ben çıkıyorum kızlar eşim şimdi gelir öğleden sonra görüşürüz
Gunaydin kislarrr nasilsinizz bn biraz kirginim esime
Basakcim farkindamisin bilmem ama uzuuun bi sure sonra benim adimi zikretmissin cookk sasirdim bi halimi hatirimi sormayan batimi istiyo
Seraycimmmmm dusuk ypyormssun cnm uzulme hayirlisi olsun neden dustu acaba pihtidan dolayimi cnmm
merhaba arkadaşlar hayırlı cumalar herkese
beni BEYDAGLI gönderdibu nasıl bi giriş oldu yaa, iş aramaya çıkmış gibi
bi sorun var, arkadaşlar yardımcı olur dedii:26:
adetim 5 gün sürüyor bitti ve onun gecesinde birleşme oldu sabaha kadar bişi yoktu ama
sabah kalktığımda açık pembe yani taze kan geldi,adet kanı gibi kahve değil
düşüklerim oldu üst üste yine düşükmü acaba diye panikledim dün dinlendim baya ,bugün damla damla geliyor
sizce ne ki bu:26:
adetim 5 gün sürüyor bitti ve onun gecesinde birleşme oldu sabaha kadar bişi yoktu ama
düşüklerim oldu üst üste yine düşükmü acaba diye panikledim dün dinlendim baya ,bugün damla damla geliyor
canlarim benim isim hec belli olmaz bir bakmissin paket yeniletmisim
sizleri cok sewiyom anacim
Saol hayatim guzel haberlerle gel insallah
Anaam bugunde dr giden gidene hepimiz hayirli ve guzel haberlerle gelelim insallah amin
karilar benim otobus 9 da Allaha emanet olun
basak karisi dua et
ben etsin die bekliom ama daha taciz edilmedim nosunu bilmiom o beim numu bilio ben bilmiombugün desevinç karısı yok
telefondan taciz etmez mi biiz acep:44::44::44:
haha oda bilioki sevinci herkes sevi,o onun ismini kulalanarak yaptırım yapçek yaaa ne ucuz yollar bunlar bölee kendi ismini yazsa bilioki biride ipren kurtarmezzz kelle boşa giderrr işini bilion kızım sennnne istiyon sen sevinçten biz kurtulmak istemiyoz ondan seviyok onu
bu söz tarihe geçer..valla bu sözü duyunca yazmadan duramadım..
SARAAAAAAAAAAAAAAAA TOPİCEEEEEEEEEEEEEE MARŞ MARŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞ
GÜNAYDIN KIZLARRRRRRRRRRRRR...BAŞAKCIM NASILSIN TATLİŞİM...
hadi hayırlı haberlerle gel beloş...kaçta randevun??cabım hayırlı haberlerle gel ben evı toplayım hazırlanıp cıkacam bana ne dıyecek bakalım doktorum:18:
kızlar ben çıkıyorum işe gideceğim hepinizi öpüyorum akşam da geç geliriz biz benim yumurtlama günlerim değerlendirmem lazım
Walla noldu bilemedim bizlere kocalar catir catir kiriyo kalplerimizi bn hemn anlatiyim nasil oldugunu
Dun sabah su bitmis dedi su siparisi wer ama erikli olsun herzamanki gibi dier markalar warsa alma dedi bnde duydunmu bi cok su firmasi aciklndi pis sulari icirmisler hepimize ...zehirlenebilirim heran die laf ediyorum ölebilirim bak dedim ...nerde o gunler dedi ...bnde kina alimmde hazir olsun surersin eglenirken didim o da kinaya gerek yok bn olede mutlu olrum dedi bn bi an ciddi ciddi gerrcekten mi dedim saskinlik icerisinde o da ewettt dedi
Hic bu kadar klbim kirilmmsti
Dun yuzune bile bakmadim bugunde kur yapiyo bana glms operek uyndiriyo dedimki bu kdr hc kirilmamstim sana cok kirdin ölumumu 4gozle bkliyen bi kocam war madem ole bklme git simdiden dedim ne kadar sarilsa opsede yuz wermedim wermicemde
Olum konusu acildiginda sakadan bile bole demesi cok kotu koydu bana
hayırlı cumalar hatuncuklar sevinçten haber alan varmı beni aramadı acaba sonucu alamadımı daha offf beklemek ne zoermuş
hadi hayırlı haberlerle gel beloş...kaçta randevun??
güle,güle canım....kız bol çarpışmalı günler seni bekliyo desene
ewet biraz kötü bir şaka olmuş kuzum yaa kırılmakta haklısın,ama erkeklerin herşeyleri farklı işte onların şaka olarak adlandırdıklarına bizler çok kırılıyoruz zaten duygusal varlıklarız..
seninkinin şakası biraz kaka olmuş..ama pişman olmasıda birşey..
5 canım inşallah korunmayı bırakırım
ay hadi inşaallah belinaycım...kız topik yıkılacak walla çarpışmalardan
bu aralar çok yoğunum başakcım ramazandan sonra bu kadar yoğun olmam herlade hep misaifr geliyo kaynanamlar ikigüğnede bir bende anla artık durumumu
benım 1 eylul dıye hesaplıyorum cnmmood:117:
nazo:117:
paşam:117:
baydağlı:117:
mlxy:117:
vilma:117:
BATLARINI İSTİYORUM A CİLEN
VERMEYEN OLURSA KELLELERİ VURULSUNNNN:113::113::113::125:
tesellı etmıştır kız sanmam kötu desınkız bu tesellimi etti beni moralimi mi bozdu hiç anlamadım walla:44::44:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?