serayyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyy
ay kocamın suratını görmeniz lazım:18::18:
kız hep senin yüzünden yenildik
belinay kopardın beniii delüüü sewiyom ben seni yaaa
yok kocam yoruldu bız yenı carpıstık artık yarına
sen ne kaarlık evlısın bebgın varmı yokmu yoksa neden olmuyo senın derdın neılk sayfaya bakarsan hepımızı tanıtıyo
CANIM BEN24 YAŞINDAYIM 5 SENELİK EVLİYİM 4 DÜŞÜK YAŞADIM RAHİMDE PERDE VARDI ONDANDIR DEDİK AMELİYAT OLDUM YİNE DÜŞTÜ SONRA KAN PIHTILAŞMASI OLDUĞUNU ÖĞRENDİM.AŞILAMA YAPTIRDIM BEKLEMEK İSTEMEDİK.ODA TUTTU DÜŞTÜ.ÖZETLE 4 DÜŞÜK YAŞADIM ŞİMDİLİK BEKLEMEDEYİZ
sağol canım becerikli hatun....ozaman malzemeleini alda yapta aafiyetle yiyin istediğiniz zaman canmben yapmana yardımcı olurum
walla dilek kapım açıkmış o kadar içten söledimki kabul oldu....benim kocamda aynı merak etmebişi olmaz...
Allah cezanızı vermesin kahkahalara boğuldum kocam nasıl baktı bana noluyo dio....hiçççççççççççç dedim....
walla bebiş benle değildir sanmıorum....dr düşük yapıosun dedi postaladı beni....bi takip yok bişi yok anlıcan....çünkü bendede pıhtılaşma cıktı cnm haberin varmıydı bilmiom....durum ciddi yani....varsa bile 1 haftadır iğne kullanmıomkalmamıştır bişi...inşallah duyacaksın kalp atışını cnmmm....kötü düşüncelerden uzak durr...
CANIM BEN24 YAŞINDAYIM 5 SENELİK EVLİYİM 4 DÜŞÜK YAŞADIM RAHİMDE PERDE VARDI ONDANDIR DEDİK AMELİYAT OLDUM YİNE DÜŞTÜ SONRA KAN PIHTILAŞMASI OLDUĞUNU ÖĞRENDİM.AŞILAMA YAPTIRDIM BEKLEMEK İSTEMEDİK.ODA TUTTU DÜŞTÜ.ÖZETLE 4 DÜŞÜK YAŞADIM ŞİMDİLİK BEKLEMEDEYİZ
ahh canım sendemı kanpıhtılsaması var burda bazı arkadaslarda var inşlalah bebegın gelır en kısa zmanda saglıkla
dimi hep onun yüzünden yenildik aramızdaki hain noolcak
walla dilek kapım açıkmış o kadar içten söledimki kabul oldu....benim kocamda aynı merak etmebişi olmaz...
Allah cezanızı vermesin kahkahalara boğuldum kocam nasıl baktı bana noluyo dio....hiçççççççççççç dedim....
walla bebiş benle değildir sanmıorum....dr düşük yapıosun dedi postaladı beni....bi takip yok bişi yok anlıcan....çünkü bendede pıhtılaşma cıktı cnm haberin varmıydı bilmiom....durum ciddi yani....varsa bile 1 haftadır iğne kullanmıomkalmamıştır bişi...inşallah duyacaksın kalp atışını cnmmm....kötü düşüncelerden uzak durr...
iivveettttttttttttttttttttttttttdimi hep onun yüzünden yenildik aramızdaki hain noolcak
valla öyle bı konusma gectıı ablamada anlattım bazen kabız oluyorum sesın totondan cıkmaz zorlamı dıyo
ayy canım kocam yaa
burası gercekden bagımlılık yapıyo ya gecelerı gelesem catlarım kımler carpsıısyo kım ne konusyo dıye
bende fenerliyimmm amaaaaa napalımmm hep bizmi yenecezzzz...
iivveetttttttttttttttttttttttttt
walla gerçekten bağımlılık yapıyor bende hep merak ediyorum neler oluyo diye ama sen çarpışmalarıda merak ediyomuşsun...ayrıca sen benim arkadaşlığımı kabul etmedin niyeeee
beydaglı en nıye burdasın sevıcne sevnc gül dıyene kadar sende gıt güll ol
karpuzu falan bırak sımdı
Kıslar ben kapatıyorum benim kociş oyunoynayacak hehee birazdan gelirim sohbete devam tabi kocişleriniz götürmesse
zaten çağırıyo ben gidiyom kızlarrrrr..sewince deki hani kocan avucunu yalasın demiştin de...
hadi iyigeceler öpüyorumhepiniziiiiiii
ayrıca MUTLUCAN benim pıhtılaşma topiğinden arkadaşımdır oda zor günler yaşadı kızlar arnıza alın onuda
gancık karı ne biçim fenerlisin sen yaaabende fenerliyimmm amaaaaa napalımmm hep bizmi yenecezzzz...
ah canım yaa neler yaşamışsın öylee çok geçmiş olsuninşallah en kısa zamanda kavuşursun bebişine canım aramıza hoş geldin bu arada
facedemı burdamı sıtek yolladın gormedım kı dur hemen kabul edeyım
Kıslar ben kapatıyorum benim kociş oyunoynayacak hehee birazdan gelirim sohbete devam tabi kocişleriniz götürmesse
BEYDAĞLI HEMŞEHRİM BENİDE EKLE FACEİNE KIZZZ
ben çıkıorum kızlarrrrrr....Yüreğiniz doğan güneşi değil batan güneşi seçsin, çünkü doğan güneş elbet batacaktır ama batan gunes yeni umutlarla doğacaktır yarınki gunes sizler için kızlarrr.... ıyı geceler....tatlı rüyalarrrrrr.....sizi seviyorummmm.....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?