Yaşadığımız sorunlara rağmen neşeyle hamile kalacağız!!!

bengisuu daha yeni duydum ben bebişiniz geliomuşşş...hayırlı ugurlu sağlıklı sıhhatli evlat olsun cnmm...rabbim korusun ikinizide....çok sevindimmm...tebrik ediyorum...taşınma işe yaradı demek...düşünmeden yapınca olmuştur eminim... öpüyorum cnm

slm kızlarrr...nasılsınız...ben iyi sayılırım.... kuzenim ameliyat oldu bugün göğsü alındı kanser teşhisi kondu hastanedeydim ...onun dışında iiyim...hiç kanamam olmuo sadece lekelenme oluo....buarada yarın karagöl die bi yer var oraya gidecez...dağa çıkıcaz...çadırda kalacaz....çok soğuk oluomus ....üşücez azcık adananın sıcağından sonra....telefonda çekmio orda...merak etmeyin beni....pazartesi de bi dr a gidicem...annemle beraber...bakalım neler dicek...hepinizi seviyorum...öpüldünüz....

inşallah bır mucuz e olurda bebegın senle olur canım dıkkat et oralarda kendıne

kuzenın ıcın üüzldum allah yardımcısı olsun gecmıs olsun

çok sağol canım yaa darısı isteyenlerin başına artıkın bu arada bişey duydum sende bebişinimi düşürüyomuşun naapıyomuşun çok geçmiş olsun canım yaa neden oldu üzmezse seni anlatırmısın biraz? :26:

geçmiş olsun canım..
kendine çok dikkat et olur mu..bizlerde seni seviyoruzz

kız sen cıkmadın mı dalgamı gecıyon bızle yoksam konusmak mı ıstemıyon

inşallah bır mucuz e olurda bebegın senle olur canım dıkkat et oralarda kendıne

kuzenın ıcın üüzldum allah yardımcısı olsun gecmıs olsun

cok saol cnmm...walla inşallah dicem ama sağlıklı olurmu bilmem rabbim bilir tabide pıhtılaşma oldugu için varsada korkuyom açıkçası çünkü iğne kullanmam lazım....

aminnnnn....bende bilmiomki cnm...2 temmuzdu son adetim 2 agustosta beklerken 29 temmuzda adet oldum...adetim bittikten sonra kasıklarımda ağrı olunca test yapim dedim...çıktı...sonra sağlık ocagına gittim 142 çıktı...kadın doğum dr una gittim 177 çıktı ...sabah bidaha yapalım dedi..iğnemide verdi yaptırdım...sabah gittim değerim 85 e düşmüş...düşük yapıomusum...hala kanamam yok nasıl düşük anlamadım...lekelenmeler var sadece..bakalım p.tesi başka bi dr a gidicem...

geçmiş olsun canım..
kendine çok dikkat et olur mu..bizlerde seni seviyoruzz

saol cnmmm....ederim inşallah...tek düşüncem oralarda kanamam falan olmaz inşallah...rezil olurum wallaa

nasılsın kuzum bebgın nasılll sesın cıkmıyo saclarını duzlestırıyon
tatlım iyim kocişim görevdeydi geldi, annemgildeydim eve geçtik anca toparlanabildim... bebişimde iyidir inşallah yarın görüş günümüz:)

git canım bi güzel kafanı dağıt,ama üşütme oralarda ayaklarını ve belini sıkı tut, anlaşılmasa da düşük yapıyosun lohusalıkta geçerli herşey senin içinde geçerli biliyosun... kuzenin içinde allahtan acil şifalar diliyorum,bununla geçmiş olsun hayatından önemli diil ya inş.tamamen temizlenir..

walla sırf kafa dağıtmak için istiom zaten...yoksa korkuom kanamam falan olursa naparım dağbasında....saol canım Allah kimselere göstermesin o hastalığı inşallah görmemişe döner bütün hastalar...öpüyorum cnm...ben kapatim...kociş yatıo sahura kalkacak...uyumazsam gelirim...kayınvaldemdeyim buarada..:)

Kızlar progestan hem yutulup hem de vaginal kullanılabiliyor. Düşük tehlikesi olanlar uzun süre kullanıyo bunun gibi bir de crinone jel var ada vaginal kullanılıyo ben en son deneme de 2 kutu ondan kullandım mesela

anladim canim, ins benimki de ondan iste, ins bi ise yarar...

