hadi hayırlı olsun...ee bayram olsun kuzum ne olacakki,abdestini alıp tertemiz olduktan sonra ne olacak..
evet canım yarından sonra 1. 2 kadar yataraım
off sevıcn gelse bı merak edıyorum
öle yapcam...bişi sorcam ben bugün 14. günüm kanamamda yok...bişiler yapsak bi sakıncası olurmu acep....
ooohhhhh yat kısss yattt napcan uyanık olsan sanki...dinlen bol bol....bende merak ediom wallaa....
bişey olmaz canım zaten 15 gün sonra kanama yada başka bir rahatsızlık yoksa doktorlar bile izin veriyo...ama sen düşük yapalı 14 gün olmadıki kız..
yA ıcıme bı turlu sınmıyo bu arada bayramda kaynanamlardan kalmakdan yırttım 3 gun nede olsa ısımız var
kızlar ben cıkıyorum
evımı supurecem havalandıracam sılacem tuvaletımı yıkayacam banyomu sılıp balkonu yıkar gelırım
kolay gelsin canım...kızlar ben cıkıyorum
evımı supurecem havalandıracam sılacem tuvaletımı yıkayacam banyomu sılıp balkonu yıkar gelırım
adet oldum ya ben ...adet bittikten sonra test yaptım çıktı hamişliğim....o nedenle 29 temmuzdan bu yana 14 gün oldu...kanamada yok yapsakmı die kafama takıldı...belkide adet gördüm ya o düşük kanamasıdır :26::26:
kolay gelsin canım...
ewet canım belkide o düşük kanamasıydı...bişey olmaz heralde çünkü bir rahatsızlığın yok...seray biliyomusun düşükten sonra hemen tutar bebiş...
semakmy naberrablammısın acaba yoksa tesadüfmü
walla öle dio herkes...tugbaemrahı biliosun demi oda kimyasal gebelik geçirdi ertesi ay hamile kaldı yine şimdi maaşallah ii gidio...
ablanım şekerim bende katılıyorum size
bilmemei kız tubişimi çok sewiniyorum onun adına....
kız gerçek ablanmı:26:way way wayyy sen katıl bizede...bebekmi düşünüonuz yoksa haberimmi yok....bakalım topik başı karımız ne dicekkatılım için paylaşımlarının bayağ olması lazım bol bol muhabbet etmen lazım...ama sen o canavardan fırsat bulabilcenmi acep uyuyodur kesin demir bey
bende cok seviniorummmm walla...Allahım esirgesin..
way way wayyy sen katıl bizede...bebekmi düşünüonuz yoksa haberimmi yok....bakalım topik başı karımız ne dicekkatılım için paylaşımlarının bayağ olması lazım bol bol muhabbet etmen lazım...ama sen o canavardan fırsat bulabilcenmi acep uyuyodur kesin demir bey
kız gerçek ablanmı:26:
amin canım amin...neyse ben de çıkıyorum şimdilik sonra görüşürüz
kız gerçek ablanmı:26:
amin canım amin...neyse ben de çıkıyorum şimdilik sonra görüşürüz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?