Yaşadığımız sorunlara rağmen neşeyle hamile kalacağız!!!

bencede melekler için değer....zaten hiç başlamadımki ilk gün 1 tane verdi yaptırdım...2.gün gittim değerim düşünce yazmadı bile ilaçları....yarın gidicem bakalımm....korkma cnmmm sakin ol oki....bebişide strese sokma....

kızz serayy kalk gıt kocana cilve yap madem mac bıttı gıtde bı gül olda gel cımmeden gelme sakın

gidiommmmm sıra bende bakalım işe yarıcakmı byyyyyyyyyyyyyyyy

kıızzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzz sen fenerli olmazsın gs ajanı

walla fenerliyim....benim aklımdan maçla ilgili ne geçse o çıkıo....napimmm....

yaa ben size bişşii sorduydum bu hamişlik takvimi nasıl yapılıyoduuuu niye kimse cevap vermediiii :84: seray du kaçma sen bilin sizce 24 haziranmı yapem satımı 25 haziranmı :26::26: 18iydi adet günüm ve 20.günümde yumurtladıydım neetcem şimdiii :26:

hmm anladım canım neyse bundan sağlıkla kurtulda inşallah darsı diğer bebişine inşallah ama ozama ihmaletme iğneleriniçok önemli onlar herşey yeğenimiz için bu arada çokmu yorduydun kendini neden tutunamadıki bebiş :26:

su kullanıcı kontrol yerınden olmuyo ben hec hamıs kalmadıgımıcın bılmıyo :26::26::26:

ama sevıncgül gelınce anlatır

aygün2008 kimsin kız sen alttan alttan bakıyoon insan bi sohbete katılırdııı? ouyun okuyun kaçıın ooh ne güzel

ahanda kaçtı der demez deşifre oldum diyemi kaçtı acep ay bi ben kalmışım yaa bune böleee bi başıma bıraktınz beni yaa off

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…