 10 senelik şortum üstelik. dönüşte bişiler yiycez dışarda arabaya bindik baya gittik sen şimdi bu şortla mı dolaşcan amma seviyosun açılıp saçılmayı falan filan ben şaka yapıyo sandım önce bi baktım yemekçinin önünden fırt diye geçti durmadan eve geldik ben de ona kahvaltı hazırlayıp yattım uyudum koltukta sırftartışmamak için
valla artık kavga gürültü trip istemiyorum bu yüzdende cevap bile vermiyorum ne halleri varsa görsünler. sende takma canım bişey desen şaka yaptım sen de hiç şakadan anlamıyosun derler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?