Yaşadığımız sorunlara rağmen neşeyle hamile kalacağız!!!

test yaptınmı canım

yok tatlım yapamadım ya kocişin şarj bitmiş haberleşemedik hem kanamada bitti ama yinede ne olur ne olmaz
benim hamşişlik riskli bi öğrenıym neden böle oluyomuş:26:

o ne ki ilk defa duydumm:26:

gözünüz aydın canım rabbim kucağına almayı nasip etsin inşallah... allah analı babalı büyütsün:)) bizlerede dua etmeyi unutma:)
aynı şey diil cnm.

birleşerek yaptığında pek verimli olmuyo ama çarpışarak yaptığında bebek olma olasılığı yükseliyo

bundan sonra birleşmeyin çarpışın

hadi yaaabundan sonra ölee denerizz

KESİNLİKLE MUCİZE benimde 9milm kistim vardı dr ameliyat olucaksın baska caresi yok ilaçala eritelim ama ilaçlık hali kalmamış çok buyuk dedi
, sonra annemin arkadsaşından duydum
soğan kürünü denedim iki ay sonra hiç bişi kalmamıştı dr. nasıl şaşırdı bi eski ultrason kağıdına bakıyo bi yenisine harika dedi
düzenli kullanılırsa faydası çok sonrada hamiş kalmıştım zaten

Benimde düşük tehlikesi olduğu için iki ay alttan kullandım günde iki kez(
(abdest gerektirmiyo ama ilacı kullanırken ellerini iyice yıka bide enfeksyon olursa allah korusun ugraş dur hassas bölge malummyan etkısını arkadaslar yazmış zaten yatarken almaya özen göster hem gündüz alırsan ayaga kalktıgın zaman ilaç akıyor bi etkısı kalmıyor gündüz alıncada ayaklarını kaldırıp 1saate yakın uzan
ağızdan alındığında yan etkısı daha çokyani alttan almak daha iiii

benim akıntım devam ediyo keşke üstüne falan görmüş olsam ayy ne büyük mucize olur yaaa

yumurtlama gününmü yoksa tatlım:26:

öyle kuzucummm bundada vardır bir hayır...ne diyim..balcaliya fatma tuncay özgünen e gidicem p.tesi günü...sen napiosun nasıl gidio...yanio demi adana...Allah yardımcımız olsun...

öyle kuzucummm bundada vardır bir hayır...ne diyim..balcaliya fatma tuncay özgünen e gidicem p.tesi günü...sen napiosun nasıl gidio...yanio demi adana...Allah yardımcımız olsun...

napim bende işlerimi hallettim burda yayıyorum totoyu...prof muymuş bu doktor git bakalım banada yaz burdann.. ewet adana kavruluyor yine insanın nefesi kesiliyor yaa..ne zaman gideceksin doktora, bende balcalıyı hiç sewmiyorum yaa..

bu borege yumurtanın sarisi dışına beyazı iç harcina demissin ya peynirle maydonozla yaptığımız harcami koycaz beyazini

iyiyim kuzucummm ağrım sancim yok kanamam da yok oturuom kaynostayim burda kaldık dün...sen nasilsin?sevincin paketi yokmuş solemisti c.tesi dönerim diodu...napti acep??
eşn geldimi cnm şehır dışndydı üzerine düşüyomu
yok dedi ya yenilememiş demekki ne oldu özledinmi yoksa sevinciiii,anla işte kadının kıymetini

ekşi suratınımı özliycem zati onu da sen afrfatmıyosun maaşalah

merak ettim işte arkadaşımız ya ondan

bu borege yumurtanın sarisi dışına beyazı iç harcina demissin ya peynirle maydonozla yaptığımız harcami koycaz beyazini

hayır canım yoğurt yağ yumurta kabartma tozuuuu yufkaya bol süreceğin karışım bu 3 adet yumurtanın sadece 1 inin sarısını ayır o üzeri için diğerleri karışımaaaa

hee arkadaşımız seviyok işte senide çok seviyom benanlaşma yokmu kız bugün:26:

yay walla totoyu kipirdatacak hava yok...prof cnm dr bende sevmiom balcaliyi...ama ii bi dr muş...acibademdeyim dün bi dr tavsiye ettiler ordan süleyman cansun demir ama 250 tlmis muayenesi...muayenehaneside varmış...pahalı geldi o nedenle orda tanıdık bi dr la görüştük fatma hanımı tavsiye etti...p.tesi gidecem annemle....bakalım neler dicek...

