Vee tahminde bulunuyom erkek diyom
dumanda tutturamadim ama![]()
iyi iyi tutturamayında kızım olsun

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Vee tahminde bulunuyom erkek diyom
dumanda tutturamadim ama![]()
ağlamak istiyorum![]()
neden :44::44::44::44::44::44::44::44::44::44:
bugün adet günümdü.. adet olmadım azönce idrar testi yaptım tek çizgi çok üzgünüm
bunun ıcınmı uzgunsun
kız bekle hemen test mı yapılır bı ıkı gun gecsın hem belkı ıdrarda cıkmaz
kac yıllık evlısın
2 yıllık evliyim 1 yıldır çocuk istiyoruz ama yok..![]()
benım gıbısın tamma bekle daha olur canım gıttınmı doktora test yaptınmı kan falan:26:
sende var mı bişiler.. ben 2 aydır doktora gidiyorum yumurta takibi yaptı doktor. ilişki önerdi.. kan testi yapmadım yaptırsam diyorum yarın.. ama negatiflerden yoruldum...![]()
tedavıye bende basladım yumurta takıbı klomen ıgne zmanı var hersyın hayırlısı canım takma kafana yapma kanda daha cok erken 3.4 gun gecsın inşallah gecerde![]()
yarın kan tasti yapcam yoksa geçmiyor vakit.. senin bat nezaman?
benım daha adetım 5 gunu canım yenı cımdım
klomene basladım bıde sogan suyuna bakalım arefe gunu doktora gıdecem
bende eçen ay kullanmıştım klomen.. sonuç negatif.. şehir dışına çıktğım için klomen vermedi bu ay sadece yumurta takibi yaptı. bu ay ok inandım işallah hüsrana uğramam. görünürde sıkıntı yok yumoşum büyüyor yani..
bende klomen catlama ı gnesı vuruldum yumoslar 19m doktor cok ıyı dedı bi umut eve geldık husrana ugradım adet oldum ustune kıstolustu bu
ay korunmustum ıste erımıs yenıden basladık uzulme yanı bunun ıcın zamanı var gelecek bebeklerımız![]()
inşallah gelir ama bir yıl doldu temmuzda okadar zaman olmadı.nedenki sebepte yok görünürde insanın canı sıkılıyor.. kist olunca normal adet olunuyor mu?
benımde sorunum yok canım 2 ay sonra rahım fılmı ekınecek işte herseyın zamanı var takma bu kadar
geen ay normak oldum kıst var son adetım az oldu doktor yasmın hapından dedı
Üzülmeyin arkadaşla yaa bende1 yıl boğuştum 4-5 ay klomen kullandım + glukofen kullandım vs. aldığım kilolarda cabası oldu ama çok şükür geldi bebişimiz ama ben soğan suyuna bağlıyorum tabi bu mucizeyi doktor bile ed pkolusun ve 1 yılda hamile kaldın ha bu çok iyi diye şaşırdıydı doktordabence denemeye kesinlikle değer soğan suyunu
![]()
Üzülmeyin arkadaşla yaa bende1 yıl boğuştum 4-5 ay klomen kullandım + glukofen kullandım vs. aldığım kilolarda cabası oldu ama çok şükür geldi bebişimiz ama ben soğan suyuna bağlıyorum tabi bu mucizeyi doktor bile ed pkolusun ve 1 yılda hamile kaldın ha bu çok iyi diye şaşırdıydı doktordabence denemeye kesinlikle değer soğan suyunu
![]()
bu ayda olmazsa acaba rahim filmi çektirsemmi diye düşünüyordum.. emin değildim biraz daha denedikten sonra mı çektireyim dedim aman sağlıklı düşünemiyorum bu konuda...