seraycm naslsn kuzum ağrıns ancın varmı dinleniyormusun
kız bu sevinç nerde tlf da int. paketi yokmu karının
test yaptınmı canım
o ne ki ilk defa duydumm:26:selam hamile kalmakta zorluk çeken hamıle kalamayan varsa preseed diye bi jel var belki biliyosunusdur preseed kullananlar topiğinde elinde 2 paket preseed varmıs durumu olmayan ama bu jelı almak ısteyen arkadslar varsa preseed kullananlar topıgınde arkadsa ulassın yada bana özelden msj atsın ben iletimm :)
Merhabalaaaar canım arkadaşlarıııımsonunda net bağlandıda dönebildim aranıza az daha bağlanmasaydı kafayı yerdim heralde :26: en çokta sizle konuşamadığım için üzgündüm müjdemi bile paylaşmadım sizle internet cafe bilem yokki burda gideyim ordan gireyim neyse umarım kızmadınız bana ama valla benim suçum değildi üst komşumuzla ortak kullandığımız için neti onlar biraz başvurmayı geciktirdi geçte bağlandı o yüzden vallaa yoksa ben tamameeeen masumum neysem gelelim konumuza çünkü acelem var salata yapcam daha iftara :26: sonunda çabalarımız işe yaradı ve ARTIK BENDE HAMİLEYİİİİİİİİM artık daha fazla bekletmedi bebişim çok şükür hatırlarsanız yumurtam büyümüştü ve çatlatma iğnesi falan vurulmuştum çankırıdayken ve ordada hamile kaldım adetim 5 gün geçti artık hamile olduğuma iyice emin olduktan sonra tam 38. günümde test yaptım ve sonunda çift çizgiyi gördüm kocişte wcnin kapısında bekliyodu nooldu nooldu ne çıktı diye kapıyı yumrukluyodu zaten içerden ilk dediğim şey şu oldu yürü hastaneye kan testine gidiyoz işte söyledim hamile olduğumu falan sevindi gittik testi yaptırdık bhcg 1905 çıktı zaten emindim ama olsun bu arada 20.gün yumurtladığım için bebeğim 1 hafta falan geriden geliyo malesef ama olsun sağlıklı olsunda 7 buçuk olmam gerekirken 6 buçuk falan hamileyim geçen hafta gitmiştik anca keseyi görebildik önümüzdeki cuma gene gidicez bakalım bu kez kalp atışlarını duycaz kısmetse ve dünyalar bizim olcak şimdiden başlıyom bebişime ufak tefek şeyler almaya sanırım doğumum 15 martla nisanın ilk haftasında bişii olcak neyseki doğum baharda yollar falan açık olur neyseki işte bi kontrole gitmem zor olcak ama naapalım olcak okadar :26: neyse ben çok konuştum ee sizde neler var varmı yeni hamiş haberlerimiz? Allah olmayanlarada versin inşallah sizde en kısa zamanda hamiş kalabilirsiniz arkadaşlar yaa herkes tadar inşallah bu güzel duyguyu
aynı şey diil cnm.
birleşerek yaptığında pek verimli olmuyo ama çarpışarak yaptığında bebek olma olasılığı yükseliyo
bundan sonra birleşmeyin çarpışın
canım ben 3-4 ay kullandım hemde 2 dozdaydı soğan suyuna başlamıştım adetimle beraber anca 12 gün falan içebildim taşınma telaşından dolayı neysem kistlerim 7 milim falandı normalde bi baktıkki sağdaki 4 milimdi soldaki 5 milimdi sağ yumurtalığım 20 milim büyümüştü 18.günümde bende hemen o gün çatlatma iğnesi vurundum ve 2 gün sonrada bebeğimiz tutundu hayataaadarısı başına canım ama bence sende mutlaka kullan soğan kürünü gerçekten işe yarıyo yoksa şimdiye kadar en fazla 14 milim falan olabilmişti soğan suyunun mucizesi bu vallaaa
kizlar nasilsiniz?
ben bugun ilaclarimi aldim geldim.
progesteron ve bebek aspirini.
bebek asprinine bugunden itibaren basliycam,
progesterona da yumurtlamada 4 gun sonradaha cok var yani..
doktor vajinadan koycaksin dedi.
sizlerden progesteron kullanan var mi?
yan etkisi oluyor mu? bi de koymak kolay mi zor mu?
bi de abdest almak gerekmiyodur herlade,
her seferinde 12 gun boyunca gunde 2 defadan tertemiz olurum valla
benim akıntım devam ediyo keşke üstüne falan görmüş olsam ayy ne büyük mucize olur yaaa
herşeyde bir hayır vardır seraycım belki gitseydin kötü olurdun souk falan alırsın düşüğün arkasına..sen farkına varmazsın ama düşük yapan kadın hemen soğuk alır ve ilerde kötü olur o yüzden kendini sıcak tut canım..
