Yaşadığımız sorunlara rağmen neşeyle hamile kalacağız!!!

eee yanı onu bilmeyenmi var bende çarpışma deyince farklı bi yöntemmi acaba dedim:)))):26::26:
neyse test yapıyımda haberdar ederim inşallah..:18::18::18::18:

aynı şey diil cnm.

birleşerek yaptığında pek verimli olmuyo ama çarpışarak yaptığında bebek olma olasılığı yükseliyo

bundan sonra birleşmeyin çarpışın

oyyy kıyamammm büzme dudağını sennn... Tamam ben biraz daha balık etliyim ama senin göbeğin daha büyük

Hadi angara için iftar vakti kaçtım ben byeeeeeeee

ana angaralıı seniiiii:130::130::130::130::130::130:

Unutmşm senin angaralı oldğnunu

hadi barışak o vakit

Afiyet olsn allah kabl etsn

Hani senin göBük daha büyüktü kısbenden:44::44:

Duydunmu bengisu hamile:124::124::124:

Son düzenleme:

hmm öylemi kaynanamı boşayamıyom napim : D

24 yaşındayım..kasımda 3 yıl olcak evleneli :S bebiş olmuyo çünkü pkoluyum (incili hatunmu oluyom çok havalı :) ) yaklaşık 1 senedir tedavim sürüyo.1 adet başarısız aşılamam var
başka bişey var mı yazmam gereken hıı bide kocişimi hastalıklı bir şekilde seviyorum dip not olarak eklersen sevinirim

Son düzenleme:

ok tatlım 5 dk sonra listeye bakincili karı senii

tamam hemşeriyiz madem barışak:13:

evet benim göbük senden daha büyük iç göbeğim dar ya daha çok belli hamile oldugum ama sen üzülüyon diye söylemedim

Ay sorma bende hayla inanamıyom bazen Allaha şükür hiiç bulantım yok sadece 1 kere bulandı oda doktor kontrolüne minübüsle giderkene olmuştu e oda çok normal 74 km 200 küsür virajla öğlen sıcağında gidersem olacağı oydu :26: şimdilik çok rahat geçiriyom çok şükür şu anda 6 buçuk haftalık falan olsa gerek ama satım 18 hazirandı bebişim birazcık geriden geliyo geç yumurtladığım için :26: ama olsun çok sağol canım yaaa bu arada

BENGİSUUUUU

HAAA Mİİİ LEE

:118::118::118::118::118::118::118::118::118::118::118::119::119::119::119::119::119::119::119::119::118::118::118:

bengisu hamileeeeeeeeeeee

Bengisu cnm sen klomen + çat. Iğnesiyle kaldın dimi annem

bu senin ilk tedavinmydi

len kaç kere yayınladın öyle duyuruyuuu yok canım 3-4 aydır kullanıyodum zaten ama büyümemişti fazla soğan suyu sağolsun taşınmadan önce 12 gün boyunca içmiştim o ayda büyümüştü biliyosunuzki 18.günümde kontrole gittiğimde 20 milim olunca inanamamıştım hemen çatlatma iğnesi istemiştim oda çok şükür tuttuuu bu arada sana küsüm ben hıh..

canım çok sewindim gözünaydınALLAH tamamına erdirsin gittiğin yer uğurlu geldi sana

cnmmm çok sevndm yaaa. hamiş oldğn haberini ilk ben duyduğum içinde ayrıyetten bunun gururuunu yaşıyorummmmmm

canım Alah bebğine kavştursn seni inşalah sık sık gel tavsiyelermz olcakkkk

kız ben sizi hiç bırakırmıyım net bağlansında hemen girebileyim diye can atıyodum ama gördümki yıldızlarım sarartılmış yaani bilemiycem......

hem benim batımı tehditler savurarak istiyon hem yazmıyon ben seni anlamıyorum ne yapmaya çalışıyon seennnn yoksa beni dışlıyonmu yada gerçekten hormonlar tavana iyice yaklaştı

canım çok sewindim gözünaydınALLAH tamamına erdirsin gittiğin yer uğurlu geldi sana

Biraz öyle oldu sanırım kısmet burayaymış tam ne güzel taşınma telaşını falan atlattık öyle geldi bebişimiz ee ne demişler her şeyde bir hayır vardır ben hep dua ederdim zaten en hayırlı zamanda var bebeğimizi allahım diye öylede oldu çok şükür darısı hepinize artıkın

=))=))=)) kıyamamki kızın batını yazsana basak
yazmasın istemiyorummm

amin...ewet canım herşeyin bir zamanı var gelmeden asla olmuyor..hayırlısıyla inşaallah kucağınada alırsın ....

Len başak sana biliyonki küsüm yıldızlarımı saratmışsın sanki net vardıda ben girmedim neysem barışmak istiyosan çabuk yıldızlarımı düzelt ve benide hamiş olarak yaz oraya çabuuuuuuk dövecem bak seni yoksa hamiş diye ekle hemen bu arada incili ne olaki bilmediğim terimler çıkmış :26::26: ayrıca ben yokken 700 küsür sayfa ne kaynattınız siz öyle yaa özet geçin banada kimde ne değişiklik oldu hamiş kalan oldumu hepicüünü bilmek istiyom

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…