kız benim kullannadığım bi kirpiklerim ağrıyo kaldı onu da yemez herhal bariz belli olur bahane olduğu
kirazcım nerdesin canım ses var bak merak ediyos seni
becerikliyim ben dimi sevinç kocişe klimayı da aldırdımKiz sessa senin gibi beceriklimi annem o olsa ogleye kadar uyur kalkar ise gider
Ben etsiz sewmemyaw bana şöle etsiz sebzeli değişik bir yemek tarifi verin valla canım hiç bişi istemiyo
becerikliyim ben dimi sevinç kocişe klimayı da aldırdım
Seray sonucu aldinmi hangi tip merkezi orasi kizzzz
yaw bana şöle etsiz sebzeli değişik bir yemek tarifi verin valla canım hiç bişi istemiyo
canım hadi hayırlısı olsun inşallahaldım canım değerim 14,7 ye düşmüş...perşembe tekrar yaptır bana alo de dedi....düşmesi ii dedi...seyhan tıp merkezi canımmm teeee havaalanının o tarafta hacettepe tıp vardı onun yanındatesadüfen gittik walla evime cok uzak ama olsun...ilgilensinde dr benle gerisi önemli değil...
aldım canım değerim 14,7 ye düşmüş...perşembe tekrar yaptır bana alo de dedi....düşmesi ii dedi...seyhan tıp merkezi canımmm teeee havaalanının o tarafta hacettepe tıp vardı onun yanındatesadüfen gittik walla evime cok uzak ama olsun...ilgilensinde dr benle gerisi önemli değil...
canım hadi hayırlısı olsun inşallah
Anladim canim hayirlisii ewet biliyom orayi
sen memnun kalda tabii ew suleyman demirelde dimi
Ben etsiz sewmem
zeytinyagli taze fasulye yap bulgur pilavi buz gibi cacik ohhhhh
hee annem becerikli karisin helal
sebzen olarak nelerin var ona bağlı canımmeselaa patlıcan varsa imam bayıldı yapabilirsin veyaa patatesli bi yemek yapabilirsin patates patlıca vs. karışık sebzeli güveç falan öle yaani:26:
evet taze fasülye varsa bencede fasülye pilav cacık yapsın
canım pc açık ama ben de servis var klıma takıyo bi taraftan fasulye ayıklıyorum bi taraftan bu da karşımda açık bakıyorum aradamlxy, sevinc007+, Bengisu87+ nere kayboldunuz beeee....didiom işte bende.... hıhhhhh
mlxy, sevinc007+, Bengisu87+ nere kayboldunuz beeee....didiom işte bende.... hıhhhhh
git yimeeni yap
canım pc açık ama ben de servis var klıma takıyo bi taraftan fasulye ayıklıyorum bi taraftan bu da karşımda açık bakıyorum arada
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?