hadi yaa çok üzüldüm canım yaa kan pıhtılaşmasıda çok zor bişii yaa hergün doğurana kadar iğne yiyon delik deşik oluyon vallaa ama tabi küçük meleklerimiz için herşeye değer keşke bırakmasaydın iğnelerini belki düzelicekti bebişin acaba kendiliğindenmi düşürüyon bebişi :26: postaladığına göre insan bi bidaa çağırır kontrole falan takip eder bi güzelce yaa ne biçim doktormuş oo belki kurtulucaktı bebişiin bu doktorları bazen suratına bi yumruk çakasım geliyo ilgilenmedikleri zaman yaaiyi bi doktora görün sen canım bence inşallah duyarım canım yaa ona bişiy olursa kafayı yirim bn çok korkuyom zaten kürtajdan falaaan :18::18:
kızz serayy kalk gıt kocana cilve yap madem mac bıttı gıtde bı gül olda gel cımmeden gelme sakın
kıızzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzsen fenerli olmazsın gs ajanı
gancık karı ne biçim fenerlisin sen yaaaneyse yencez tabi hep gsyi benim kocişte gsli ama fanatik diiiz neyski ikimizde
ah canım yaa neler yaşamışsın öylee çok geçmiş olsuninşallah en kısa zamanda kavuşursun bebişine canım aramıza hoş geldin bu arada
iiki fanatik değilsin kızzzz fanatik olsan neler derdin acep banagancık karı hııııı koptum ayyyy
sendemı carpısacan
hadı hayırlı geceler canımmmm
denicemmmm hadi kaçtım byyyyyyyyyyyyyyyyyyyyy gidemedim bi türlüüüüü
gancık karı ne biçim fenerlisin sen yaaaneyse yencez tabi hep gsyi benim kocişte gsli ama fanatik diiiz neyski ikimizde
iiki fanatik değilsin kızzzz fanatik olsan neler derdin acep banagancık karı hııııı koptum ayyyy
du bi gtme yaa önce soruma cevap veeer nasıl yapıyoduk şu hamişlik takviminiii :18:
bencede melekler için değer....zaten hiç başlamadımki ilk gün 1 tane verdi yaptırdım...2.gün gittim değerim düşünce yazmadı bile ilaçları....yarın gidicem bakalımm....korkma cnmmm sakin ol oki....bebişide strese sokma....
gidiommmmm sıra bende bakalım işe yarıcakmıbyyyyyyyyyyyyyyyy
walla fenerliyim....benim aklımdan maçla ilgili ne geçse o çıkıo....napimmm....
yaa ben size bişşii sorduydum bu hamişlik takvimi nasıl yapılıyoduuuu niye kimse cevap vermediiii :84: seray du kaçma sen bilin sizce 24 haziranmı yapem satımı 25 haziranmı :26::26: 18iydi adet günüm ve 20.günümde yumurtladıydım neetcem şimdiii :26:
bu arada gancık dedim diye kızmaman sevindimtırstıydım biraz yazarkende inşallah alınmaz diyee :26:
su kullanıcı kontrol yerınden olmuyo ben hec hamıs kalmadıgımıcın bılmıyo :26::26::26:
ama sevıncgül gelınce anlatır
soruma cevao vermeden gittimi o karı yaa off okadarda didim ona yaa halbuki sölede git diyee
carpısıyo suan o gelınce yazar
ahanda kaçtı der demezdeşifre oldum diyemi kaçtı acep ay bi ben kalmışım yaa bune böleee bi başıma bıraktınz beni yaa off
benim facem yokki kız belinay kaç kere dedim face yok bende ya kociş izin vermiyo..ben sana burdan istek gönderdim...
mutlucan sen nerdendin kızzz..unuttum affet..
BEN İST OTURUYORUM AMA MERSİN MUT İLÇESİNDE DOĞDUM ADANAYA YAKIN ONDAN HEMŞEHRİM DEDİM SANA CANIM BURDAN İSTEK GÖNDER BANA.
ohoo çarpışcaktaa bıcı olcaktaa gelceek işimiz var haa bekle işin yoksa iki saathızla çarpışsalarda kısa sürse baari
benim facem yokki kız belinay kaç kere dedim face yok bende ya kociş izin vermiyo..ben sana burdan istek gönderdim...
mutlucan sen nerdendin kızzz..unuttum affet..
BEN İST OTURUYORUM AMA MERSİN MUT İLÇESİNDE DOĞDUM ADANAYA YAKIN ONDAN HEMŞEHRİM DEDİM SANA CANIM BURDAN İSTEK GÖNDER BANA.
facen var mıecık senı tanıyakda hepımız bırbrımızde eklıyız sevınc ızın verırse senıde eklerız
ahh canım sendemı kanpıhtılsaması var burda bazı arkadaslarda var inşlalah bebegın gelır en kısa zmanda saglıkla
SAĞOL CANIM İNŞALAAAAAAAAAAAH EN KISA ZAMANDA RABBİM HEPİMİZE NASİP EDER ANNE OLMAYI AMİN.
facen var mıecık senı tanıyakda hepımız bırbrımızde eklıyız sevınc ızın verırse senıde eklerız [/QUOTE
FARKETMEZ..
EVET VAR FACEİM CANIM ORDAN KARDEŞLERİMLE YAZIŞIYOM SÜREKLİ.MALUM UZAKTAYIM ONLARDAN. ÖZLÜYOM YAA. EVET EKLERSENİZ BENİM İÇİNDE İYİOLUR TAIRIZ BİRBİRİMİZİ
ilk önce sevıncden ızın almam lazı m :101: kzıyo o
bengısu hayrdr neden yazmıyon
kız benı adamda saymıyon mu
burdayız yaa
mutlucanda var
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?