CANIM BENİM YUMURTALARIN ÇATLAMAMIŞ 3 GÜNDÜR BOŞA ÇARPIŞMIŞSIN SAYISIZ DR TECRÜBEMLE SÖYLÜYORUM. İĞNEYİ MESELA SAAT 8 DE YAPTIYSAN ERTESİ AKŞAM 7-8 GİBİ ÇARPIŞIYOSUN SONRA DA BAZI DR A GÖRE GÜN AŞIRI BAZISI DA 3 GÜN ARKA ARKAYA DİYO YANİ SEN YARIN İFTARDAN SONRA ÇARPIŞ
yarın da davetli,yiz iftara nasıl olacak o iş yaaaaaaaaaa :18:
ben gelirdim de biraz uzak canımbenım bulasıkalr duuryo hala ya makınam bosatılacak bırınız yardıma gelın
yarın da davetli,yiz iftara nasıl olacak o iş yaaaaaaaaaa :18:
ŞİMDİ ŞÖLE OLCAK TELEFON EDİP RAHATSIZLANDIM DİYECEKSİN YADA YEMEĞİ YİYİP İŞİMİZ VAR ÇALIŞMAMIZ LAZIM DİYİP KAÇACAKSIN
ŞİMDİ ŞÖLE OLCAK TELEFON EDİP RAHATSIZLANDIM DİYECEKSİN YADA YEMEĞİ YİYİP İŞİMİZ VAR ÇALIŞMAMIZ LAZIM DİYİP KAÇACAKSIN
yaw görümceme gitcez nasıl kaçacamm? bi odaya girip yapsak bi de yatıp beklemem lazım yarın saat hehehehhe gizli de olmaz ki bu işlerrrrrr
AMAAAAAN SEN DE YABANCI DİİLMİŞ BÖRÜLCE NASILSA ANLATIVE RDURUMU EŞEK DİİL YA ANLARyaw görümceme gitcez nasıl kaçacamm? bi odaya girip yapsak bi de yatıp beklemem lazım yarın saat hehehehhe gizli de olmaz ki bu işlerrrrrr
Ay sorma bende hayla inanamıyom bazenAllaha şükür hiiç bulantım yok sadece 1 kere bulandı oda doktor kontrolüne minübüsle giderkene olmuştu e oda çok normal 74 km 200 küsür virajla öğlen sıcağında gidersem olacağı oydu :26: şimdilik çok rahat geçiriyom çok şükür şu anda 6 buçuk haftalık falan olsa gerek ama satım 18 hazirandı bebişim birazcık geriden geliyo geç yumurtladığım için :26: ama olsun çok sağol canım yaaa bu arada
yaw görümceme gitcez nasıl kaçacamm? bi odaya girip yapsak bi de yatıp beklemem lazım yarın saat hehehehhe gizli de olmaz ki bu işlerrrrrr
ıgne vuurldugunu acık acık soylesene canım yemegeınız yıyın kalkınnıye yatıyonuz hemde bugunlerde
AMAAAAAN SEN DE YABANCI DİİLMİŞ BÖRÜLCE NASILSA ANLATIVE RDURUMU EŞEK DİİL YA ANLAR
insan söylemeye utanır gerci hemsire az önce catlatma ignemi o yaptı
İĞNEYİ YANLIŞ SAATTE VURMUŞ CANIM İFTARDAN SONRA HEMEN VURMUŞıgne vuurldugunu acık acık soylesene canım yemegeınız yıyın kalkınnıye yatıyonuz hemde bugunlerde
ıgne vuurldugunu acık acık soylesene canım yemegeınız yıyın kalkınnıye yatıyonuz hemde bugunlerde
yok canım yatmayız gece eve geliriz 11 gibi. iş işten gecmesin die şeyettim:) hergün ilişkiye girsem nolur? bugun yarın ve sonraki iki gün? :):) eşimin total sperm 308 milyondu ölcüldügünde yetmez mi hehehe
İĞNEYİ YANLIŞ SAATTE VURMUŞ CANIM İFTARDAN SONRA HEMEN VURMUŞ
biz o saatte olsun dedik. daha mı gec olmalıymısım tüh yaa bilemedim hiççç
bayanlar acil soru ariston marka 450 lt buzdolabıyla 7 kılo çamasır makınesı 2. el bin tl fiyat normalmi nasıl??
