Yaşadığımız sorunlara rağmen neşeyle hamile kalacağız!!!

yaw bana şöle etsiz sebzeli değişik bir yemek tarifi verin valla canım hiç bişi istemiyo

Seray sonucu aldinmi hangi tip merkezi orasi kizzzz

aldım canım değerim 14,7 ye düşmüş...perşembe tekrar yaptır bana alo de dedi....düşmesi ii dedi...seyhan tıp merkezi canımmm teeee havaalanının o tarafta hacettepe tıp vardı onun yanındatesadüfen gittik walla evime cok uzak ama olsun...ilgilensinde dr benle gerisi önemli değil...

yaw bana şöle etsiz sebzeli değişik bir yemek tarifi verin valla canım hiç bişi istemiyo

sebzen olarak nelerin var ona bağlı canım meselaa patlıcan varsa imam bayıldı yapabilirsin veyaa patatesli bi yemek yapabilirsin patates patlıca vs. karışık sebzeli güveç falan öle yaani:26:

canım hadi hayırlısı olsun inşallah

Anladim canim hayirlisii ewet biliyom orayi
sen memnun kalda tabii ew suleyman demirelde dimi

Ben etsiz sewmem
zeytinyagli taze fasulye yap bulgur pilavi buz gibi cacik ohhhhh

hee annem becerikli karisin helal

sebzen olarak nelerin var ona bağlı canım meselaa patlıcan varsa imam bayıldı yapabilirsin veyaa patatesli bi yemek yapabilirsin patates patlıca vs. karışık sebzeli güveç falan öle yaani:26:

evet taze fasülye varsa bencede fasülye pilav cacık yapsın

oylama sonuçlandı taze fasulye pilaz cacık yapvam fasulyeler pişerken de içine 2 tane bütün patates atarım ohhh misss

bende menümü yazayım tavuk kanat ve incik avcarlayıp fırında kızartıcam yanına patates dilimlicem kekik pul biber tuz ve yağ ile avcarlayıp...beraber pişerler....pilav salata....ohhhhh...bayılıom ben bu menüyeeee

Son düzenleme:
kızlarrr buarada bimin efsane marka yasemin kokulu pirincini denedinizmi?şiddetle tavsiye ediom acaip bağımlılık yaptı bana...süper oluo pilavı ve durmadan canım istiyoo...ayyyy acıkmısım sanırım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…