he kız sıcaktan hiçbirşey yapmak istemiyor insan..aaa bende gitmiştim cansun demire acıbademe mi geçmiş oda balcalıdaydı ama ben muayahanesine gitmiştim..o zaman bile 150 tl ye bakıyordu..iyi bir doktor ama bende yine işe yaramamıştı aslında o daha çok tüp bebek konusunda iyi..sen birde bu fatma hanıma git bakalım,ne dicek..

Son düzenleme:

geldi cnm çarşamba günü geldi...üzerime düşecek bi durum yokki üzülme dio dr sorusturuo daha bulamasada...baskada bisi yok dün küstü bile bana...:-(

hayır canım yoğurt yağ yumurta kabartma tozuuuu yufkaya bol süreceğin karışım bu 3 adet yumurtanın sadece 1 inin sarısını ayır o üzeri için diğerleri karışımaaaa

hmmm oki bende peynir harcı sandimdi iyiki sormusum pazardan yufka alim ilk iş denicem ;-)

bak şimdi 3 yufkanın 1 ini eline alıcan yufkayı ser üzerin yoğurt yağ yumurta kabartma tozunun karışımın yarısını ayır (k.tozundan dolayı karışınca köpürüooo)ilk yufkanın üzerine dök iice sürrr yay ikinci yufkayı üzerine aynı hizada ser kalan karışımı dök yine sür yay üçüncü yukfayı ser bişi sürmiceksin yufkayı önce pizza gibi sigara böreği gibi bıçakla kess 16 parça olucak toplam sonra iç malzemelrini koy ister peynirli yap ister patatesli ikiside çok güsel oluooo patatesli daha yumuşak yapar.

sigara böreği sarar gibi yanlarıda kapalı olsun ama peynirler çıkmasın, sıkı sarma.eğer peynirli yapıcaksan üzerine 1er domates ve biber jülyen usulü doğra uzunlamasına.böreklerin üzerine yumrutas sarıısına çok az sıvı yağ damlat karıştır üzerlerine sür.bıçakla ortadan çizik at uzunlamasına el yardımıyla açiçine domates biber koy.çörek otu susam serp.

eğer hem peynir hem patatesli iki ayrı börek yaparım diosan patatesliye domate biber koymaa.hem ayırt etmesi kolay oluo.

patates iç harcı atatesleri haşla kenarda yağda soğan kavur salçasını at soğusun patatese ekle maydanoz karabiber pulbiber tuz ekle.
afiyet olsun.

kız sana niye küsüyor zaten senin canın sıkkın..

evet acibademe geçmiş...sağlık ocağındaki doktor tavsiye etti banada...fatma hanıma gidim yazarım sana....nasil ilgili hi kadın...ama orda düşük yaptım ya gitmek gelmiodu içimden...

aa kocişe baks en
bir günde geç kalma be kadın eeee ege ne yapıyo annesi karnını doyurdunmu olişin seni bir güzel tekmeledimi

üf hep geç kalıyom ama bu şaplak iyi geldi sağol cnm

kalkıyım b en

teyzesi ege miz erkendn doyuyo

kargalar mamsını yemeden ege ye yediriyorm

o da iyiliğimin karşılığı olaraktan kafa dirsek geçiriyo

seni anlattığın kadının dediği aklıma geldi

hadi ben anlaşmadayım öptm sii

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…