öyle kuzucummm bundada vardır bir hayır...ne diyim..balcaliya fatma tuncay özgünen e gidicem p.tesi günü...sen napiosun nasıl gidio...yanio demi adana...Allah yardımcımız olsun...
eşn geldimi cnm şehır dışndydı üzerine düşüyomuiyiyim kuzucummm ağrım sancim yok kanamam da yok oturuom kaynostayim burda kaldık dün...sen nasilsin?sevincin paketi yokmuş solemisti c.tesi dönerim diodu...napti acep??
yok dedi ya yenilememiş demekki ne oldu özledinmi yoksa sevinciiii,anla işte kadının kıymetini
bu borege yumurtanın sarisi dışına beyazı iç harcina demissin ya peynirle maydonozla yaptığımız harcami koycaz beyazini
eşn geldimi cnm şehır dışndydı üzerine düşüyomu
ekşi suratınımı özliycemzati onu da sen afrfatmıyosun maaşalah
merak ettim işte arkadaşımız ya ondan
napim bende işlerimi hallettim burda yayıyorum totoyu...prof muymuş bu doktor git bakalım banada yaz burdann.. ewet adana kavruluyor yine insanın nefesi kesiliyor yaa..ne zaman gideceksin doktora, bende balcalıyı hiç sewmiyorum yaa..
yay walla totoyu kipirdatacak hava yok...prof cnm dr bende sevmiom balcaliyi...ama ii bi dr muş...acibademdeyim dün bi dr tavsiye ettiler ordan süleyman cansun demir ama 250 tlmis muayenesi...muayenehaneside varmış...pahalı geldi o nedenle orda tanıdık bi dr la görüştük fatma hanımı tavsiye etti...p.tesi gidecem annemle....bakalım neler dicek...
hee arkadaşımız seviyok iştesenide çok seviyom ben anlaşma yokmu kız bugün:26:
hayır canım yoğurt yağ yumurta kabartma tozuuuu yufkaya bol süreceğin karışım bu 3 adet yumurtanın sadece 1 inin sarısını ayır o üzeri için diğerleri karışımaaaa
olmz mı kıs gözm saatte aklım anlaşmadaben hepinizi seviym
hayır canım yoğurt yağ yumurta kabartma tozuuuu yufkaya bol süreceğin karışım bu 3 adet yumurtanın sadece 1 inin sarısını ayır o üzeri için diğerleri karışımaaaa
geldi cnm çarşamba günü geldi...üzerime düşecek bi durum yokki üzülme dio dr sorusturuo daha bulamasada...baskada bisi yok dün küstü bile bana...:-(
hmmm oki bende peynir harcı sandimdi iyiki sormusum pazardan yufka alim ilk iş denicem ;-)
he kız sıcaktan hiçbirşey yapmak istemiyor insan..aaa bende gitmiştim cansun demire acıbademe mi geçmiş oda balcalıdaydı ama ben muayahanesine gitmiştim..o zaman bile 150 tl ye bakıyordu..iyi bir doktor ama bende yine işe yaramamıştı aslında o daha çok tüp bebek konusunda iyi..sen birde bu fatma hanıma git bakalım,ne dicek..
aa kocişe baks engeldi cnm çarşamba günü geldi...üzerime düşecek bi durum yokki üzülme dio dr sorusturuo daha bulamasada...baskada bisi yok dün küstü bile bana...:-(
hmmm oki bende peynir harcı sandimdi iyiki sormusum pazardan yufka alim ilk iş denicem ;-)
bir günde geç kalma be kadıneeee ege ne yapıyo annesi karnını doyurdunmu olişin seni bir güzel tekmeledimi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?