yaparsın canım kaynana anlayıslı degılmı hem ılacalrını kaynan burdan kendı ustune alsın ole para odemeyın sız orda ne arıyonuz calısıypmusun ev hatunumusun

kaynanam anlayislidir da ben cekinirim, yilda bir defa gidiyorz 2 hafta kaliyoruz sadece, cok rahat edemem galiba. ben calisiyorum canim..cok sukur.. halimden memnunum elhamdulillah..

keşke tedavini türkiye dönüşü başlasaydın canım daha rahat olurdun ama neyse rabbim ol dedikten sonra her şekilde olur

ya iste cok da tedavi sayilmaz sadece dusuk onleyici hapim var iste bu kadar. 3 ay daha kendimiz denices, olmazsa clomid e filan basliycas bakalim

benim akıntım devam ediyo keşke üstüne falan görmüş olsam ayy ne büyük mucize olur yaaa

hmm inss canim hayirlisi, bizim yarisma takiminda bi kisi vardi, 2 ay ustune gormus, 3. ay adet olmayinca doktora gitmis, kese gorcem diye, cocuk kocama olmusmus o zamana kadar yani tabi mucize iste inss olur

vay masssallah hem gebe hem hamarat hanimm boyle kisilere cok ozeniyorum, ben ne tursu kurmayi biliyorum ne de o diger bahsettgn seyleri
bi gun ogrenirim heralde

iyi geceler canımm ruyanda benı gor bebklerımızn oyun oynadıgını bızımde cay ıctıgımız gor

beni ve bebegimi de gorun ruyanizda, ben de cay iceyim orda bi kenarda

gecmis olsun canimmm.... sayi dustuyse dusuyordur bebek, ama normal adet gibi olursun merak etme.. yanina ped al yedek camasir al agri kesici al, ama extra bi sey olmaz korkma.
yine de kendini cok yorma.. belki bebegi koptugu anda bi sancin olabilir kia bi sure, ama sayi dustuyse belki coktan kopmustur. benim sayim dusmeye basladgnda adet olmustum, bazilari da sifir olana kadar bekliyor 1 hafta kadar surebilir en fazla saniyorum...

bizim de cadirimiz, ocak ve tupumuz, fenerimiz filan var hep aldik ama bi turlu cadir kampi yapmaya gidemedik.
4 kere bi gol kenarina balik tutmaya gittik burdan 3bucuk saat uzakta, ama otelde veya kabinde kaldik..
cadiri hic kullanmadik daha. bi gun gideriz belkim biz de iyi eglenceler canim..

GÜNAYDINLARRRR iyi hafta sonlarııııııııııııııııı

YAVRUM GEÇMİŞ OLSUNNNN RABBİM ŞİFA VERSİNNNN karagöl haaaaaa vayyyyyyyyyyyyyyy süperrrrr bencede yoğganla yatarsınız orada (ben biliyorum oraları)çok güzeldirrrrr havası suyu

tamam hemşeriyiz madem barışak:13:

evet benim göbük senden daha büyük iç göbeğim dar ya daha çok belli hamile oldugum ama sen üzülüyon diye söylemedim
olsun annem üüzlmem ne kadar büyük göbük o kadar çatlak riski dimek
kremler ve yağlara başladın inşallahh:26::26:
tşk ederim notumuda düşmüşsün mersi artık kendimi buraya daha çok ait hissedebilirim

hisset tabiiki kuzum kendi evin gibi hisset.

istedğin zaman gelip oturabilirsin dolaptan istedğini alıp yiyebilirsin

istediğin eşyanın yerini değiştirebilirsin

ama bundan sonra temzliğe de ortak olucaksın

günaydın hanımlar sabah şerefleriniz hayır olsunnnnnnnn yeni güne hamiş haberleriyle başlarız umarımm haydin kızlar hızı kesmeyinn

bengisucum senin facen varsa ekle canım bak sana avatayyyy buldum kendim koyucaktım ama sana daha çok yakışırrrr beğenirsennnnnnn alabilirsin bak pahalıya patlar ahahhaah tmm tm sen yeni taziş annesin ondan başak üstlenicekmiş

bengisuu cnm listedeki yazını değiştirdim

çok güzel oldu

soğan kürünün de reklamını yaptık

sen şimdi bi hamişlk takvimi yapta bakak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…