eee yanı onu bilmeyenmi var bende çarpışma deyince farklı bi yöntemmi acaba dedim:)))):26::26:
neyse test yapıyımda haberdar ederim inşallah..:18::18::18::18:
sen benden daha dobiksin
Kısa yazsaydınhem ben geldğmde sen yoktun
Kafamada vurma
oyyy kıyamammm büzme dudağını sennn... Tamam ben biraz daha balık etliyimama senin göbeğin daha büyük
Hadi angara için iftar vakti kaçtım ben byeeeeeeee
ıı şey tatlım kaynoşuyla oturanları beğenmiyos bis aslında
şaka annem bilgilerini vermednki yaşın kaç yıllık evlisin ne zamandr bebil çalşmaları yapıyosn neden bebik olmuyoo
onları yaz seviyok bis seni listede görmek isters
hmm öylemi kaynanamı boşayamıyom napim : D
24 yaşındayım..kasımda 3 yıl olcak evleneli :s bebiş olmuyo çünkü pkoluyum (incili hatunmu oluyom çok havalı :) ) yaklaşık 1 senedir tedavim sürüyo.1 adet başarısız aşılamam var
başka bişey var mı yazmam gereken hıı bide kocişimi hastalıklı bir şekilde seviyorum dip not olarak eklersen sevinirim :d
ana angaralıı seniiiii:130::130::130::130::130::130:
Unutmşm senin angaralı oldğnunu
hadi barışak o vakit
Afiyet olsn allah kabl etsn
Hani senin göBük daha büyüktü kısbenden:44::44:
Duydunmu bengisu hamile:124::124::124:
ok tatlım 5 dk sonra listeye bakincili karı senii
ayyyyyyyyyyy inannmıyorummmmmmmmmmmmmcanım yaaa çok sevindim Allah tamamına erdirsin, tek gittin çift geldin kaç haftalık oluyosunuz yani şimdi?? baya büyümüştür.... nasıl gidiyo peki hamişlik? bulantı filan olmadı dimi???
BENGİSUUUUU
HAAA Mİİİ LEE
:118::118::118::118::118::118::118::118::118::118::118::119::119::119::119::119::119::119::119::119::118::118::118:
bengisu hamileeeeeeeeeeee
Bengisu cnm sen klomen + çat. Iğnesiyle kaldın dimi annem
bu senin ilk tedavinmydi
Merhabalaaaar canım arkadaşlarıııımsonunda net bağlandıda dönebildim aranıza az daha bağlanmasaydı kafayı yerdim heralde :26: en çokta sizle konuşamadığım için üzgündüm müjdemi bile paylaşmadım sizle internet cafe bilem yokki burda gideyim ordan gireyim neyse umarım kızmadınız bana ama valla benim suçum değildi üst komşumuzla ortak kullandığımız için neti onlar biraz başvurmayı geciktirdi geçte bağlandı o yüzden vallaa yoksa ben tamameeeen masumum neysem gelelim konumuza çünkü acelem var salata yapcam daha iftara :26: sonunda çabalarımız işe yaradı ve ARTIK BENDE HAMİLEYİİİİİİİİM artık daha fazla bekletmedi bebişim çok şükür hatırlarsanız yumurtam büyümüştü ve çatlatma iğnesi falan vurulmuştum çankırıdayken ve ordada hamile kaldım adetim 5 gün geçti artık hamile olduğuma iyice emin olduktan sonra tam 38. günümde test yaptım ve sonunda çift çizgiyi gördüm kocişte wcnin kapısında bekliyodu nooldu nooldu ne çıktı diye kapıyı yumrukluyodu zaten içerden ilk dediğim şey şu oldu yürü hastaneye kan testine gidiyoz işte söyledim hamile olduğumu falan sevindi gittik testi yaptırdık bhcg 1905 çıktı zaten emindim ama olsun bu arada 20.gün yumurtladığım için bebeğim 1 hafta falan geriden geliyo malesef ama olsun sağlıklı olsunda 7 buçuk olmam gerekirken 6 buçuk falan hamileyim geçen hafta gitmiştik anca keseyi görebildik önümüzdeki cuma gene gidicez bakalım bu kez kalp atışlarını duycaz kısmetse ve dünyalar bizim olcak şimdiden başlıyom bebişime ufak tefek şeyler almaya sanırım doğumum 15 martla nisanın ilk haftasında bişii olcak neyseki doğum baharda yollar falan açık olur neyseki işte bi kontrole gitmem zor olcak ama naapalım olcak okadar :26: neyse ben çok konuştum ee sizde neler var varmı yeni hamiş haberlerimiz? Allah olmayanlarada versin inşallah sizde en kısa zamanda hamiş kalabilirsiniz arkadaşlar yaa herkes tadar inşallah bu güzel duyguyu
cnmmm çok sevndm yaaa. hamiş oldğn haberini ilk ben duyduğum içinde ayrıyetten bunun gururuunu yaşıyorummmmmm
canım Alah bebğine kavştursn seni inşalah sık sık gel tavsiyelermz olcakkkk
hem benim batımı tehditler savurarak istiyonhem yazmıyon ben seni anlamıyorum ne yapmaya çalışıyon seennnn yoksa beni dışlıyonmu yada gerçekten hormonlar tavana iyice yaklaştı
canım çok sewindim gözünaydınALLAH tamamına erdirsin gittiğin yer uğurlu geldi sana
yazmasın istemiyorummm=))=))=)) kıyamamkikızın batını yazsana basak
Biraz öyle oldu sanırım kısmet burayaymıştam ne güzel taşınma telaşını falan atlattık öyle geldi bebişimiz ee ne demişler her şeyde bir hayır vardır ben hep dua ederdim zaten en hayırlı zamanda var bebeğimizi allahım diye öylede oldu çok şükür darısı hepinize artıkın
yazmasın istemiyorummm
amin...ewet canım herşeyin bir zamanı var gelmeden asla olmuyor..hayırlısıyla inşaallah kucağınada alırsın ....
ne yapıyosun kuzum iştemisin???
melekkk hanginiz ortaya çıkın bakennn deşifre ederim ben adamı böle işte:)))kikkikiki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?