• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yaşadığımız sorunlara rağmen neşeyle hamile kalacağız!!!

canım ben bı ay klomen kullandım bı ay kıst oldu korundum bu ay basladım tekrar klomene doktora dıyecektım bı ay daha kullanırım eylulden sonra rahım fılmı dıye ben demeden doktor dedı bu ayda kullan bı dakı aya baka sonra rahım fılmı cekıncen dedı :1::1::1: aklımdan gecıyodu dedım 2.3 ay daha bekle oyle cekın

çok sıkılıyorum oyyyy oyyyy...

anlasılan bunalımdasın:27::27::27:

canım yıllarca cocgumu olmayanlar var bence bu kadar kafana takma herseyın hayırlısı ıste :31::31::31:

adet olacaksam gecikmesin uzamasın istiyorum.. gecikince acaba deyip bunalıyorum.. hepimizin hakkında hayırlısı.. rabbim nasip etsin inşallah.. adet olursam soğan kürünü bede deneyim.. soğanı kaynatıp suyunumu içiyonuz..

adet olacaksam gecikmesin uzamasın istiyorum.. gecikince acaba deyip bunalıyorum.. hepimizin hakkında hayırlısı.. rabbim nasip etsin inşallah.. adet olursam soğan kürünü bede deneyim.. soğanı kaynatıp suyunumu içiyonuz..

yemeklık saoganı dorde boluyosun 2 bardak suya atıyosun agzı kapalı 10 kaynat ılıyınca ıc canım ac karnına :51:

nasıl yapılıyor bu soğan suyu.. soğaan mı kaynatıyoz..

evet canım 1 orta boy yemeklik soğanı soyup 4e 6ya falan böyüp 1 buçuk bardak falan suda hafif kısık ateşte 5 dakika kaynatıyoruz ılıyınca sabah akşam aç karna içiyoruz suyunu ben adetimle beraber başlamıştım içmeye 14-15 gün içilcek ben taşınma nedeniyle anca 12 gün içebilmiştim ilaçlarımıda doğru düzgün kullanamamıştım bile ama 18.günümde 20 milimdi ve çatlatma iğnesi vurulum 20.günmdede yumurtlamış oldum işte ben 33 günde bi adet oluyodum oyüzden geç yumurtluyom birazcık bence kist falan varsa deneyin kesin benim kistler 2-3milim falan küçülünce büyümüş oldu yumoşlarım çok şükür :16::16:

..................................................................................

Son düzenleme:
kac gu n ıctın bn arfeye kadar ıcmeye karralıyım yanı 8 gun bayramda ıcemm gıbı :25:

yemeklık saoganı dorde boluyosun 2 bardak suya atıyosun agzı kapalı 10 kaynat ılıyınca ıc canım ac karnına :51:

canım 5 dakka diilmiydi o ben genelde 6-8 falan kynatıyodum ya gerçi en doğru brahim saraçoğlunun sitesinden soğan kürüne bakın orda en doğrusu ben ordakini yapmıştım :34: ayrıca 8 gün neye yetcek 14 gün falan yapcan

Son düzenleme:
canım 5 dakka diilmiydi o ben genelde 6-8 falan kynatıyodum ya gerçi en doğru brahim saraçoğlunun sitesinden soğan kürüne bakın orda en doğrusu ben ordakini yapmıştım :34: ayrıca 8 gün neye yetcek 14 gün falan yapcan

sitesınde 10 dk yazıyo kuzum 14 ıcemem kkı offf suan bilem mıdem agrıdı :25::25::25::25:

:25:mmeden sonra leke gelmedı inşallah orucum bozulmaz yarın :24::24::24::24:

sitesınde 10 dk yazıyo kuzum 14 ıcemem kkı offf suan bilem mıdem agrıdı :25::25::25::25:

:25:mmeden sonra leke gelmedı inşallah orucum bozulmaz yarın :24::24::24::24:

öyle yazıyosa tamam ozaman zaten pek dakka tutmuyodum ben 10 dakkayı bulmuştur heralde neysem yapın için valla el mahkum içtiydik biz :26: ayrıca okadarda kötü diil yaa bebiş için zehir olsa içilir vallaaa :16::16: iyikide içmişim bebişime bu sayede kavuştum :16::16: e darısı başıza artıkın :21:

öyle yazıyosa tamam ozaman zaten pek dakka tutmuyodum ben 10 dakkayı bulmuştur heralde neysem yapın için valla el mahkum içtiydik biz :26: ayrıca okadarda kötü diil yaa bebiş için zehir olsa içilir vallaaa :16::16: iyikide içmişim bebişime bu sayede kavuştum :16::16: e darısı başıza artıkın :21:

amın canım inşallah ben cıkıyorum artıkın hic de uykum da yok:25::25::25: off

hadi hayırlı geceler :16::16::16::16::16::16::16:

öncelikle bende seni seviom kuzucummm....bikere bana böyle bise yapmadı bu karı....dünya para saydım ve onların hastanelerinde yaptırdım tahlilleri...bak balcalidada yapiolar bedava hemde...hamile kalınca görüşelim dedi bitti gitti...hamile kaldım gorusim dedim ekimde dediler varmı böle bisi yaaa...o nedenle gıcık oldum o kariya...mecbur kalmadıkça gitmicem...fatma hanıma gidim bakalım konusucam dr tavsiye etmesini isticem...gel biz ilgilenelim dersede oraya giderim....tanidikta buldum torpilse torpil walla...cileden çıkardılar yemin ederim...

ben cici kızım yapmam ole demissin(meletme mevzusuna) ama surunecekde demissin hayrola nasıl oluo bu kuzum;-)

hadisko yaptım borekten resminide çektim güzel oldu walla:-D

not...alıntı yapamadım cepten giriom zor oluo...bilginize
ohhhhhhhhh ellerine sağlık resmi önemli değil canım tadı güsel olsunnn senin ve eşinin hem midesine hemd egözüne hitap etsin yeeter

şşşşt adanalı arkadaşlar orda kereviç varmı varsa fıstıklısından bana yollasanız ya canım çekti.
onekiiiii

sessa : erkek, oyunu kullandı:24::24::24:

hadisko: hayırlısı olsun , dedi (not:hayırlısını bizde istiyoruz ama şurda eğlneiyos:57: bişi desen nolur)

kız olacak ulenn kızzzzzz

:49::49::49:sevinç sana bi haberim var

şom ağzın amacına ulaştı

7 kilo almşım:49::49:

kankacım devam ettt böleeee göbekli marul başoşmudu sanırım lahana göbek olcekkk

sevinç nbr aşkım sabak sabak seni gördüğüme çoks evindim:110:

Gunaydin askim ya ben ya ben :29:
tkb senden bir istegim var listedeki hamile karilardan cinsiyeti belli olanlara kizimiz yada oglumuz yolda yaz :110:
olurmusun yazsan ne war sankim :63:
bide melek 4. basarisiz tup bebek yaptik didi duzeltmemissin
kardeleninde oglu ahmet yaz ismi belli olan bebelerimizi yaz :19:

Son düzenleme:
Back
X