Yaşadığımız sorunlara rağmen neşeyle hamile kalacağız!!!

merhaba arkadaşlar hayırlı cumalar herkese
beni BEYDAGLI gönderdi bu nasıl bi giriş oldu yaa, iş aramaya çıkmış gibi
bi sorun var, arkadaşlar yardımcı olur dedii:26:
adetim 5 gün sürüyor bitti ve onun gecesinde birleşme oldu sabaha kadar bişi yoktu ama
sabah kalktığımda açık pembe yani taze kan geldi,adet kanı gibi kahve değil
düşüklerim oldu üst üste yine düşükmü acaba diye panikledim dün dinlendim baya ,bugün damla damla geliyor
sizce ne ki bu:26:

sen de mı kocaya küstünnnn

bu topık ne oluyo bı kusluk cıktı herkez devamını getırdı :44::44:
neden bırı hamıle kalonca devamı gelmıyo

kuzum bı kere bana da olmustu adet bıttı esımle carpıztık sabah leke geldı ama surmedi

şüpen varsa test yap kuzum bak gecen arkadasr adet oldu supelendı hamıleymıs ama düşürüyomuş

cabım hayırlı haberlerle gel ben evı toplayım hazırlanıp cıkacam bana ne dıyecek bakalım doktorum:18:

kızlar ben çıkıyorum işe gideceğim hepinizi öpüyorum akşam da geç geliriz biz benim yumurtlama günlerim değerlendirmem lazım

referansla geldin fenamı...kız bir test yapsana artık kuzum yaa için rahatlasın...

canlarim benim isim hec belli olmaz bir bakmissin paket yeniletmisim
sizleri cok sewiyom anacim

hani kız daha sonuç almadınmı aramanı bekliom yaa kızlara haberini vermeyi bekliomm nerelerdesin kuzumm hani telden giriodun yine girsen ya

Saol hayatim guzel haberlerle gel insallah

Anaam bugunde dr giden gidene hepimiz hayirli ve guzel haberlerle gelelim insallah amin
karilar benim otobus 9 da Allaha emanet olun
basak karisi dua et

aminnnn sen de allaha emanet ol cnaım hayla bekliomm

bugün desevinç karısı yok

telefondan taciz etmez mi biiz acep:44::44::44:
ben etsin die bekliom ama daha taciz edilmedim nosunu bilmiom o beim numu bilio ben bilmiom

ne istiyon sen sevinçten biz kurtulmak istemiyoz ondan seviyok onu
haha oda bilioki sevinci herkes sevi,o onun ismini kulalanarak yaptırım yapçek yaaa ne ucuz yollar bunlar bölee kendi ismini yazsa bilioki biride ipren kurtarmezzz kelle boşa giderrr işini bilion kızım sennn

leyloşşşşşş gelmiş uzun zmaan sonraa kendilerini özletip gelioalr bundan sonra bende öle yapıcimmm

cabım hayırlı haberlerle gel ben evı toplayım hazırlanıp cıkacam bana ne dıyecek bakalım doktorum:18:
hadi hayırlı haberlerle gel beloş...kaçta randevun??
kızlar ben çıkıyorum işe gideceğim hepinizi öpüyorum akşam da geç geliriz biz benim yumurtlama günlerim değerlendirmem lazım

güle,güle canım....kız bol çarpışmalı günler seni bekliyo desene

hayırlı cumalar hatuncuklar sevinçten haber alan varmı beni aramadı acaba sonucu alamadımı daha offf beklemek ne zoermuş

ewet biraz kötü bir şaka olmuş kuzum yaa kırılmakta haklısın,ama erkeklerin herşeyleri farklı işte onların şaka olarak adlandırdıklarına bizler çok kırılıyoruz zaten duygusal varlıklarız..

seninkinin şakası biraz kaka olmuş..ama pişman olmasıda birşey..

moodcummmm hiiç yakıştırmaadım bend ekonduramadım sana yaptığı şakayıııı erkekler malesef böleler bak benimkide hep derki karşıdan karşıya geçerken dikkat et trene dikkat et bende tmm derim ozaman sen gitt madem bukadar merak ediosun eğer varsa kaderimde öle bişi olur isteidm kadar dikakt edim dedim arkamdan dua edersinnn dedimde her defasında arkada bahçeye gömerim der çok yakına gömme bariii derim başına musalat olurum yani sende şakayı aynı şekilde ona öle yaklaşarak yap anında bakalım o alınacakmı ne düşündünü nasıl kırıldını anlasın bende hemn eşime derim mesela ben bahçeye gömmem mümkünse çok uzaklara gömerim derim gelir öperrr

giriş güzel olmş cnmrefenstan kaybetsende

öncelikle birleşme yerine çarpışma olsaydı bööle olmazdı

saygı değer referansın sana öğretmedi mi bunu

beydağlı nın dedği gibi test yapıp rahatlasan daha iyi olur tatlm

inşalah düşük değildir

bu aralar çok yoğunum başakcım ramazandan sonra bu kadar yoğun olmam herlade hep misaifr geliyo kaynanamlar ikigüğnede bir bende anla artık durumumu

bide çalışan hatunolunca çok zor tabii

Allah tan kayınvaliden melek yoksa hiç çekilmezdi

mood:117:

nazo:117:

paşam:117:

baydağlı:117:

mlxy:117:

vilma:117:

BATLARINI İSTİYORUM A CİLEN

VERMEYEN OLURSA KELLELERİ VURULSUNNNN
:113::113::113::125:
benım 1 eylul dıye hesaplıyorum cnm bu arada doktora gıttım bugun 10. gunum ıkı tane yumosun var dedı. suankı gun ıtıbarıyle boyutları normal salı gunu tekrar gel bakalım dedı.. hayırlısı artık bıde cok gaz var kabızmısın dedı hemde nasıl dedım onada ılaç verdı.. bakalım bu ay ne getırcek
kız bu tesellimi etti beni moralimi mi bozdu hiç anlamadım walla:44::44:
tesellı etmıştır kız sanmam kötu desın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…