Yaşadığımız sorunlara rağmen neşeyle hamile kalacağız!!!

belinay kopardın beniiidelüüü sewiyom ben seni yaaa

valla öyle bı konusma gectıı ablamada anlattım bazen kabız oluyorum sesın totondan cıkmaz zorlamı dıyo

ayy canım kocam yaa

burası gercekden bagımlılık yapıyo ya gecelerı gelesem catlarım kımler carpsıısyo kım ne konusyo dıye

ozaman malzemeleini alda yapta aafiyetle yiyin istediğiniz zaman canm ben yapmana yardımcı olurum
sağol canım becerikli hatun....

beydaglı en nıye burdasın sevıcne sevnc gül dıyene kadar sende gıt güll ol

karpuzu falan bırak sımdı

hadi yaa çok üzüldüm canım yaa kan pıhtılaşmasıda çok zor bişii yaa hergün doğurana kadar iğne yiyon delik deşik oluyon vallaa ama tabi küçük meleklerimiz için herşeye değer keşke bırakmasaydın iğnelerini belki düzelicekti bebişin acaba kendiliğindenmi düşürüyon bebişi :26: postaladığına göre insan bi bidaa çağırır kontrole falan takip eder bi güzelce yaa ne biçim doktormuş oo belki kurtulucaktı bebişiin bu doktorları bazen suratına bi yumruk çakasım geliyo ilgilenmedikleri zaman yaa iyi bi doktora görün sen canım bence inşallah duyarım canım yaa ona bişiy olursa kafayı yirim bn çok korkuyom zaten kürtajdan falaaan :18::18:

dimi hep onun yüzünden yenildik aramızdaki hain noolcak
iivveetttttttttttttttttttttttttt

walla gerçekten bağımlılık yapıyor bende hep merak ediyorum neler oluyo diye ama sen çarpışmalarıda merak ediyomuşsun...ayrıca sen benim arkadaşlığımı kabul etmedin niyeeee

ben çıkıorum kızlarrrrrr....Yüreğiniz doğan güneşi değil batan güneşi seçsin, çünkü doğan güneş elbet batacaktır ama batan gunes yeni umutlarla doğacaktır yarınki gunes sizler için kızlarrr.... ıyı geceler....tatlı rüyalarrrrrr.....sizi seviyorummmm.....

facedemı burdamı sıtek yolladın gormedım kı dur hemen kabul edeyım

Kıslar ben kapatıyorum benim kociş oyunoynayacak hehee birazdan gelirim sohbete devam tabi kocişleriniz götürmesse

BEYDAĞLI HEMŞEHRİM BENİDE EKLE FACEİNE KIZZZ

Son düzenleme:
beydaglı en nıye burdasın sevıcne sevnc gül dıyene kadar sende gıt güll ol

karpuzu falan bırak sımdı

zaten çağırıyo ben gidiyom kızlarrrrr..sewince deki hani kocan avucunu yalasın demiştin de...

hadi iyigeceler öpüyorumhepiniziiiiiii

ayrıca MUTLUCAN benim pıhtılaşma topiğinden arkadaşımdır oda zor günler yaşadı kızlar arnıza alın onuda

hadı gorusuruz canım optum hayırlı geceler

bende fenerliyimmm amaaaaa napalımmm hep bizmi yenecezzzz...
gancık karı ne biçim fenerlisin sen yaaa neyse yencez tabi hep gsyi benim kocişte gsli ama fanatik diiiz neyski ikimizde

facedemı burdamı sıtek yolladın gormedım kı dur hemen kabul edeyım

Kıslar ben kapatıyorum benim kociş oyunoynayacak hehee birazdan gelirim sohbete devam tabi kocişleriniz götürmesse

BEYDAĞLI HEMŞEHRİM BENİDE EKLE FACEİNE KIZZZ

benim facem yokki kız belinay kaç kere dedim face yok bende ya kociş izin vermiyo..ben sana burdan istek gönderdim...

mutlucan sen nerdendin kızzz..unuttum affet...

sendemı carpısacan

hadı hayırlı geceler canımmmm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…