Merhabalaaaar canım arkadaşlarıııımsonunda net bağlandıda dönebildim aranıza az daha bağlanmasaydı kafayı yerdim heralde :26: en çokta sizle konuşamadığım için üzgündüm müjdemi bile paylaşmadım sizle internet cafe bilem yokki burda gideyim ordan gireyim neyse umarım kızmadınız bana ama valla benim suçum değildi üst komşumuzla ortak kullandığımız için neti onlar biraz başvurmayı geciktirdi geçte bağlandı o yüzden vallaa yoksa ben tamameeeen masumum neysem gelelim konumuza çünkü acelem var salata yapcam daha iftara :26: sonunda çabalarımız işe yaradı ve ARTIK BENDE HAMİLEYİİİİİİİİM artık daha fazla bekletmedi bebişim çok şükür hatırlarsanız yumurtam büyümüştü ve çatlatma iğnesi falan vurulmuştum çankırıdayken ve ordada hamile kaldım adetim 5 gün geçti artık hamile olduğuma iyice emin olduktan sonra tam 38. günümde test yaptım ve sonunda çift çizgiyi gördüm kocişte wcnin kapısında bekliyodu nooldu nooldu ne çıktı diye kapıyı yumrukluyodu zaten içerden ilk dediğim şey şu oldu yürü hastaneye kan testine gidiyoz işte söyledim hamile olduğumu falan sevindi gittik testi yaptırdık bhcg 1905 çıktı zaten emindim ama olsun bu arada 20.gün yumurtladığım için bebeğim 1 hafta falan geriden geliyo malesef ama olsun sağlıklı olsunda 7 buçuk olmam gerekirken 6 buçuk falan hamileyim geçen hafta gitmiştik anca keseyi görebildik önümüzdeki cuma gene gidicez bakalım bu kez kalp atışlarını duycaz kısmetse ve dünyalar bizim olcak şimdiden başlıyom bebişime ufak tefek şeyler almaya sanırım doğumum 15 martla nisanın ilk haftasında bişii olcak neyseki doğum baharda yollar falan açık olur neyseki işte bi kontrole gitmem zor olcak ama naapalım olcak okadar :26: neyse ben çok konuştum ee sizde neler var varmı yeni hamiş haberlerimiz? Allah olmayanlarada versin inşallah sizde en kısa zamanda hamiş kalabilirsiniz arkadaşlar yaa herkes tadar inşallah bu güzel duyguyu
meraba canım görmemişim kusura bakma neyse biz mama yiycez sonra uzunca görüşürük öpüldünüz kızlar
ben hiç okumadım
seivnççç adına çoks evndmmm çarpşmalar boşa gitmicek artık karı nerdeyse hergün çarpışıyoooo
bizde çarpışma günleri heran olabiliyo ama dediğin gibi bugün kesinama ben küsüm onla huh...
çok iyi yaaa : ) inşallah çarpışmaları işe yarar :) yaa inşallah sene bitmeden hepimiz hamile kalırız...
bengi seninle tanışmadık daha ama haberine çok sevindim..inşallah sağ salim hayırlısıyla bebişini kucağına alışrsın
basak beni niye hala ilk sayfada tanıtmıyosunyoksa beni beğenmiyormuun
Len başak sana biliyonki küsüm yıldızlarımı saratmışsın sanki net vardıda ben girmedimneysem barışmak istiyosan çabuk yıldızlarımı düzelt ve benide hamiş olarak yaz oraya çabuuuuuuk dövecem bak seni yoksa hamiş diye ekle hemen bu arada incili ne olaki bilmediğim terimler çıkmış :26::26: ayrıca ben yokken 700 küsür sayfa ne kaynattınız siz öyle yaa özet geçin banada kimde ne değişiklik oldu hamiş kalan oldumu hepicüünü bilmek istiyom
işteydim canımpc açıktı müşteri gelmişti görmedim yazdığını
kız bi sen mi bilmiyon melek olduğumu melek gibi kadınım ben
sevınc kaynansı aramıs mı cok merak ediyom
benım kaynana aramadı ne meraksız kadın
İĞNEYİ YAPTIĞIN SAATTE ÇARPIŞACAĞIN İÇİN MESELA 12 DE YAPSAYDIN RAHAT RAHAT EVE GELİRDİNbiz o saatte olsun dedik. daha mı gec olmalıymısım tüh yaa bilemedim hiççç
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?