Yaşadığımız sorunlara rağmen neşeyle hamile kalacağız!!!

uyy amma büyümüşler haa ne güzel bence çokta dil sen boş durma çalış bence ama keşke gün aşırı çalışsaymışsınız :26: içime doğuyo seninkide yolde gelmek üzere kesin

Belinay senin yumurtalar amma hassas ha ben geçen ay 10 gün boyunca günde 3 tane içtim yumoşlar anca 18 olmuştu

pozitif enerji yolla canım onlara sev aklına kist falan getirme bun ay güzel güzel büyüyüp bebiş olsunlar

kızlar sımdı arefe gunu ıgne vurulacam buyurse yumoslar cunku 12 gunumm

ozman bayramın 23 gunu ılıskı olcak bayram gunlerı ılıskıye gırılırmı :44::44::44::44: ben gırılmez dıye bılıyorum ne olcakkk

kız çarpışmanın günü mü olur napalım canım okadar iğne ilaç kullanıyoruz bi şey olmaz getirme öle şeyler aklına benim bir önceki yumurta toplamam da kandile denk gelmişti yapcak bi şey yok hem ben hiç duymadım öle şeyler

uyy amma büyümüşler haa ne güzel bence çokta dil sen boş durma çalış bence ama keşke gün aşırı çalışsaymışsınız :26: içime doğuyo seninkide yolde gelmek üzere kesin

ay walla olsun bu ay sana benden hediye.. adresini verirsin yollarımmm wallahi cok sevindim böyle diyince.. cok büyümüş deyince doktor korktum ben de.. ben ilk kez kullanuyom klomen catlatma ignesi falan.. gün asırı yaptık zaten bi kaç gündür de bugun kontrole gittik işte ilaç bitiminde.. şimdi ben bugun yarın ve öbürsü gün gireyim mi ilişkiye?:)

canım doktor bana dedi ki gunde bir tane ictim işte 14 günü gittim doktor ısrarla kac tane ıctın dıyo 1 dıyorum cok guzel gelısmıs 19 dedı ama catlamadı işte

ayy inaşşah canımmm inşallahhh kocısde bende boş karnı sevıp duruyozz

kandilmi bu girilmesin yaa sende ilahi girilir tabikide bayramdan noolcaakkiii

kandilmi bu girilmesin yaa sende ilahi girilir tabikide bayramdan noolcaakkiii

kızlar hata burda konusmustuk

kandıl ve bayramlarda gırılmez dıye bılıyorumm

kızz nozaaaaaa nerdesın senle konusmustuk :44::44::44:

canım normalde 1 gün durup 1 gün giriliyor ilişkiye o yüzden dün girdiysen bugün bekle istersen ay hadi olsunda inşallah bebişin hayırlısıyla gerisi önemli diil umudunu yitirme sakın ama çokta kafaya takma gelmez sonra güzel düşün başka şeyler düşün ama kendini çokta yorma bu aralar yumurtlama dönemi bitincede fazla ilişkiyede girmeyin bişey olmasın bebişe sonra

aman canım walla yoruluyoz bu günlerde gün aşırı ilişkiye girmekten görev gibi hehe o yüzden bi kaç gün herkes yastıga sarılarak uuyuyo wallaaaaaa:)

bengısu bıgın ıcemem kı yarın baslayım bugun de oruc tutmıycam leke gelıyo :26::26::26: yarın sogana baslayım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…